Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  690 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Az ízletes frissítő: cukor nélküli elektrolit feltöltés!
  Az ízletes frissítő: cukor nélküli elektrolit feltöltés!
  48 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az okos sportolók tudják, hogy az edzés közbeni megfelelő üzemanyag feltöltés nem csupán a kalóriák és folyadékok pótlását jelenti. Ez magában foglalja a következetes és megfelelő elektrolit támogatást is. És nemcsak azért, hogy elkerüljük a görcsöléseket. Az emésztőrendszer, az idegrendszer, a szív- és érrendszer, valamint az izomzat optimális működése attól is függ, hogy a szervezetben milyen...

  Olvasd tovább ...
 • 10 Tipp, hogy most, és egész évben egészséges maradj!
  10 Tipp, hogy most, és egész évben egészséges maradj!
  153 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az egészség fenntartása mindig fontos, de most különösen az! Ezeket a tanácsokat elküldtük a Hammer összes alkalmazottjának, és reméljük, hogy te is megfogadod őket. Egyszerű lépéseket kell csak tenned az egészség megőrzése és az immunrendszer védelme érdekében. Ezekre a dolgokra, egész évben oda kell figyelni!

  Olvasd tovább ...
 • 24 éve van jelen a Hammer Nutrition Gél!
  24 éve van jelen a Hammer Nutrition Gél!
  62 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  1995-ben Brian Frank, a Hammer Nutrition (akkori E-Caps néven ismert) tulajdonosa néhány csomag fehér tasakos gélt küldött nekem lezárt borítékban (akkoriban Idahoban élt). Levelében azt írta, hogy egy új üzemanyagot fejlesztett ki, amely koncentráltabb, mint egy sportital, és azt szeretné, hogy kipróbáljam ezt az edzéseim során.  - Próbàld ki - írta Brian -, és jelezz vissza olyan gyorsan,...

  Olvasd tovább ...
 • HEED - Cukor hozzáadása nélküli sportital, az állóképességi sportokhoz!
  HEED - Cukor hozzáadása nélküli sportital, az állóképességi sportokhoz!
  101 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A szervezet sokkal kedvezőbben reagál a rövid szénláncú cukorra, amikor a szénhidrátforrás teljes mátrixának része, szemben azzal, amikor külön adják hozzá egy termékhez.

  Olvasd tovább ...
 • Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator
  Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator
  173 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Majdnem két teljes hónap múlt el az új évből. Ahogy múlik az idő, az edzések száma és intenzitása növekszik, hiszen fel kell készülni a legfontosabb versenyekre.  Jelenleg a napi edzések ideje még nem éri el a maximumot - ez még néhány hétig nem történhet meg -, és ilyenkor tanácsos (amennyiben még nem fogtál hozzá) elkezdeni az ízületek, inak és kötőszövetek védelmét, és megadni a szükséges...

  Olvasd tovább ...

Szükséges táplálék kiegészítőt szedni!

270 Megtekintés 0 Lájk

Steve Born írása

Ideális lenne, ha az étrendünkből minden tápanyaghoz hozzá tudnánk jutni, ami a sport teljesítményünk javításához és - ami még fontosabb - az optimális egészség megtartásához szükséges. Ez sokkal egyszerűbbé tenné a dolgunkat!  Sajnos a mai, egyre mérgezőbb és szennyezettebb világban az általunk fogyasztott tápanyagok összetétele és általános minősége egyre csak csökken.

Sok ember áldozatul esett annak a mítosznak, hogy a kiegyensúlyozott étrend biztosítja a szervezet számára az összes szükséges tápanyagot, és ennek eredményeként egészsége nincs rendben. A helyzet az, hogy csupán a táplálkozásod során nem juthatsz hozzá minden tápanyaghoz. Itt vannak az okok, hogy miért nem:

* Soha nem volt egyetlen, olyan tudományos vizsgálat sem, amely dokumentálta volna a kiegyensúlyozott étrend tartalmát, sem olyan, amely azt bizonyítaná, hogy az alapvető tápanyagszükségletek teljes egészében önmagukban elegendők lennének.

* Az egyre több erre vonatkozó kutatás azt bizonyítja, hogy az élelmiszer önmagában nem tartalmazza az összes mikrotápanyagot, amelyre szükségünk van a hiány elkerülése érdekében, nem is beszélve arról a szintről, amelyre szükség lenne az optimális egészség fenntartásához. A táplálkozási tudós, Bruce Ames hidegen kijelenti: „A vitaminok és az ásványi anyagok nem elegendő bevitele széles körben elterjedt, valószínűleg az energiagazdag, mikrotápanyag-hiányos, finomított ételek túlzott fogyasztásának köszönhetően. A nem megfelelő bevitel krónikus anyagcsere zavart okozhat, ideértve a mitokondriális bomlást is. ” Egy kutatási tanulmány következtetése: „Szinte a teljes USA lakosság olyan étrendet fogyaszt, amely nem felel meg az ajánlásoknak.”

* Nagyon kevés embernek van folyamatos hozzáférése a friss, helyben termelt ételekhez. Táplálkozásunk nagy része távolról termesztett ételekből származik, éretlen állapotban leszedve, majd csomagolásban küldve. A táplálék tartalmuk kérdéses és gyakran nem elegendő.

* Még ha minden tápanyagot meg is szerezhetnénk az étrendből (amit nem tudunk), többségünk nem következetesen tartja be az ideális étrendet.

Szükségesek a táplálékkiegészítők 

Mivel ezek a dolgok ellenünk vannak, a táplálékkiegészítés nem csak jó ötlet, hanem szükségszerű. Ez azt jelenti, hogy nem azt javaslom, hogy ne figyelj oda az étrendedre, és vegyél be egy marék vitamint / ásványi tablettát, ami fedezné az összes tápanyag igényed. Nem, egyáltalán nem erről van szó. A kiegészítő pont azt jelenti, hogy kiegészítés, és nem helyettesíti az egészséges táplálkozást. Az étrend-kiegészítők csak azt a hiányosságot pótolják, amelyeket az étrended nem képes biztosítani - figyelembe véve a fent említett tényezőket és a sportolók gazdag tápanyagigényét.

Hol kezd el?

A Hammer Nutrition Premium Insurance Caps napi használatát javasoljuk, hogy áthidaljuk a táplálékból nyert tápanyagok és a szükségletek közötti különbséget. Ez a hatékony multivitamin / ásványi termék úgy lett kialakítva, hogy kitöltse a modern étrendben rejlő tápanyaghiányokat. A Premium Insurance Caps vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazza az optimális napi bevitel (ODI) mennyiségben, nem pedig kevés mennyiségben (DV) vagy a referencia napi értékben (NRV), amely az a minimális mennyiség, amely a hiányos betegségek megelőzéséhez szükséges. Az aktív életmód támogatására tervezték, bár mindenki számára megfelelő az egészség védelme és az energia maximalizálása érdekében. A Premium Insurance Caps az első állomás az élet minőségét javító kiegészítők között.

Összegzés

A Hammer Nutritionnál hangsúlyozzuk a minőségi táplálkozást és a minőségi étrend kiegészítőket. Az sportteljesítmény és az általános egészség optimalizálása érdekében következetesen be kell tartani a lehető legjobb étrendet. Ez azzal kezdődik, hogy amennyire csak lehetséges, helyben termesztett bio gyümölcsöt és zöldséget kellene fogyasztani. De tudd, hogy ezzel nem juthatsz hozzá a szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz (hiszen ezek már nem elérhetők elegendő mennyiségben az élelmiszerekben). Ezenkívül vedd fel a teljes kiőrlésű gabonát és az egészséges zsírokat az étrendedbe, ügyelve arra, hogy a nátrium bevitel minimális legyen, és kerüld el minden esetben a csomagolt, feldolgozott ételeket és az egészségtelen táplálékokat.

Annak érdekében, hogy az optimális tápanyag mennyiséget megkapd, az étkezés hiányosságait pótold kiváló minőségű, átfogó étrend kiegészítőkkel. Hisszük, hogy a Premium Insurance Caps hozzájárul az egészséged megtartásához, és ahhoz, hogy a sport teljesítményed javuljon.

Amennyiben feljavítod az egészséged, az életminőséged és a teljesítményed is javulni fog! Meglátod, hogy a Premium Insurance Caps rendszeres használata gyorsítja a sportolás utáni felépülést, csökkenti a fáradságot, a betegségek és a fertőzések mennyiségét, és javítja az általános egészséget.

Referenciák:

1 Ames, B. Az alacsony mikrotápanyag-bevitel felgyorsíthatja az öregedés degeneratív betegségeit azáltal, hogy a szűkös mikrotápanyagokat az egészségügyi osztályozás alapján osztja el. Az Egyesült Államok Nemzeti Tudományos Akadémia folyóiratai. 

2006. november 21 .; 103 (47): 17589-94. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17101959

2Krebs-Smith S, Guenther P, et al. Az amerikaiak nem felelnek meg a táplálkozási ajánlásoknak. The Journal of Nutrition. 2010. október; 140 (10): 1832-8. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20702750
Írj hozzászólást

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST