Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  690 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Az ízletes frissítő: cukor nélküli elektrolit feltöltés!
  Az ízletes frissítő: cukor nélküli elektrolit feltöltés!
  64 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az okos sportolók tudják, hogy az edzés közbeni megfelelő üzemanyag feltöltés nem csupán a kalóriák és folyadékok pótlását jelenti. Ez magában foglalja a következetes és megfelelő elektrolit támogatást is. És nemcsak azért, hogy elkerüljük a görcsöléseket. Az emésztőrendszer, az idegrendszer, a szív- és érrendszer, valamint az izomzat optimális működése attól is függ, hogy a szervezetben milyen...

  Olvasd tovább ...
 • 10 Tipp, hogy most, és egész évben egészséges maradj!
  10 Tipp, hogy most, és egész évben egészséges maradj!
  167 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az egészség fenntartása mindig fontos, de most különösen az! Ezeket a tanácsokat elküldtük a Hammer összes alkalmazottjának, és reméljük, hogy te is megfogadod őket. Egyszerű lépéseket kell csak tenned az egészség megőrzése és az immunrendszer védelme érdekében. Ezekre a dolgokra, egész évben oda kell figyelni!

  Olvasd tovább ...
 • 24 éve van jelen a Hammer Nutrition Gél!
  24 éve van jelen a Hammer Nutrition Gél!
  68 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  1995-ben Brian Frank, a Hammer Nutrition (akkori E-Caps néven ismert) tulajdonosa néhány csomag fehér tasakos gélt küldött nekem lezárt borítékban (akkoriban Idahoban élt). Levelében azt írta, hogy egy új üzemanyagot fejlesztett ki, amely koncentráltabb, mint egy sportital, és azt szeretné, hogy kipróbáljam ezt az edzéseim során.  - Próbàld ki - írta Brian -, és jelezz vissza olyan gyorsan,...

  Olvasd tovább ...
 • HEED - Cukor hozzáadása nélküli sportital, az állóképességi sportokhoz!
  HEED - Cukor hozzáadása nélküli sportital, az állóképességi sportokhoz!
  106 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A szervezet sokkal kedvezőbben reagál a rövid szénláncú cukorra, amikor a szénhidrátforrás teljes mátrixának része, szemben azzal, amikor külön adják hozzá egy termékhez.

  Olvasd tovább ...
 • Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator
  Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator
  181 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Majdnem két teljes hónap múlt el az új évből. Ahogy múlik az idő, az edzések száma és intenzitása növekszik, hiszen fel kell készülni a legfontosabb versenyekre.  Jelenleg a napi edzések ideje még nem éri el a maximumot - ez még néhány hétig nem történhet meg -, és ilyenkor tanácsos (amennyiben még nem fogtál hozzá) elkezdeni az ízületek, inak és kötőszövetek védelmét, és megadni a szükséges...

  Olvasd tovább ...

Az ízletes frissítő: cukor nélküli elektrolit feltöltés!

65 Megtekintés 0 Lájk

Steve Born írása
 

Az okos sportolók tudják, hogy az edzés közbeni megfelelő üzemanyag feltöltés nem csupán a kalóriák és folyadékok pótlását jelenti. Ez magában foglalja a következetes és megfelelő elektrolit támogatást is. És nemcsak azért, hogy elkerüljük a görcsöléseket. Az emésztőrendszer, az idegrendszer, a szív- és érrendszer, valamint az izomzat optimális működése attól is függ, hogy a szervezetben milyen mértékű az elektrolitszint!
 

Ne feledd: ugyanúgy, mint ahogy nem kell várnod addig a kalória fogyasztással, míg elfogy az energiád, vagy nem várod meg míg kiszáradsz, hanem rendszeresen iszol, az elektrolit pótlást se akkor kell elkezdened, amikor már az első görcsöket érzed. Hiszen ha ez bekövetkezne, akkor a fent említett dolgok következtében a szervezet rendszerének működése már egy ideje rossz irányt venne.

A Hammer Nutrition-nál különféle lehetőségeket kínálunk az üzemanyag ellátás ennek minden fontos elemének teljesítéséhez. Az egyik ilyen lehetőség az Endurolytes Fizz, és ez az ideális, ha a kapszula bevétele helyett inkább ital formájában fogyasztanád el az elektrolitokat.

Egyszerűen add hozzá ezeket a gyorsan feloldódó tablettákat a vizes palackodhoz, hogy ízletes, soha nem túl édes, pezsgő elektrolit italt hozz létre - ugyanazt a teljes spektrumú elektroliteket tartalmazza, amelyek az Endurolytes kapszulákat híressé tették. Az Endurolytes Fizz öt frissítően kellemes ízben kapható: citrom-lime, mangó, szőlő, grapefruit és kóla (20 mg koffein van a Cola tablettákban). Gyakorlatilag kalóriamentes (tablettánként csupán hét kalória), és természetesen nem tartalmaz cukrot, mesterséges édesítőszereket vagy tartósítószereket.

Amikor megválaszoljuk a „Mennyire jó az Endurolytes Fizz” kérdést? - ügyfeleink a legjobb eladóink! Bizonyosodj meg erről az alábbi online visszajelzők által!

"Bedobok egy pezsgőtablettát a fél liter vizet tartalmazó kulacsomba és iszom, amikor csak szomjas vagyok a 10 km-es túráim során. Hetente háromszor, négyszer megyek túrázni. Ez nagyon jól hidratál a melegebb napokon is. Általában újra töltöm a kulacsom a visszafelé vezető utamra, és újabb pezsgőtablettát dobok bele.”

"Az Endurolytes Fizz-et használom bármilyen testmozgás előtt, alatt és után. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy a szervezetem megfelelően hidratált maradjon.”

"A legjobb ízű cuccok a piacon. Egyaránt ezt a terméket használom a rövid, illetve a hosszú futásaim során."

"Két héttel ezelőtt futottam le az első maratonomat. A fizz-t a hidratációs tervem részeként alkalmaztam. Hú, ez teljesen más érzés volt, nem volt szenvedés, és mosolyogni is tudtam."

Egy Endurolytes Fizz tabletta megközelítőleg két Endurolytes kapszulával egyenlő. A tabletták középen törnek, hogy a személyre szabott adagolás is lehetővé váljon, és nagy pontossággal segítenek megfelelni – akár a gyakran változó – az ásványi anyag szükségletednek, amelyet az időjárás is befolyásolhat!

Mellesleg, az Endurolytes Fizz nem csak a sportolók számára kiváló választás! Ez ideális termék az építőmunkások, mezőgazdasági dolgozók, kamionosok és még akár az udvaron dolgozó nyugdíjas nagyszülők számára is. Ha az, amit csinálsz - dolgozol, játszol, edzel - izzadással jár, próbáld ki az Endurolytes Fizz-t. Garantáljuk, hogy szeretni fogod az ízét, és még inkább azt, ahogy kifejti a hatását!

 

Írj hozzászólást

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST