Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  690 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Szükséges táplálék kiegészítőt szedni!
  Szükséges táplálék kiegészítőt szedni!
  100 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Ideális lenne, ha az étrendünkből minden tápanyaghoz hozzá tudnánk jutni, ami a sport teljesítményünk javításához és - ami még fontosabb - az optimális egészség megtartásához szükséges. Ez sokkal egyszerűbbé tenné a dolgunkat!  Sajnos a mai, egyre mérgezőbb és szennyezettebb világban az általunk fogyasztott tápanyagok összetétele és általános minősége egyre csak csökken.

  Olvasd tovább ...
 • Recoverite - töltsd fel a tested!
  Recoverite - töltsd fel a tested!
  190 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Szívleld meg ezt a tanácsunkat: "Amikor befejezted az edzést, még nem vagy igazán kész ... egészen addig, amíg fel nem töltöd újra a szervezeted." Tehát a mai naptól kezdve, amikor befejezed az edzést, mielőtt megkezdenéd a nyújtást (vagy más edzés utáni helyreállítási rituálét), a zuhanyzást, vagy az ágyra való ledölésed, "töltsd fel a tartályt" Recoverite-val vagy Organic Vegan...

  Olvasd tovább ...
 • Kezdd el most, és ne is hagyd abba
  Kezdd el most, és ne is hagyd abba
  126 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  1990 decemberében - 29 évvel ezelőtt - megvettem az első doboz Race Caps Supreme-t, amelyet akkoriban egyszerűen Race Caps-ként ismertek. És őszintén elmondhatom, hogy az első vásárlás óta nagyon ritkán volt olyan napom, amikor elmulasztottam bevenni. Ennek oka az, hogy óriási mennyiségű független kutatást végeztem az alkotóelemeiről, és a következőt mondhatom el róla: „Hé, ez a cucc nem csak a...

  Olvasd tovább ...
 • Prémium minőségű fehérjepor!
  Prémium minőségű fehérjepor!
  191 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Ha besétálsz bármelyik táplálékkiegészítőket is áruló üzletbe, szembesülsz azzal, hogy a fehérjepor polcokon szédítő mennyiségű termékcsaládokat találsz. Legtöbbjük címkéjén hatalmas méretű izmokkal rendelkező testépítőket látni, néhányon felháborító kijelentéssel együtt („Építs még nagyobb izmokat!”). Nem csoda, hogy a sportolók össze vannak zavarodva. Túl sok választék van, és kétesnek tűnő...

  Olvasd tovább ...
 • A Hammer Nutrition alapvető termékei
  A Hammer Nutrition alapvető termékei
  119 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Mi, a Hammer Nutritionnál mindannyian egészségesen táplálkozunk, de tudjuk, hogy ez nem elég, és természetesen, ezt te is jól tudod! Sportolóként hatalmas élettani követelményeknek van kitéve a szervezeted. Ez azt jelenti, hogy tápanyagigénye - ha csak az egészség fenntartása érdekét is nézzük - sokkal nagyobb, mint az átlagos ember igényei, különösen a mai mérgezőbb, szennyezettebb és...

  Olvasd tovább ...

Recoverite - töltsd fel a tested!

191 Megtekintés 0 Lájk

Steve Born írása

Szívleld meg ezt a tanácsunkat: "Amikor befejezted az edzést, még nem vagy igazán kész ... egészen addig, amíg fel nem töltöd újra a szervezeted." Tehát a mai naptól kezdve, amikor befejezed az edzést, mielőtt megkezdenéd a nyújtást (vagy más edzés utáni helyreállítási rituálét), a zuhanyzást, vagy az ágyra való ledölésed, "töltsd fel a tartályt" Recoverite-val vagy Organic Vegan Recoverite-val. Ezzel fejezed be igazán az edzést. És ha ezt rendszeresen megteszed, akkor komoly, megnövekedett állóképességgel fogsz rendelkezni.

Tudtad azt, hogy a tested megjutalmaz téged az edzés során tett erőfeszítéseidért? Ez így igaz! Amikor azonnal beviszed a szervezetedbe a Recoverite magas színvonalú szénhidrátjait és fehérjéit - az edzés utáni 30 percben (minél hamarabb, annál jobb) -, akkor a következők történnek:

 • Ha az izomsejteket feltöltöd üzemanyaggal, készen állsz újra a következő edzésre. Valójában, minél következetesebben edzel és töltöd fel a tested üzemanyaggal, annál teljesebben reagál a test azáltal, hogy egyre több ideig képes üzemanyagot tárolni az izmokban. (Ez egy igazi bónusz, ha a készülsz egy fontos versenyre.)

 • Az izomszövet megfelelő alapanyagokkal fog rendelkezni (aminosavakkal), így erősebbé válik, ami lehetővé teszi, hogy növeld az edzéseid hosszát és intenzitását anélkül, hogy az izmok leépüljenek.

 • Az edzéseid közötti fájdalom csökkeni fog.

 • Az immunrendszered erősödik, csökkentve annak esélyét, hogy betegség miatt le kelljen mondanod az edzésekről.

Ezekhez az előnyökhöz könnyedén hozzájuthatsz! Edz bölcsen és töltsd fel újra a tested azonnal! Ez ilyen egyszerű! Ne felejtsd el, hogy az, amit a szervezetedbe juttatsz edzés után, meghatározza a regenerációd minőségét. A „szemetet be, szemetet ki” mondás feltétlenül vonatkozik az edzés utáni üzemanyag feltöltésre. Nem remélheted, hogy javulni fog a sportteljesítményed, vagy azt, hogy az optimális egészséged támogatod, ha válogatás nélkül fogyasztod a szemetet. Cukor, zsír és laktóz? Ezek a dolgok csak hátráltatnak abban, hogy az edzéshez felhasznált minden időd és energiád megtérüljön.

Amire a szervezetednek szüksége van, és amit igényel az a Recoverite vagy a Organic Vegan Recoverite. Ezek biztosítják testednek a szükséges komplex szénhidrátokat és fehérjét, valamint más fontos tápanyagokat - L-glutamint, krómot, L-karnozint és elektrolitokat -, amelyek elősegítik a gyorsabb és teljesebb felépülést.

Összefoglaló

Noha az edzés közben végzett tevékenységek az edzésünk legfontosabb részei, ha elhanyagoljuk a megfelelő regenerációt, nem kapjuk meg erőfeszítéseink maximális értékét. Ne feledd, hogy az edzésünk során elért haszon a regeneráció során következik be, de csak megfelelő pihenés és optimális táplálkozás támogatás jelenlétében. Ha nem foglalkozunk ezzel, nemcsak kihagyjuk az edzés előnyeit, hanem további problémákat okozhatunk, mint például a betegség vagy sérülés.

Ne hagyd hogy ez megtörténjen veled, főleg akkor, amikor itt a 2020-as szezon, és az edzések hossza és intenzitása hamarosan növekszik, és a legfontosabb sportesemények már nem a távoli jövőben zajlanak. Tápláld tested, add meg neki azt, amire szüksége van az edzések után: Használj Recoverite-t vagy Organic Vegan Recoverite-t. A szervezeted értékelni fogja a gondoskodást és szépen meg is jutalmazza azt. Ezt garantáljuk!

Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST