Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  690 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Az ízletes frissítő: cukor nélküli elektrolit feltöltés!
  Az ízletes frissítő: cukor nélküli elektrolit feltöltés!
  48 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az okos sportolók tudják, hogy az edzés közbeni megfelelő üzemanyag feltöltés nem csupán a kalóriák és folyadékok pótlását jelenti. Ez magában foglalja a következetes és megfelelő elektrolit támogatást is. És nemcsak azért, hogy elkerüljük a görcsöléseket. Az emésztőrendszer, az idegrendszer, a szív- és érrendszer, valamint az izomzat optimális működése attól is függ, hogy a szervezetben milyen...

  Olvasd tovább ...
 • 10 Tipp, hogy most, és egész évben egészséges maradj!
  10 Tipp, hogy most, és egész évben egészséges maradj!
  153 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az egészség fenntartása mindig fontos, de most különösen az! Ezeket a tanácsokat elküldtük a Hammer összes alkalmazottjának, és reméljük, hogy te is megfogadod őket. Egyszerű lépéseket kell csak tenned az egészség megőrzése és az immunrendszer védelme érdekében. Ezekre a dolgokra, egész évben oda kell figyelni!

  Olvasd tovább ...
 • 24 éve van jelen a Hammer Nutrition Gél!
  24 éve van jelen a Hammer Nutrition Gél!
  62 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  1995-ben Brian Frank, a Hammer Nutrition (akkori E-Caps néven ismert) tulajdonosa néhány csomag fehér tasakos gélt küldött nekem lezárt borítékban (akkoriban Idahoban élt). Levelében azt írta, hogy egy új üzemanyagot fejlesztett ki, amely koncentráltabb, mint egy sportital, és azt szeretné, hogy kipróbáljam ezt az edzéseim során.  - Próbàld ki - írta Brian -, és jelezz vissza olyan gyorsan,...

  Olvasd tovább ...
 • HEED - Cukor hozzáadása nélküli sportital, az állóképességi sportokhoz!
  HEED - Cukor hozzáadása nélküli sportital, az állóképességi sportokhoz!
  101 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A szervezet sokkal kedvezőbben reagál a rövid szénláncú cukorra, amikor a szénhidrátforrás teljes mátrixának része, szemben azzal, amikor külön adják hozzá egy termékhez.

  Olvasd tovább ...
 • Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator
  Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator
  173 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Majdnem két teljes hónap múlt el az új évből. Ahogy múlik az idő, az edzések száma és intenzitása növekszik, hiszen fel kell készülni a legfontosabb versenyekre.  Jelenleg a napi edzések ideje még nem éri el a maximumot - ez még néhány hétig nem történhet meg -, és ilyenkor tanácsos (amennyiben még nem fogtál hozzá) elkezdeni az ízületek, inak és kötőszövetek védelmét, és megadni a szükséges...

  Olvasd tovább ...

A Hammer Nutrition alapvető termékei

231 Megtekintés 1 Lájk

Írta: Steve Born


Mi, a Hammer Nutritionnál mindannyian egészségesen táplálkozunk, de tudjuk, hogy ez nem elég, és természetesen, ezt te is jól tudod! Sportolóként hatalmas élettani követelményeknek van kitéve a szervezeted. Ez azt jelenti, hogy tápanyagigénye - ha csak az egészség fenntartása érdekét is nézzük - sokkal nagyobb, mint az átlagos ember igényei, különösen a mai mérgezőbb, szennyezettebb és stresszes világban.


A cél azonban nem csupán az egészség minimálisan elfogadható szinten tartása, hanem a legmagasabb szintű egészség elérése. Ezen felül azt szeretnéd, hogy a maximális teljesítményt hozd ki a testedből az edzéseken és a versenyeken egyaránt, és hogy képes legyél megcsinálni azt, amit akarsz, és nagyobb sikert szeretnél elérni.


Ez az oka annak, hogy "bejön a képbe" egy intelligens, kiváló minőségű kiegészítő program, amely vitathatatlanul fontos szerepet játszik abban, hogy elérd az optimális sportteljesítményt és az általános egészséget. A Hammer Nutrition napi alapvető fontosságú  kiegészítői - Premium Insurance Caps, Race Caps Supreme, Mito Caps, és EndurOmega, - a legszélesebb körű előnyöket biztosítják mind az sport teljesítmény, mind az általános egészség szempontjából. Ezek a Hammer Nutrition termékcsalád sarokkövei, és a kiegészítő program alapjául szolgálhatnak. Minden nap szedd őket, függetlenül attól, hogy edzel vagy sem -, és élvezd az óriási előnyöket.


Amit ezek a Napi Alapvető Fontosságú termékek nyújtanak neked:


• Feltöltenek vitaminokkal és ásványi anyagokkal, amelyekből sportolók és aktív életmódot élő emberek kevesebbet fogyasztanak, mint azok, akik nem aktívan élnek, az általános egészség optimalizálása érdekében


• Támogatja a teljes szervezet egészségét az antioxidánsok széles skálájának biztosításával, és  semlegesíteni a szabad gyököket és az általuk okozott sejtpusztulást megakadályozza


• Kulcsfontosságú alapanyagokat biztosít a hatékony és következetes energiatermelés maximalizálása érdekében


• Optimalizálja a mitokondriális egészséget, amely feltétlenül szükséges a sportteljesítmény és az általános egészség javításához


• Táplálja a szervezetet az EPA és DHA omega-3 zsírsavakkal, amelyek szorosan kapcsolódnak az emberi egészség számos területéhez.

 

Prémium Insurance Caps


Eltérően sok olyan multivitamintól, amelyek nem megfelelő tápanyag-mennyiséget (DV) vagy referencia-napi bevitelt (RDI) tartalmaznak (amelyek csak a tápanyaghiányos betegségek megelőzésére vonatkoznak minimálisan), a Premium Insurance Caps-ot az optimális napi bevitel mennyiség (ODI) alapján határozoták meg. A legjobb minőségű vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazza. Ez biztosítja a szervezet számára a tápanyagok nagyobb mennyiségét, amelyre szüksége van az optimális egészséghez. A recepthez tartozik még egyéb kiegészítő tápanyagok és az emésztő enzimek lenyűgöző sorozata.


Itt többet megtudhatsz a Premium Insurance Caps-ról:
 

https://www.hammer-nutrition.hu/hu/alapkiegeszitok/96-premium-insurance-caps.html


Race Caps Supreme


A Hammer Nutrition elsőszámú termékében található tápanyagok kombinációja szinergetikusan működik, és rengeteg sportoló-specifikus kiegészítőket tartalmaz, amely a dinamikus sportoláshoz és az általános egészség fenntartásához szükséges. A Race Caps Supreme következetes használata mindenkinek sok előnnyel jár, és ez nélkülözhetetlen a sportolók számára.


Itt többet megtudhatsz a Race Caps Supreme-ról:

https://www.hammer-nutrition.hu/hu/etrend-kiegeszitok/98-race-caps-suprame.html


Mito Caps


A Mito Caps formula Dr. Bruce Ames tanulmányain alapszik, amelyek a mitokondriális működésről, öregedésről, romlásról és regenerációról szólnak. A mitokondriumok optimális működésének fenntartása fontosságáról Dr. Bill Misner így nyilatkozik: „Minél tovább stimulálja a mitokondriumok élettartamát vagy egészségét, annál hosszabb ideig élhet, és annál jobb lesz a sportteljesítménye is. Az a sportoló tud a legjobban teljesíteni, akinek a legegészségesebb / leghatékonyabb az aktív mitokondriuma.


Itt többet megtudhatsz a Mito Caps-ról:

https://www.hammer-nutrition.hu/hu/etrend-kiegeszitok/100-mito-caps.html


Enduromega


Az EndurOmega-ban található prémium minőségű halolaj biztosítja a szervezet számára az esszenciális pentaénsav (EPA) és a dokozahexaénsav (DHA) esszenciális zsírsavakat, amelyek egyaránt létfontosságúak a sportteljesítmény és az általános egészség szempontjából. Ezekre az EFA-kra valójában az egész életed során szükség van, tehát nem csoda, hogy őket „alapvető fontosságúnak” nevezték el! A kiegészítés a legegyszerűbb és leghatékonyabb módja annak biztosítására, hogy megfelelő mennyiségű EPA-hoz és DHA-hoz juss hozzá.


Itt többet megtudhatsz az EndurOmega-ról:

https://www.hammer-nutrition.hu/hu/etrend-kiegeszitok/102-enduromega.html 



Összefoglalva

 

A Hammer Nutrition Napi alapvető fontosságú kombinációja rendkívül széles körű előnyöket kínál, amelyek támogatják az optimális sportteljesítményt és az általános egészséget, ez egy olyan program, amelyet egyetlen egyéb kiegészítő sem tud nyújtani. Pénzmegtakarító csomagban kapható, a Premium Insurance Caps, a Race Caps Supreme, a Mito Caps és az EndurOmega, amelyek olyan termékek, amelyek mindenki számára előnyösek - akár sportol valaki, akár nem. Ennek a programnak alapnak kell lennie mindenki számára, beleértve a Tiédet is.

Írj hozzászólást

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST