Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  690 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Az ízletes frissítő: cukor nélküli elektrolit feltöltés!
  Az ízletes frissítő: cukor nélküli elektrolit feltöltés!
  64 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az okos sportolók tudják, hogy az edzés közbeni megfelelő üzemanyag feltöltés nem csupán a kalóriák és folyadékok pótlását jelenti. Ez magában foglalja a következetes és megfelelő elektrolit támogatást is. És nemcsak azért, hogy elkerüljük a görcsöléseket. Az emésztőrendszer, az idegrendszer, a szív- és érrendszer, valamint az izomzat optimális működése attól is függ, hogy a szervezetben milyen...

  Olvasd tovább ...
 • 10 Tipp, hogy most, és egész évben egészséges maradj!
  10 Tipp, hogy most, és egész évben egészséges maradj!
  167 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az egészség fenntartása mindig fontos, de most különösen az! Ezeket a tanácsokat elküldtük a Hammer összes alkalmazottjának, és reméljük, hogy te is megfogadod őket. Egyszerű lépéseket kell csak tenned az egészség megőrzése és az immunrendszer védelme érdekében. Ezekre a dolgokra, egész évben oda kell figyelni!

  Olvasd tovább ...
 • 24 éve van jelen a Hammer Nutrition Gél!
  24 éve van jelen a Hammer Nutrition Gél!
  68 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  1995-ben Brian Frank, a Hammer Nutrition (akkori E-Caps néven ismert) tulajdonosa néhány csomag fehér tasakos gélt küldött nekem lezárt borítékban (akkoriban Idahoban élt). Levelében azt írta, hogy egy új üzemanyagot fejlesztett ki, amely koncentráltabb, mint egy sportital, és azt szeretné, hogy kipróbáljam ezt az edzéseim során.  - Próbàld ki - írta Brian -, és jelezz vissza olyan gyorsan,...

  Olvasd tovább ...
 • HEED - Cukor hozzáadása nélküli sportital, az állóképességi sportokhoz!
  HEED - Cukor hozzáadása nélküli sportital, az állóképességi sportokhoz!
  105 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A szervezet sokkal kedvezőbben reagál a rövid szénláncú cukorra, amikor a szénhidrátforrás teljes mátrixának része, szemben azzal, amikor külön adják hozzá egy termékhez.

  Olvasd tovább ...
 • Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator
  Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator
  181 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Majdnem két teljes hónap múlt el az új évből. Ahogy múlik az idő, az edzések száma és intenzitása növekszik, hiszen fel kell készülni a legfontosabb versenyekre.  Jelenleg a napi edzések ideje még nem éri el a maximumot - ez még néhány hétig nem történhet meg -, és ilyenkor tanácsos (amennyiben még nem fogtál hozzá) elkezdeni az ízületek, inak és kötőszövetek védelmét, és megadni a szükséges...

  Olvasd tovább ...

HEED - Cukor hozzáadása nélküli sportital, az állóképességi sportokhoz!

106 Megtekintés 0 Lájk

1. Egy adagban összesen 27 g szénhidrát van. Komplex szénhidrátot használunk, a Maltodextrint.

2. Ebből a 27 gramm szénhidrátból 1 gramm cukor, ami egy- vagy kétláncú szacharidmolekulát jelent.

3. Nulla (0) gramm hozzáadott cukrot tartalmaz.

A maltodextrin használata vitathatatlanul fontos, mert:

 • A tested több kalóriát képes felhasználni nagyobb hatékonysággal a maltodextrinből, mint a rövid láncú (más néven „egyszerű”) cukrokból. 

 • A maltodextrin magas glikémiás indexű szénhidrát (GI = 100), így hatékonyan működik. Ennek a hatákonyságnak az az oka, hogy több száz szacharid molekula van egymással gyengén összekötve, így a maltodextrinből származó energia könnyebben felhasználható és következetesebb (nincs vad energiaingadozás) energiát biztosít, ami lényegesen hosszabb ideig tart, mint a cukor által szolgáltatott energia.

A 2. és a 3. ponttal kapcsolatban: Fontos információ, hogy nagy különbség van aközött, hogy a cukor „az egész részeként” van-e jelen egy termékben (például a fruktóz, amely természetesen fordul elő egy gyümölcsdarabban), vagy külön adják hozzá.

A maltodextrin, amelyet a HEED-ben használunk, és más szénhidráttartalmú üzemanyagaink egy keményítő-szerű szénhidrát, amely különféle szacharidmolekula láncokat tartalmaz, elsősorban pentaszacharidokat, amelyeket „öt oldalas komplex szénhidrátokként definiálunk. Ezek egyedi tulajdonságai lehetővé teszik az energiává való maximális átalakulást.” A maltodextrin teljes mátrixának részeként mindig tartalmazni fog egy kis mennyiségű egy- vagy kétláncú cukrot (monoszacharidok, diszacharidok). Mivel azonban ezek természetesen, a teljes komplex szénhidrát-szerkezet részeként fordulnak benne elő, és nem külön adják hozzá, a szervezet képes hatékonyan felhasználni a maltodextrint üzemanyag forrásként.

Összegzés: A szervezet sokkal kedvezőbben reagál a rövid szénláncú cukorra, amikor a szénhidrátforrás teljes mátrixának része, szemben azzal, amikor külön adják hozzá egy termékhez.

Vess egy pillantást más sportitalok összetevőire. Valószínűleg vagy teljesen cukorból állnak, vagy hozzáadott cukrokkal vannak tele. Akárhogy is, a glükóz, szacharóz (beleértve a nád- és kókuszcukrot), a dextróz, a fruktóz és a “bármi más, ami ózissal ér véget” cukros ital nem biztosítja a HEED által biztosított energiaminőséget. És ez a sok cukor fogyasztás is káros.

Mi kizárólag egészséges édesítőszereket használunk (sztevia és xilit), amelyek nem tartalmaznak mesterséges összetevőket és a fogzománcot lebontó citromsavat, valamint kiegészítjük kiegyensúlyozott, teljes spektrumú elektrolitprofillal (nem csak sóval teletöltve, mint a legtöbb más sportitalnál), így a HEED vitathatatlanul a sportitalok királya.

Amikor először bevezettük a HEED-et, akkor magabiztosan ezt nyilatkoztuk: “Hisszük, hogy a HEED szó szerint becsukja az ajtókat bármely más jelenleg elérhető sportital előtt.” A Heed-del egy új fejezet kezdődik. Tizenhat évvel később ez az állítás továbbra is 100% -ban igaz. Míg más sportital előállításával foglalkozó társaságok megpróbálták feljavítani a terméküket, még mindig nem tudják minőségben utolérni a HEED-et, és soha sem fogják tudni.

Évekkel ezelőtt, számtalan sportoló és aktív ember kiáltotta: „Elég elég! Egy jobb sportitalt akarunk, amely működik és valóban jó ízű!” hallgattunk erre és megvalósítottuk. Azóta a nap óta a HEED ízletesen egészséges és rendkívül hatékony alternatívája a sportitaloknak álcázott szirupos italoknak. Csak a hasznos összetevőket (hatékony mennyiségben!) tartalmazza, hozzáadott cukrokat és a korábban említett felesleges adalékanyagokat nem. A HEED pontosan az, amire vágysz, és amire szükséged van! 

Írj hozzászólást

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST