Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  690 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Az ízletes frissítő: cukor nélküli elektrolit feltöltés!
  Az ízletes frissítő: cukor nélküli elektrolit feltöltés!
  48 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az okos sportolók tudják, hogy az edzés közbeni megfelelő üzemanyag feltöltés nem csupán a kalóriák és folyadékok pótlását jelenti. Ez magában foglalja a következetes és megfelelő elektrolit támogatást is. És nemcsak azért, hogy elkerüljük a görcsöléseket. Az emésztőrendszer, az idegrendszer, a szív- és érrendszer, valamint az izomzat optimális működése attól is függ, hogy a szervezetben milyen...

  Olvasd tovább ...
 • 10 Tipp, hogy most, és egész évben egészséges maradj!
  10 Tipp, hogy most, és egész évben egészséges maradj!
  153 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az egészség fenntartása mindig fontos, de most különösen az! Ezeket a tanácsokat elküldtük a Hammer összes alkalmazottjának, és reméljük, hogy te is megfogadod őket. Egyszerű lépéseket kell csak tenned az egészség megőrzése és az immunrendszer védelme érdekében. Ezekre a dolgokra, egész évben oda kell figyelni!

  Olvasd tovább ...
 • 24 éve van jelen a Hammer Nutrition Gél!
  24 éve van jelen a Hammer Nutrition Gél!
  62 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  1995-ben Brian Frank, a Hammer Nutrition (akkori E-Caps néven ismert) tulajdonosa néhány csomag fehér tasakos gélt küldött nekem lezárt borítékban (akkoriban Idahoban élt). Levelében azt írta, hogy egy új üzemanyagot fejlesztett ki, amely koncentráltabb, mint egy sportital, és azt szeretné, hogy kipróbáljam ezt az edzéseim során.  - Próbàld ki - írta Brian -, és jelezz vissza olyan gyorsan,...

  Olvasd tovább ...
 • HEED - Cukor hozzáadása nélküli sportital, az állóképességi sportokhoz!
  HEED - Cukor hozzáadása nélküli sportital, az állóképességi sportokhoz!
  101 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A szervezet sokkal kedvezőbben reagál a rövid szénláncú cukorra, amikor a szénhidrátforrás teljes mátrixának része, szemben azzal, amikor külön adják hozzá egy termékhez.

  Olvasd tovább ...
 • Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator
  Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator
  173 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Majdnem két teljes hónap múlt el az új évből. Ahogy múlik az idő, az edzések száma és intenzitása növekszik, hiszen fel kell készülni a legfontosabb versenyekre.  Jelenleg a napi edzések ideje még nem éri el a maximumot - ez még néhány hétig nem történhet meg -, és ilyenkor tanácsos (amennyiben még nem fogtál hozzá) elkezdeni az ízületek, inak és kötőszövetek védelmét, és megadni a szükséges...

  Olvasd tovább ...

Prémium minőségű fehérjepor!

342 Megtekintés 1 Lájk

Steve Born írása

Ha besétálsz bármelyik táplálékkiegészítőket is áruló üzletbe, szembesülsz azzal, hogy a fehérjepor polcokon szédítő mennyiségű termékcsaládokat találsz. Legtöbbjük címkéjén hatalmas méretű izmokkal rendelkező testépítőket látni, néhányon felháborító kijelentéssel együtt („Építs még nagyobb izmokat!”). Nem csoda, hogy a sportolók össze vannak zavarodva. Túl sok választék van, és kétesnek tűnő állítás!
 

Tegyük rendbe a dolgokat. Ha a legmagasabb minőségű és leghatékonyabb fehérjét keresed - azt, amely az összes többi fehérjeforráshoz képest a legtöbb előny nyújtja -, akkor savófehérje-izolátumot keress. Itt találod meg a Hammer Whey Proteint.

Míg más fehérjeforrások minden bizonnyal előnyökkel járnak, a savófehérje-izolátum egyértelműen a vezető. Íme néhány ok, hogy miért:

Csúcsminőségű fehérjeforrás. Nem számít, hogy melyik szabványt használják a fehérje minőségének és biohasznosulásának meghatározására - biológiai érték (BV), fehérje hatékonysági arány (PER), fehérje emészthetőség javított aminosav pontszám (PDCAAS) - a whey protein izolátum minden téren a csúcson van.

Páratlan izomszövet javítás. Az ember számára megkövetelt közel két tucat különféle aminosav közül kilencet sorolnak esszenciálisnak, mivel a test nem képes ezeket előállítani. Külső élelmiszerekből kell származniuk. A kilenc esszenciális aminosav közül az elágazó láncú aminosavak (BCAA), a leucin, az izoleucin és a valin. Ezek az elsődleges aminosavak, amelyeket a szervezet számos fontos működéséhez igényel, ideértve az izomszövet helyreállítását az edzés utáni időszakban. Egyik fehérjeforrás sem tartalmaz ilyen magas koncentrációt, csak a savófehérje-izolátum.
 

Kiváló antioxidáns támogatás. A savófehérje-izolátum nagy mennyiségben tartalmaz a glutation előállításához szükséges aminosavakat, amely vitathatatlanul a legfontosabb antioxidáns. Tanulmányok kimutatták, hogy a  fehérjeforrások közül a savófehérje-izolátum emeli a legjobban a glutationszintet.
 

Hihetetlen immunrendszer támogatás. A tejsavófehérje-izolátum számos szubfrakciót is tartalmaz, beleértve a béta-laktalbuminokat, alfa-laktalbuminokat, laktoferrinet és immunoglobulinokat, amelyek mindegyike immunrendszert serkentő tulajdonságokkal rendelkezik.

Egészséges szív. A tejsavófehérje-izolátum bioaktiv peptideket, úgynevezett laktokinineket tartalmaz, amelyekről kimutatták, hogy elősegítik a vérnyomás csökkentését.

Védelem az életkorral összefüggő izomvesztéssel szemben. Úgy gondolják, hogy a 60 évnél idősebb emberek csaknem egyharmadánál van szarkopenia, amely az öregedés miatt bekövetkező izomszövet csökkenést jelent. A savófehérje-izolátum - magas biológiai értéke (nagyobb a felszívódása, felhasználása és a visszatartása) és gazdag BCAA-tartalma miatt - ideális fehérjeforrás az izomszövet veszteség elleni védelemhez és az izomszövet újjáépítéséhez. Természetesen fontos a rendszeres testmozgás is.

De várj! Van még!

A Hammer Nutrition 100% savófehérje-izolátum termékének, a Hammer Whey Proteinnek minden egyes adagja, óriási mennyiségű, 6000 mg glutamint tartalmaz. A glutamin olyan aminosav, amely számos előnnyel rendelkezik, ideértve annak azt a képességét, hogy dinamikusan támogatja a gyomor bélrendszer egészségét és drasztikusan javítja az immunrendszer működését. 

Összefoglalva

A Hammer Whey Protein glutaminnal dúsított savófehérje-izolátum egy igazán nagyszerű választás. Valójában, annak ellenére, hogy fehérjepor, figyelembe véve az összes előnyeit, úgy gondoljuk, hogy a Hammer Whey Proteint „szuperételnek” kell tekinteni.

Tiszta, rendkívül hatékony - ezek a Hammer Whey Protein legfontosabb jellemzői. Legyen a napi étrended része, és élvezd a komoly, jelentős előnyeit!

Írj hozzászólást

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST