Termékek keresése

Népszerű eladások

  • Hammer gél
    Hammer gél

    Hipergyors energia akár 45-50 percig Hozzáadott cukor mentes Finom,...

    690 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

Jelenlegi támogatói időszakban, vásárlóink által felajánlott összeg összesen:

2 531 Ft‎

A CAP programról és az aktuális támogatottakról részletesen az alábbi oldalon olvashatsz!


Szükséges táplálék kiegészítőt szedni!

679 Megtekintés 0 Lájk

Steve Born írása

Ideális lenne, ha az étrendünkből minden tápanyaghoz hozzá tudnánk jutni, ami a sport teljesítményünk javításához és - ami még fontosabb - az optimális egészség megtartásához szükséges. Ez sokkal egyszerűbbé tenné a dolgunkat!  Sajnos a mai, egyre mérgezőbb és szennyezettebb világban az általunk fogyasztott tápanyagok összetétele és általános minősége egyre csak csökken.

Sok ember áldozatul esett annak a mítosznak, hogy a kiegyensúlyozott étrend biztosítja a szervezet számára az összes szükséges tápanyagot, és ennek eredményeként egészsége nincs rendben. A helyzet az, hogy csupán a táplálkozásod során nem juthatsz hozzá minden tápanyaghoz. Itt vannak az okok, hogy miért nem:

* Soha nem volt egyetlen, olyan tudományos vizsgálat sem, amely dokumentálta volna a kiegyensúlyozott étrend tartalmát, sem olyan, amely azt bizonyítaná, hogy az alapvető tápanyagszükségletek teljes egészében önmagukban elegendők lennének.

* Az egyre több erre vonatkozó kutatás azt bizonyítja, hogy az élelmiszer önmagában nem tartalmazza az összes mikrotápanyagot, amelyre szükségünk van a hiány elkerülése érdekében, nem is beszélve arról a szintről, amelyre szükség lenne az optimális egészség fenntartásához. A táplálkozási tudós, Bruce Ames hidegen kijelenti: „A vitaminok és az ásványi anyagok nem elegendő bevitele széles körben elterjedt, valószínűleg az energiagazdag, mikrotápanyag-hiányos, finomított ételek túlzott fogyasztásának köszönhetően. A nem megfelelő bevitel krónikus anyagcsere zavart okozhat, ideértve a mitokondriális bomlást is. ” Egy kutatási tanulmány következtetése: „Szinte a teljes USA lakosság olyan étrendet fogyaszt, amely nem felel meg az ajánlásoknak.”

* Nagyon kevés embernek van folyamatos hozzáférése a friss, helyben termelt ételekhez. Táplálkozásunk nagy része távolról termesztett ételekből származik, éretlen állapotban leszedve, majd csomagolásban küldve. A táplálék tartalmuk kérdéses és gyakran nem elegendő.

* Még ha minden tápanyagot meg is szerezhetnénk az étrendből (amit nem tudunk), többségünk nem következetesen tartja be az ideális étrendet.

Szükségesek a táplálékkiegészítők 

Mivel ezek a dolgok ellenünk vannak, a táplálékkiegészítés nem csak jó ötlet, hanem szükségszerű. Ez azt jelenti, hogy nem azt javaslom, hogy ne figyelj oda az étrendedre, és vegyél be egy marék vitamint / ásványi tablettát, ami fedezné az összes tápanyag igényed. Nem, egyáltalán nem erről van szó. A kiegészítő pont azt jelenti, hogy kiegészítés, és nem helyettesíti az egészséges táplálkozást. Az étrend-kiegészítők csak azt a hiányosságot pótolják, amelyeket az étrended nem képes biztosítani - figyelembe véve a fent említett tényezőket és a sportolók gazdag tápanyagigényét.

Hol kezd el?

A Hammer Nutrition Premium Insurance Caps napi használatát javasoljuk, hogy áthidaljuk a táplálékból nyert tápanyagok és a szükségletek közötti különbséget. Ez a hatékony multivitamin / ásványi termék úgy lett kialakítva, hogy kitöltse a modern étrendben rejlő tápanyaghiányokat. A Premium Insurance Caps vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazza az optimális napi bevitel (ODI) mennyiségben, nem pedig kevés mennyiségben (DV) vagy a referencia napi értékben (NRV), amely az a minimális mennyiség, amely a hiányos betegségek megelőzéséhez szükséges. Az aktív életmód támogatására tervezték, bár mindenki számára megfelelő az egészség védelme és az energia maximalizálása érdekében. A Premium Insurance Caps az első állomás az élet minőségét javító kiegészítők között.

Összegzés

A Hammer Nutritionnál hangsúlyozzuk a minőségi táplálkozást és a minőségi étrend kiegészítőket. Az sportteljesítmény és az általános egészség optimalizálása érdekében következetesen be kell tartani a lehető legjobb étrendet. Ez azzal kezdődik, hogy amennyire csak lehetséges, helyben termesztett bio gyümölcsöt és zöldséget kellene fogyasztani. De tudd, hogy ezzel nem juthatsz hozzá a szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz (hiszen ezek már nem elérhetők elegendő mennyiségben az élelmiszerekben). Ezenkívül vedd fel a teljes kiőrlésű gabonát és az egészséges zsírokat az étrendedbe, ügyelve arra, hogy a nátrium bevitel minimális legyen, és kerüld el minden esetben a csomagolt, feldolgozott ételeket és az egészségtelen táplálékokat.

Annak érdekében, hogy az optimális tápanyag mennyiséget megkapd, az étkezés hiányosságait pótold kiváló minőségű, átfogó étrend kiegészítőkkel. Hisszük, hogy a Premium Insurance Caps hozzájárul az egészséged megtartásához, és ahhoz, hogy a sport teljesítményed javuljon.

Amennyiben feljavítod az egészséged, az életminőséged és a teljesítményed is javulni fog! Meglátod, hogy a Premium Insurance Caps rendszeres használata gyorsítja a sportolás utáni felépülést, csökkenti a fáradságot, a betegségek és a fertőzések mennyiségét, és javítja az általános egészséget.

Referenciák:

1 Ames, B. Az alacsony mikrotápanyag-bevitel felgyorsíthatja az öregedés degeneratív betegségeit azáltal, hogy a szűkös mikrotápanyagokat az egészségügyi osztályozás alapján osztja el. Az Egyesült Államok Nemzeti Tudományos Akadémia folyóiratai. 

2006. november 21 .; 103 (47): 17589-94. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17101959

2Krebs-Smith S, Guenther P, et al. Az amerikaiak nem felelnek meg a táplálkozási ajánlásoknak. The Journal of Nutrition. 2010. október; 140 (10): 1832-8. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20702750
Írj hozzászólást

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST