Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  690 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Az ízletes frissítő: cukor nélküli elektrolit feltöltés!
  Az ízletes frissítő: cukor nélküli elektrolit feltöltés!
  48 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az okos sportolók tudják, hogy az edzés közbeni megfelelő üzemanyag feltöltés nem csupán a kalóriák és folyadékok pótlását jelenti. Ez magában foglalja a következetes és megfelelő elektrolit támogatást is. És nemcsak azért, hogy elkerüljük a görcsöléseket. Az emésztőrendszer, az idegrendszer, a szív- és érrendszer, valamint az izomzat optimális működése attól is függ, hogy a szervezetben milyen...

  Olvasd tovább ...
 • 10 Tipp, hogy most, és egész évben egészséges maradj!
  10 Tipp, hogy most, és egész évben egészséges maradj!
  153 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az egészség fenntartása mindig fontos, de most különösen az! Ezeket a tanácsokat elküldtük a Hammer összes alkalmazottjának, és reméljük, hogy te is megfogadod őket. Egyszerű lépéseket kell csak tenned az egészség megőrzése és az immunrendszer védelme érdekében. Ezekre a dolgokra, egész évben oda kell figyelni!

  Olvasd tovább ...
 • 24 éve van jelen a Hammer Nutrition Gél!
  24 éve van jelen a Hammer Nutrition Gél!
  62 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  1995-ben Brian Frank, a Hammer Nutrition (akkori E-Caps néven ismert) tulajdonosa néhány csomag fehér tasakos gélt küldött nekem lezárt borítékban (akkoriban Idahoban élt). Levelében azt írta, hogy egy új üzemanyagot fejlesztett ki, amely koncentráltabb, mint egy sportital, és azt szeretné, hogy kipróbáljam ezt az edzéseim során.  - Próbàld ki - írta Brian -, és jelezz vissza olyan gyorsan,...

  Olvasd tovább ...
 • HEED - Cukor hozzáadása nélküli sportital, az állóképességi sportokhoz!
  HEED - Cukor hozzáadása nélküli sportital, az állóképességi sportokhoz!
  101 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A szervezet sokkal kedvezőbben reagál a rövid szénláncú cukorra, amikor a szénhidrátforrás teljes mátrixának része, szemben azzal, amikor külön adják hozzá egy termékhez.

  Olvasd tovább ...
 • Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator
  Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator
  173 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Majdnem két teljes hónap múlt el az új évből. Ahogy múlik az idő, az edzések száma és intenzitása növekszik, hiszen fel kell készülni a legfontosabb versenyekre.  Jelenleg a napi edzések ideje még nem éri el a maximumot - ez még néhány hétig nem történhet meg -, és ilyenkor tanácsos (amennyiben még nem fogtál hozzá) elkezdeni az ízületek, inak és kötőszövetek védelmét, és megadni a szükséges...

  Olvasd tovább ...

Recoverite - töltsd fel a tested!

366 Megtekintés 0 Lájk

Steve Born írása

Szívleld meg ezt a tanácsunkat: "Amikor befejezted az edzést, még nem vagy igazán kész ... egészen addig, amíg fel nem töltöd újra a szervezeted." Tehát a mai naptól kezdve, amikor befejezed az edzést, mielőtt megkezdenéd a nyújtást (vagy más edzés utáni helyreállítási rituálét), a zuhanyzást, vagy az ágyra való ledölésed, "töltsd fel a tartályt" Recoverite-val vagy Organic Vegan Recoverite-val. Ezzel fejezed be igazán az edzést. És ha ezt rendszeresen megteszed, akkor komoly, megnövekedett állóképességgel fogsz rendelkezni.

Tudtad azt, hogy a tested megjutalmaz téged az edzés során tett erőfeszítéseidért? Ez így igaz! Amikor azonnal beviszed a szervezetedbe a Recoverite magas színvonalú szénhidrátjait és fehérjéit - az edzés utáni 30 percben (minél hamarabb, annál jobb) -, akkor a következők történnek:

 • Ha az izomsejteket feltöltöd üzemanyaggal, készen állsz újra a következő edzésre. Valójában, minél következetesebben edzel és töltöd fel a tested üzemanyaggal, annál teljesebben reagál a test azáltal, hogy egyre több ideig képes üzemanyagot tárolni az izmokban. (Ez egy igazi bónusz, ha a készülsz egy fontos versenyre.)

 • Az izomszövet megfelelő alapanyagokkal fog rendelkezni (aminosavakkal), így erősebbé válik, ami lehetővé teszi, hogy növeld az edzéseid hosszát és intenzitását anélkül, hogy az izmok leépüljenek.

 • Az edzéseid közötti fájdalom csökkeni fog.

 • Az immunrendszered erősödik, csökkentve annak esélyét, hogy betegség miatt le kelljen mondanod az edzésekről.

Ezekhez az előnyökhöz könnyedén hozzájuthatsz! Edz bölcsen és töltsd fel újra a tested azonnal! Ez ilyen egyszerű! Ne felejtsd el, hogy az, amit a szervezetedbe juttatsz edzés után, meghatározza a regenerációd minőségét. A „szemetet be, szemetet ki” mondás feltétlenül vonatkozik az edzés utáni üzemanyag feltöltésre. Nem remélheted, hogy javulni fog a sportteljesítményed, vagy azt, hogy az optimális egészséged támogatod, ha válogatás nélkül fogyasztod a szemetet. Cukor, zsír és laktóz? Ezek a dolgok csak hátráltatnak abban, hogy az edzéshez felhasznált minden időd és energiád megtérüljön.

Amire a szervezetednek szüksége van, és amit igényel az a Recoverite vagy a Organic Vegan Recoverite. Ezek biztosítják testednek a szükséges komplex szénhidrátokat és fehérjét, valamint más fontos tápanyagokat - L-glutamint, krómot, L-karnozint és elektrolitokat -, amelyek elősegítik a gyorsabb és teljesebb felépülést.

Összefoglaló

Noha az edzés közben végzett tevékenységek az edzésünk legfontosabb részei, ha elhanyagoljuk a megfelelő regenerációt, nem kapjuk meg erőfeszítéseink maximális értékét. Ne feledd, hogy az edzésünk során elért haszon a regeneráció során következik be, de csak megfelelő pihenés és optimális táplálkozás támogatás jelenlétében. Ha nem foglalkozunk ezzel, nemcsak kihagyjuk az edzés előnyeit, hanem további problémákat okozhatunk, mint például a betegség vagy sérülés.

Ne hagyd hogy ez megtörténjen veled, főleg akkor, amikor itt a 2020-as szezon, és az edzések hossza és intenzitása hamarosan növekszik, és a legfontosabb sportesemények már nem a távoli jövőben zajlanak. Tápláld tested, add meg neki azt, amire szüksége van az edzések után: Használj Recoverite-t vagy Organic Vegan Recoverite-t. A szervezeted értékelni fogja a gondoskodást és szépen meg is jutalmazza azt. Ezt garantáljuk!

Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST