Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  690 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Az ízletes frissítő: cukor nélküli elektrolit feltöltés!
  Az ízletes frissítő: cukor nélküli elektrolit feltöltés!
  48 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az okos sportolók tudják, hogy az edzés közbeni megfelelő üzemanyag feltöltés nem csupán a kalóriák és folyadékok pótlását jelenti. Ez magában foglalja a következetes és megfelelő elektrolit támogatást is. És nemcsak azért, hogy elkerüljük a görcsöléseket. Az emésztőrendszer, az idegrendszer, a szív- és érrendszer, valamint az izomzat optimális működése attól is függ, hogy a szervezetben milyen...

  Olvasd tovább ...
 • 10 Tipp, hogy most, és egész évben egészséges maradj!
  10 Tipp, hogy most, és egész évben egészséges maradj!
  153 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az egészség fenntartása mindig fontos, de most különösen az! Ezeket a tanácsokat elküldtük a Hammer összes alkalmazottjának, és reméljük, hogy te is megfogadod őket. Egyszerű lépéseket kell csak tenned az egészség megőrzése és az immunrendszer védelme érdekében. Ezekre a dolgokra, egész évben oda kell figyelni!

  Olvasd tovább ...
 • 24 éve van jelen a Hammer Nutrition Gél!
  24 éve van jelen a Hammer Nutrition Gél!
  62 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  1995-ben Brian Frank, a Hammer Nutrition (akkori E-Caps néven ismert) tulajdonosa néhány csomag fehér tasakos gélt küldött nekem lezárt borítékban (akkoriban Idahoban élt). Levelében azt írta, hogy egy új üzemanyagot fejlesztett ki, amely koncentráltabb, mint egy sportital, és azt szeretné, hogy kipróbáljam ezt az edzéseim során.  - Próbàld ki - írta Brian -, és jelezz vissza olyan gyorsan,...

  Olvasd tovább ...
 • HEED - Cukor hozzáadása nélküli sportital, az állóképességi sportokhoz!
  HEED - Cukor hozzáadása nélküli sportital, az állóképességi sportokhoz!
  101 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A szervezet sokkal kedvezőbben reagál a rövid szénláncú cukorra, amikor a szénhidrátforrás teljes mátrixának része, szemben azzal, amikor külön adják hozzá egy termékhez.

  Olvasd tovább ...
 • Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator
  Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator
  173 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Majdnem két teljes hónap múlt el az új évből. Ahogy múlik az idő, az edzések száma és intenzitása növekszik, hiszen fel kell készülni a legfontosabb versenyekre.  Jelenleg a napi edzések ideje még nem éri el a maximumot - ez még néhány hétig nem történhet meg -, és ilyenkor tanácsos (amennyiben még nem fogtál hozzá) elkezdeni az ízületek, inak és kötőszövetek védelmét, és megadni a szükséges...

  Olvasd tovább ...

Kezdd el most, és ne is hagyd abba

239 Megtekintés 0 Lájk

1990 decemberében - 29 évvel ezelőtt - megvettem az első doboz Race Caps Supreme-t, amelyet akkoriban egyszerűen Race Caps-ként ismertek. És őszintén elmondhatom, hogy az első vásárlás óta nagyon ritkán volt olyan napom, amikor elmulasztottam bevenni. Ennek oka az, hogy óriási mennyiségű független kutatást végeztem az alkotóelemeiről, és a következőt mondhatom el róla: „Hé, ez a cucc nem csak a sportteljesítmény javítására szolgál, van néhány fantasztikus, egyéb általános egészségügyi előnye is. "

 

 

Az első dobozom óta, fenntartás nélkül támogattam ezt a csodálatos terméket.  A Race Caps Supreme minden sporttevékenységem szerves részét képezi - a Race Across America, Furnace Creek 508, két állam határtól határig rekordja, a történelem első és egyetlen Double Furnace Creek 508, és még sok más - és ez nélkülözhetetlen része a napi kiegészítőmnek is. A Race Caps Supreme rendkívül fontos az életem mindkét területén! 

 

 

A lényeg az, hogy akár élsportoló vagy, akár különböző sportolási rendezvényeken részt vevő szabadidős sportoló, vagy olyan személy, akinek elsődleges célja az, hogy fitt maradjon és élvezze az optimális egészséget, a Race Caps Supreme olyan termék, amely használata elengedhetetlen! A Race Caps Supreme már több mint három évtizede a következő előnyöket nyújtja:

 

* Magasabb energiaszint edzés közben egész nap, anélkül, hogy kellemetlen stimuláns mellékhatások következnének be, amelyek sok más kiegészítőben jelen vannak

 

 * A fittség észrevehető növekedése

 

 * Kevesebb izomfájdalom és fokozott gyógyulás az edzések után

 

 * Antioxidáns támogatás az immunrendszer optimális működéséhez

 

 * A szív-érrendszer egészségének optimalizálásának elősegítése és a sokféle degeneratív betegség elleni védelem

 

 

Ezen tápanyagok egyedülálló keveréke - mindegyik szinergikusan együttműködve -, amelyet a Race Caps Supreme tartalmaz, segítséget ad a legkeményebb edzések és versenyek során az erő biztosításában, visszaszerzésében, és a szervezet, különösen a szív esetében kiemelkedő védelmet nyújt.

 

 

A kulcsfontosságú szereplők

 

 

Q10 koenzim (CoQ10) - Ubiquinone néven is ismert (a "mindenütt jelenlévő" szóból következik, hogy szinte mindenütt létezik), a CoQ10 létfontosságú szubsztrát (gondoljon a "gyújtógyertyára") amelyek fontosak ahhoz, hogy az ételekből és az oxigénből az energiát hatékonyan lehessen előállítani. 

 

A CoQ10 fontossága messze túlmutat a sportteljesítmény javításán.  A tiszta, hatékony energiatermelés fenntartásában játszott szerepe kulcsfontosságú az optimális egészség szempontjából, különös tekintettel a szív- és érrendszeri és az agyi egészségre, valamint az erős immunrendszer megtartására.

 

 

Idebenon -  A CoQ10 figyelemre méltó tápanyagnak a kiváló kiegészítése, ha úgy tetszik “ikertestvére” az idebenon, ami „szupersztár” státuszt kapott az egyik legígéretesebb energiajavító, kognitív és  potenciális öregedésgátló tápanyagok közül, amelyeket valaha tanulmányoztak. Szinte ugyanazt az előnyt nyújtja, mint a CoQ10, azzal az egyedülálló tulajdonsággal, hogy energia előállítási előnyeit alacsony oxigéntartalmú körülmények között is képes végrehajtani.

 

 

Megjegyzés: Ha CoQ10 terméket vàlasztasz, az nagyszerű, de akkor elmaradsz a rendkívül széles körű előnyöktől, amelyeket csak a Race Caps Supreme CoQ10 / idebenone kombinációja nyújt!

 

 

A támogató anyagok

 

E-vitamin - Erős antioxidáns, amely a CoQ10-vel és az idebenonnal együtt segít semlegesíteni a szabad gyököket az energiatermelés során.

Oxy-Assist ™ - A trimetil-glicin és az inozin olyan szabadalmaztatott keverék, amely előnyöket kínál az oxigén felhasználásának fokozásában, az energiahordozók zsírtartalmának optimalizálásában, és további támogatást nyújt az energiatermeléshez. 

 

 

Krebsi ciklus közbenső termékei - A Krebsi ciklus közbenső termékei támogatják a citromsav (vagy Krebs) ciklusát - a tárolt energia felszabadításához használt kémiai reakciók sorozatát - meghatározott mennyiségű malát, citrát, aszpartát, lizinát és glicinát szállításával, amelyek  kelát kötéssel kapcsolódnak egymáshoz a kalcium, magnézium és kálium ásványok még könnyebb hasznosítása végett. Az alfa-ketoglutarát, egy másik Krebsi ciklus közbenső termék, szintén szerepel a Race Caps Supreme képletében.

 

 

Emésztőszervek - A tápanyagok felszívódásának maximalizálása érdekében a Race Caps Supreme két emésztési segédeszközt is tartalmaz.  Az egyik nyolc emésztési enzimet tartalmazó keverék, a másik pedig a jól kutatott, szabványosított fekete bors kivonat, a Bioperine®.  (Megjegyzés: A Bioperine® - melyet megbízható kutatásoknak vetettek alá több ízben is - jelentősen növeli a CoQ10 emésztésének, felhasználásának sebességét.)

 

 

 

Összefoglaló

 

Nincs a piacon elérhető más, ilyen sportspecifikus táplálékkiegészítő, amely annyi előnyt biztosítana számodra, mint a Race Caps Supreme.  Továbbra is a sportolók által választott táplálékkiegészítő, és ellenáll az idő próbájának egy olyan piacon, amely olyan termékekkel van elárasztva, amelyek túl vannak dimenzionálva, viszont gyenge a teljesítményük.  A Race Caps Supreme tápanyagkeveréke elősegíti az sportteljesítmény javítását és az általános egészség fenntartását - elsődlegesen a keményen edző sportolók számára készült, de mindenki számára rendkívül előnyös tulajdonságokkal bír. 

 

A Race Caps Supreme napi használatával sok éven keresztül jobb lett a sportteljesítményem, de ami még ennél is fontosabb, az egészségem is javult. Ez egy igazán figyelemre méltó, semmi máshoz sem hasonlítható termék, amelyből azt hiszem, hogy minden ember - akár sportoló, akár nem - előnyre tehet szert. A 84 éves szüleim is naponta szedik a Race Caps Supreme-ent.

Azt javaslom, hogy mostantól kezdve a napi étrendkiegészítőid között szerepeljen ez a kiváló termék. Garantálom, hogy elégedett leszel a kapott eredményekkel!

 

 

Írj hozzászólást

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST