Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  690 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Szükséges táplálék kiegészítőt szedni!
  Szükséges táplálék kiegészítőt szedni!
  103 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Ideális lenne, ha az étrendünkből minden tápanyaghoz hozzá tudnánk jutni, ami a sport teljesítményünk javításához és - ami még fontosabb - az optimális egészség megtartásához szükséges. Ez sokkal egyszerűbbé tenné a dolgunkat!  Sajnos a mai, egyre mérgezőbb és szennyezettebb világban az általunk fogyasztott tápanyagok összetétele és általános minősége egyre csak csökken.

  Olvasd tovább ...
 • Recoverite - töltsd fel a tested!
  Recoverite - töltsd fel a tested!
  193 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Szívleld meg ezt a tanácsunkat: "Amikor befejezted az edzést, még nem vagy igazán kész ... egészen addig, amíg fel nem töltöd újra a szervezeted." Tehát a mai naptól kezdve, amikor befejezed az edzést, mielőtt megkezdenéd a nyújtást (vagy más edzés utáni helyreállítási rituálét), a zuhanyzást, vagy az ágyra való ledölésed, "töltsd fel a tartályt" Recoverite-val vagy Organic Vegan...

  Olvasd tovább ...
 • Kezdd el most, és ne is hagyd abba
  Kezdd el most, és ne is hagyd abba
  128 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  1990 decemberében - 29 évvel ezelőtt - megvettem az első doboz Race Caps Supreme-t, amelyet akkoriban egyszerűen Race Caps-ként ismertek. És őszintén elmondhatom, hogy az első vásárlás óta nagyon ritkán volt olyan napom, amikor elmulasztottam bevenni. Ennek oka az, hogy óriási mennyiségű független kutatást végeztem az alkotóelemeiről, és a következőt mondhatom el róla: „Hé, ez a cucc nem csak a...

  Olvasd tovább ...
 • Prémium minőségű fehérjepor!
  Prémium minőségű fehérjepor!
  192 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Ha besétálsz bármelyik táplálékkiegészítőket is áruló üzletbe, szembesülsz azzal, hogy a fehérjepor polcokon szédítő mennyiségű termékcsaládokat találsz. Legtöbbjük címkéjén hatalmas méretű izmokkal rendelkező testépítőket látni, néhányon felháborító kijelentéssel együtt („Építs még nagyobb izmokat!”). Nem csoda, hogy a sportolók össze vannak zavarodva. Túl sok választék van, és kétesnek tűnő...

  Olvasd tovább ...
 • A Hammer Nutrition alapvető termékei
  A Hammer Nutrition alapvető termékei
  122 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Mi, a Hammer Nutritionnál mindannyian egészségesen táplálkozunk, de tudjuk, hogy ez nem elég, és természetesen, ezt te is jól tudod! Sportolóként hatalmas élettani követelményeknek van kitéve a szervezeted. Ez azt jelenti, hogy tápanyagigénye - ha csak az egészség fenntartása érdekét is nézzük - sokkal nagyobb, mint az átlagos ember igényei, különösen a mai mérgezőbb, szennyezettebb és...

  Olvasd tovább ...

Kezdd el most, és ne is hagyd abba

129 Megtekintés 0 Lájk

1990 decemberében - 29 évvel ezelőtt - megvettem az első doboz Race Caps Supreme-t, amelyet akkoriban egyszerűen Race Caps-ként ismertek. És őszintén elmondhatom, hogy az első vásárlás óta nagyon ritkán volt olyan napom, amikor elmulasztottam bevenni. Ennek oka az, hogy óriási mennyiségű független kutatást végeztem az alkotóelemeiről, és a következőt mondhatom el róla: „Hé, ez a cucc nem csak a sportteljesítmény javítására szolgál, van néhány fantasztikus, egyéb általános egészségügyi előnye is. "

 

 

Az első dobozom óta, fenntartás nélkül támogattam ezt a csodálatos terméket.  A Race Caps Supreme minden sporttevékenységem szerves részét képezi - a Race Across America, Furnace Creek 508, két állam határtól határig rekordja, a történelem első és egyetlen Double Furnace Creek 508, és még sok más - és ez nélkülözhetetlen része a napi kiegészítőmnek is. A Race Caps Supreme rendkívül fontos az életem mindkét területén! 

 

 

A lényeg az, hogy akár élsportoló vagy, akár különböző sportolási rendezvényeken részt vevő szabadidős sportoló, vagy olyan személy, akinek elsődleges célja az, hogy fitt maradjon és élvezze az optimális egészséget, a Race Caps Supreme olyan termék, amely használata elengedhetetlen! A Race Caps Supreme már több mint három évtizede a következő előnyöket nyújtja:

 

* Magasabb energiaszint edzés közben egész nap, anélkül, hogy kellemetlen stimuláns mellékhatások következnének be, amelyek sok más kiegészítőben jelen vannak

 

 * A fittség észrevehető növekedése

 

 * Kevesebb izomfájdalom és fokozott gyógyulás az edzések után

 

 * Antioxidáns támogatás az immunrendszer optimális működéséhez

 

 * A szív-érrendszer egészségének optimalizálásának elősegítése és a sokféle degeneratív betegség elleni védelem

 

 

Ezen tápanyagok egyedülálló keveréke - mindegyik szinergikusan együttműködve -, amelyet a Race Caps Supreme tartalmaz, segítséget ad a legkeményebb edzések és versenyek során az erő biztosításában, visszaszerzésében, és a szervezet, különösen a szív esetében kiemelkedő védelmet nyújt.

 

 

A kulcsfontosságú szereplők

 

 

Q10 koenzim (CoQ10) - Ubiquinone néven is ismert (a "mindenütt jelenlévő" szóból következik, hogy szinte mindenütt létezik), a CoQ10 létfontosságú szubsztrát (gondoljon a "gyújtógyertyára") amelyek fontosak ahhoz, hogy az ételekből és az oxigénből az energiát hatékonyan lehessen előállítani. 

 

A CoQ10 fontossága messze túlmutat a sportteljesítmény javításán.  A tiszta, hatékony energiatermelés fenntartásában játszott szerepe kulcsfontosságú az optimális egészség szempontjából, különös tekintettel a szív- és érrendszeri és az agyi egészségre, valamint az erős immunrendszer megtartására.

 

 

Idebenon -  A CoQ10 figyelemre méltó tápanyagnak a kiváló kiegészítése, ha úgy tetszik “ikertestvére” az idebenon, ami „szupersztár” státuszt kapott az egyik legígéretesebb energiajavító, kognitív és  potenciális öregedésgátló tápanyagok közül, amelyeket valaha tanulmányoztak. Szinte ugyanazt az előnyt nyújtja, mint a CoQ10, azzal az egyedülálló tulajdonsággal, hogy energia előállítási előnyeit alacsony oxigéntartalmú körülmények között is képes végrehajtani.

 

 

Megjegyzés: Ha CoQ10 terméket vàlasztasz, az nagyszerű, de akkor elmaradsz a rendkívül széles körű előnyöktől, amelyeket csak a Race Caps Supreme CoQ10 / idebenone kombinációja nyújt!

 

 

A támogató anyagok

 

E-vitamin - Erős antioxidáns, amely a CoQ10-vel és az idebenonnal együtt segít semlegesíteni a szabad gyököket az energiatermelés során.

Oxy-Assist ™ - A trimetil-glicin és az inozin olyan szabadalmaztatott keverék, amely előnyöket kínál az oxigén felhasználásának fokozásában, az energiahordozók zsírtartalmának optimalizálásában, és további támogatást nyújt az energiatermeléshez. 

 

 

Krebsi ciklus közbenső termékei - A Krebsi ciklus közbenső termékei támogatják a citromsav (vagy Krebs) ciklusát - a tárolt energia felszabadításához használt kémiai reakciók sorozatát - meghatározott mennyiségű malát, citrát, aszpartát, lizinát és glicinát szállításával, amelyek  kelát kötéssel kapcsolódnak egymáshoz a kalcium, magnézium és kálium ásványok még könnyebb hasznosítása végett. Az alfa-ketoglutarát, egy másik Krebsi ciklus közbenső termék, szintén szerepel a Race Caps Supreme képletében.

 

 

Emésztőszervek - A tápanyagok felszívódásának maximalizálása érdekében a Race Caps Supreme két emésztési segédeszközt is tartalmaz.  Az egyik nyolc emésztési enzimet tartalmazó keverék, a másik pedig a jól kutatott, szabványosított fekete bors kivonat, a Bioperine®.  (Megjegyzés: A Bioperine® - melyet megbízható kutatásoknak vetettek alá több ízben is - jelentősen növeli a CoQ10 emésztésének, felhasználásának sebességét.)

 

 

 

Összefoglaló

 

Nincs a piacon elérhető más, ilyen sportspecifikus táplálékkiegészítő, amely annyi előnyt biztosítana számodra, mint a Race Caps Supreme.  Továbbra is a sportolók által választott táplálékkiegészítő, és ellenáll az idő próbájának egy olyan piacon, amely olyan termékekkel van elárasztva, amelyek túl vannak dimenzionálva, viszont gyenge a teljesítményük.  A Race Caps Supreme tápanyagkeveréke elősegíti az sportteljesítmény javítását és az általános egészség fenntartását - elsődlegesen a keményen edző sportolók számára készült, de mindenki számára rendkívül előnyös tulajdonságokkal bír. 

 

A Race Caps Supreme napi használatával sok éven keresztül jobb lett a sportteljesítményem, de ami még ennél is fontosabb, az egészségem is javult. Ez egy igazán figyelemre méltó, semmi máshoz sem hasonlítható termék, amelyből azt hiszem, hogy minden ember - akár sportoló, akár nem - előnyre tehet szert. A 84 éves szüleim is naponta szedik a Race Caps Supreme-ent.

Azt javaslom, hogy mostantól kezdve a napi étrendkiegészítőid között szerepeljen ez a kiváló termék. Garantálom, hogy elégedett leszel a kapott eredményekkel!

 

 

Írj hozzászólást

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST