Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  690 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Szükséges táplálék kiegészítőt szedni!
  Szükséges táplálék kiegészítőt szedni!
  100 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Ideális lenne, ha az étrendünkből minden tápanyaghoz hozzá tudnánk jutni, ami a sport teljesítményünk javításához és - ami még fontosabb - az optimális egészség megtartásához szükséges. Ez sokkal egyszerűbbé tenné a dolgunkat!  Sajnos a mai, egyre mérgezőbb és szennyezettebb világban az általunk fogyasztott tápanyagok összetétele és általános minősége egyre csak csökken.

  Olvasd tovább ...
 • Recoverite - töltsd fel a tested!
  Recoverite - töltsd fel a tested!
  193 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Szívleld meg ezt a tanácsunkat: "Amikor befejezted az edzést, még nem vagy igazán kész ... egészen addig, amíg fel nem töltöd újra a szervezeted." Tehát a mai naptól kezdve, amikor befejezed az edzést, mielőtt megkezdenéd a nyújtást (vagy más edzés utáni helyreállítási rituálét), a zuhanyzást, vagy az ágyra való ledölésed, "töltsd fel a tartályt" Recoverite-val vagy Organic Vegan...

  Olvasd tovább ...
 • Kezdd el most, és ne is hagyd abba
  Kezdd el most, és ne is hagyd abba
  128 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  1990 decemberében - 29 évvel ezelőtt - megvettem az első doboz Race Caps Supreme-t, amelyet akkoriban egyszerűen Race Caps-ként ismertek. És őszintén elmondhatom, hogy az első vásárlás óta nagyon ritkán volt olyan napom, amikor elmulasztottam bevenni. Ennek oka az, hogy óriási mennyiségű független kutatást végeztem az alkotóelemeiről, és a következőt mondhatom el róla: „Hé, ez a cucc nem csak a...

  Olvasd tovább ...
 • Prémium minőségű fehérjepor!
  Prémium minőségű fehérjepor!
  191 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Ha besétálsz bármelyik táplálékkiegészítőket is áruló üzletbe, szembesülsz azzal, hogy a fehérjepor polcokon szédítő mennyiségű termékcsaládokat találsz. Legtöbbjük címkéjén hatalmas méretű izmokkal rendelkező testépítőket látni, néhányon felháborító kijelentéssel együtt („Építs még nagyobb izmokat!”). Nem csoda, hogy a sportolók össze vannak zavarodva. Túl sok választék van, és kétesnek tűnő...

  Olvasd tovább ...
 • A Hammer Nutrition alapvető termékei
  A Hammer Nutrition alapvető termékei
  119 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Mi, a Hammer Nutritionnál mindannyian egészségesen táplálkozunk, de tudjuk, hogy ez nem elég, és természetesen, ezt te is jól tudod! Sportolóként hatalmas élettani követelményeknek van kitéve a szervezeted. Ez azt jelenti, hogy tápanyagigénye - ha csak az egészség fenntartása érdekét is nézzük - sokkal nagyobb, mint az átlagos ember igényei, különösen a mai mérgezőbb, szennyezettebb és...

  Olvasd tovább ...

Prémium minőségű fehérjepor!

192 Megtekintés 1 Lájk

Steve Born írása

Ha besétálsz bármelyik táplálékkiegészítőket is áruló üzletbe, szembesülsz azzal, hogy a fehérjepor polcokon szédítő mennyiségű termékcsaládokat találsz. Legtöbbjük címkéjén hatalmas méretű izmokkal rendelkező testépítőket látni, néhányon felháborító kijelentéssel együtt („Építs még nagyobb izmokat!”). Nem csoda, hogy a sportolók össze vannak zavarodva. Túl sok választék van, és kétesnek tűnő állítás!
 

Tegyük rendbe a dolgokat. Ha a legmagasabb minőségű és leghatékonyabb fehérjét keresed - azt, amely az összes többi fehérjeforráshoz képest a legtöbb előny nyújtja -, akkor savófehérje-izolátumot keress. Itt találod meg a Hammer Whey Proteint.

Míg más fehérjeforrások minden bizonnyal előnyökkel járnak, a savófehérje-izolátum egyértelműen a vezető. Íme néhány ok, hogy miért:

Csúcsminőségű fehérjeforrás. Nem számít, hogy melyik szabványt használják a fehérje minőségének és biohasznosulásának meghatározására - biológiai érték (BV), fehérje hatékonysági arány (PER), fehérje emészthetőség javított aminosav pontszám (PDCAAS) - a whey protein izolátum minden téren a csúcson van.

Páratlan izomszövet javítás. Az ember számára megkövetelt közel két tucat különféle aminosav közül kilencet sorolnak esszenciálisnak, mivel a test nem képes ezeket előállítani. Külső élelmiszerekből kell származniuk. A kilenc esszenciális aminosav közül az elágazó láncú aminosavak (BCAA), a leucin, az izoleucin és a valin. Ezek az elsődleges aminosavak, amelyeket a szervezet számos fontos működéséhez igényel, ideértve az izomszövet helyreállítását az edzés utáni időszakban. Egyik fehérjeforrás sem tartalmaz ilyen magas koncentrációt, csak a savófehérje-izolátum.
 

Kiváló antioxidáns támogatás. A savófehérje-izolátum nagy mennyiségben tartalmaz a glutation előállításához szükséges aminosavakat, amely vitathatatlanul a legfontosabb antioxidáns. Tanulmányok kimutatták, hogy a  fehérjeforrások közül a savófehérje-izolátum emeli a legjobban a glutationszintet.
 

Hihetetlen immunrendszer támogatás. A tejsavófehérje-izolátum számos szubfrakciót is tartalmaz, beleértve a béta-laktalbuminokat, alfa-laktalbuminokat, laktoferrinet és immunoglobulinokat, amelyek mindegyike immunrendszert serkentő tulajdonságokkal rendelkezik.

Egészséges szív. A tejsavófehérje-izolátum bioaktiv peptideket, úgynevezett laktokinineket tartalmaz, amelyekről kimutatták, hogy elősegítik a vérnyomás csökkentését.

Védelem az életkorral összefüggő izomvesztéssel szemben. Úgy gondolják, hogy a 60 évnél idősebb emberek csaknem egyharmadánál van szarkopenia, amely az öregedés miatt bekövetkező izomszövet csökkenést jelent. A savófehérje-izolátum - magas biológiai értéke (nagyobb a felszívódása, felhasználása és a visszatartása) és gazdag BCAA-tartalma miatt - ideális fehérjeforrás az izomszövet veszteség elleni védelemhez és az izomszövet újjáépítéséhez. Természetesen fontos a rendszeres testmozgás is.

De várj! Van még!

A Hammer Nutrition 100% savófehérje-izolátum termékének, a Hammer Whey Proteinnek minden egyes adagja, óriási mennyiségű, 6000 mg glutamint tartalmaz. A glutamin olyan aminosav, amely számos előnnyel rendelkezik, ideértve annak azt a képességét, hogy dinamikusan támogatja a gyomor bélrendszer egészségét és drasztikusan javítja az immunrendszer működését. 

Összefoglalva

A Hammer Whey Protein glutaminnal dúsított savófehérje-izolátum egy igazán nagyszerű választás. Valójában, annak ellenére, hogy fehérjepor, figyelembe véve az összes előnyeit, úgy gondoljuk, hogy a Hammer Whey Proteint „szuperételnek” kell tekinteni.

Tiszta, rendkívül hatékony - ezek a Hammer Whey Protein legfontosabb jellemzői. Legyen a napi étrended része, és élvezd a komoly, jelentős előnyeit!

Írj hozzászólást

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST