Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  690 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Az ízletes frissítő: cukor nélküli elektrolit feltöltés!
  Az ízletes frissítő: cukor nélküli elektrolit feltöltés!
  66 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az okos sportolók tudják, hogy az edzés közbeni megfelelő üzemanyag feltöltés nem csupán a kalóriák és folyadékok pótlását jelenti. Ez magában foglalja a következetes és megfelelő elektrolit támogatást is. És nemcsak azért, hogy elkerüljük a görcsöléseket. Az emésztőrendszer, az idegrendszer, a szív- és érrendszer, valamint az izomzat optimális működése attól is függ, hogy a szervezetben milyen...

  Olvasd tovább ...
 • 10 Tipp, hogy most, és egész évben egészséges maradj!
  10 Tipp, hogy most, és egész évben egészséges maradj!
  169 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az egészség fenntartása mindig fontos, de most különösen az! Ezeket a tanácsokat elküldtük a Hammer összes alkalmazottjának, és reméljük, hogy te is megfogadod őket. Egyszerű lépéseket kell csak tenned az egészség megőrzése és az immunrendszer védelme érdekében. Ezekre a dolgokra, egész évben oda kell figyelni!

  Olvasd tovább ...
 • 24 éve van jelen a Hammer Nutrition Gél!
  24 éve van jelen a Hammer Nutrition Gél!
  68 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  1995-ben Brian Frank, a Hammer Nutrition (akkori E-Caps néven ismert) tulajdonosa néhány csomag fehér tasakos gélt küldött nekem lezárt borítékban (akkoriban Idahoban élt). Levelében azt írta, hogy egy új üzemanyagot fejlesztett ki, amely koncentráltabb, mint egy sportital, és azt szeretné, hogy kipróbáljam ezt az edzéseim során.  - Próbàld ki - írta Brian -, és jelezz vissza olyan gyorsan,...

  Olvasd tovább ...
 • HEED - Cukor hozzáadása nélküli sportital, az állóképességi sportokhoz!
  HEED - Cukor hozzáadása nélküli sportital, az állóképességi sportokhoz!
  107 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A szervezet sokkal kedvezőbben reagál a rövid szénláncú cukorra, amikor a szénhidrátforrás teljes mátrixának része, szemben azzal, amikor külön adják hozzá egy termékhez.

  Olvasd tovább ...
 • Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator
  Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator
  181 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Majdnem két teljes hónap múlt el az új évből. Ahogy múlik az idő, az edzések száma és intenzitása növekszik, hiszen fel kell készülni a legfontosabb versenyekre.  Jelenleg a napi edzések ideje még nem éri el a maximumot - ez még néhány hétig nem történhet meg -, és ilyenkor tanácsos (amennyiben még nem fogtál hozzá) elkezdeni az ízületek, inak és kötőszövetek védelmét, és megadni a szükséges...

  Olvasd tovább ...

24 éve van jelen a Hammer Nutrition Gél!

69 Megtekintés 0 Lájk

Steve Born írása

1995-ben Brian Frank, a Hammer Nutrition (akkori E-Caps néven ismert) tulajdonosa néhány csomag fehér tasakos gélt küldött nekem lezárt borítékban (akkoriban Idahoban élt). Levelében azt írta, hogy egy új üzemanyagot fejlesztett ki, amely koncentráltabb, mint egy sportital, és azt szeretné, hogy kipróbáljam ezt az edzéseim során.  - Próbàld ki - írta Brian -, és jelezz vissza olyan gyorsan, amilyen hamar csak lehet. 

Elsőre nem tudtam, mit kell csinálnom ezekkel a tasakokkal. Nem volt rajta felirat, logó vagy terméknév, még az sem szerepelt rajta, hogy milyen ízű. Csak lezárt tasakok voltak, valamiféle folyadékkal. De mivel Brian-ban már régóta megbíztam - először az első táplálék kiegészítője miatt (a Race Caps és az Enduro Caps), majd megismertem a félelmetes hosszú távra megfelelő üzemanyagát is, a Sustained Energy-t (akkoriban más néven volt ismert) -, ezért tudtam, hogy bármi is van a tasakokban, érdemes kipróbálni és tesztelni, ahogy Brian kérte. 

Megkezdtem az edzést, és kinyitottam az egyik tasakot. „Hmmm. Ez olyan, mint az a krém, amit a palacsintába teszünk - mondtam magamnak. Mivel a fehér tasakon nem volt feltüntetve milyen ízű, ezért nem tudtam, mire számíthatok, amíg meg nem kóstoltam. Kiderült, hogy vanília, rendkívül finom vanília.

 "Azta mindenit! Ez nagyon finom! Mondtam öntudatlanul hangosan, miközben folytattam az edzést, és a további három tasakot is elfogyasztottam a következő két órában." (Brian megírta, hogy finom csokoládé ízűt is találok majd a tasakok között).

Ezek a termékek hosszantartó energiát adtam nekem, és semmilyen gyomor problémám nem volt.

Amint végeztem az edzéssel, felhívtam Brian-t, hogy beszámoljak neki. “Ez a cucc csodálatos, fantasztikus az íze, és nagyszerűen éreztem magam az edzésem alatt! Kaphatok még belőle? Mindig ezt akarom használni!” Brian természetesen beleegyezett, hogy további prototípusokat küldjön nekem. Ez egy új energia gél Steve, és a visszajelzésed megerősíti számomra azt, hogy sportolók valóban profitálnak belőlük" - mondta.

Pár hónappal később elérhetővé vált a Hammer Gél. És a bevezetése óta számtalan sportolónak ez lett a fő üzemanyaga, ami nem csoda!

A Hammer Gél hasonlít a piacon lévő sokféle energia gélhez, de az számít, ami benne van!  Más energia gélekhez sok finomított cukrot adnak, bőséges mennyiségű citromsavat, sűrítő anyagokat, például xantángumit és gellan gumit (Mit? Miért?). Ezeken kívül mesterséges ízekkel és színezékekkel dúsítják, amelyek felesleges összetevők, így várhatóan rossz energiát eredményeznek, különféle gyomorproblémákat okozva. 

A Hammer Gél más!  Összetett szénhidrátot, maltodextrint tartalmaz, amely a következő előnyökkel jár:

 * Gyors hatású energia.  

A maltodextrin glikémiás indexe (GI) 100, ugyanannyi, mint a tiszta glükózé, tehát gyorsan növeli a vércukorszintet és az energiát.  A testmozgás alatt és közvetlenül utána a magas GI-tartalmú szénhidrát pontosan azt biztosítja, amire szükséged van.

 * Hosszabb ideig tartó energia.

A legtöbb finomított cukrok, mint például a glükóz és a szacharóz, gyors hatású energiát biztosítanak. Sajnos ez nagyon rövid élettartamú energia, amely után drámai zuhanás következik be az energiaszintben. Ezt általában Flash and Crash-nek nevezik. Ez egy nagyon kellemetlen dolog az edzés vagy a verseny során. Ezzel szemben a Hammer Gélben használt maltodextrin nemcsak gyorsan növeli az energiát, hanem hosszabb ideig is fenntartja azt, mielőtt f-o-k-o-z-a-t-o-s-a-n csökkenne. 

 * Több kalóriát adó energia. 

A szervezet hatékonyabban dolgozza fel a maltodextrin nagyobb mennyiségű kalóriáját, mint a finomított cukrokét. Nyilvánvaló előnye, hogy több kalóriát képes rendelkezésre bocsátani az energiatermeléshez, mivel könnyen emészthető a komplex szénhidrát. Amennyiben finomított cukrokat fogyasztasz, akkor az egyetlen dolog ami történik az a sok kellemetlen gyomor problémák, amelyek teljes mértékben tönkretehetik az edzésedet vagy a versenyedet.

Ez az oka annak, hogy a Hammer Géljeink nagy része nem tartalmaznak semmilyen hozzáadott cukrot. Azok, amelyek diótartalmú ízűek, csak körülbelül egy-két gramm tápióka-szirupot tartalmaznak azért, hogy segítsék a termék pH-jának az egyensúlyát. Ugyanez vonatkozik a citromsavra; csak néhány íz tartalmazza és csak minimális mennyiségben. A Hammer Gél egyik íze sem tartalmaz mesterséges édesítőszereket vagy sűrítőket, soha nem is volt bennük és soha nem is lesz.

A Hammer Gél majdnem két és fél évtizede kényelmes, koncentrált formában minőségi szénhidrátja által biztosítja a megfelelő energiát a sportolók számára. A cukorral dúsított energiatermékek napjaink elárasztott piacán a Hammer Gél egyedülállóan megfogalmazott formája továbbra is garantálja a csúcsminőségű sportteljesítményt - minden alkalommal!

Írj hozzászólást

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST