Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  Hipergyors energia akár 45-50 percig Hozzáadott cukor mentes Finom,...

  690 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Hammer Gél
  Hammer Gél
  59 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Hamarosan abba az időszakba érkezünk, amelyet nem véletlenül a „cukor évszakának” nevezek. Halloween-től kezdve a Hálaadásig, a Karácsonyon át - nagyjából az év végéig - sok édesség lesz könnyen...

  Olvasd tovább ...
 • Nem kell már sokáig várni!
  Nem kell már sokáig várni!
  57 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Ez nem elírás! A Cherry Bomb HEED a közeljövőben elérhető lesz! Időbe telt megtalálnunk a megfelelőt, és úgy gondoljuk, sok-sok minta kóstolása után, hogy egyetértesz majd azzal, hogy mindenképpen...

  Olvasd tovább ...
 • A Hammer Nutrition nagyszerű fehérjéi
  A Hammer Nutrition nagyszerű fehérjéi
  109 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Sok állóképességet igénylő sportot űző általában a szénhidrátbevitelre koncentrál, és kevés figyelmet fordít a fehérjékre. Ennek részben oka lehet a rendelkezésre álló sokféle fehérje. Zavaros...

  Olvasd tovább ...
 • 4 éve a piacon a Fully Charged!
  4 éve a piacon a Fully Charged!
  70 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Négy évvel ezelőtt a Hammer Nutrition a Fully Charged bevezetésével feje tetejére állította az edzés előtti kiegészítők világát. Ha stimulánsokat, túlzott mennyiségű koffeint és más...

  Olvasd tovább ...
 • Tökéletesítsd az alvás minőségét CBD-vel!
  Tökéletesítsd az alvás minőségét CBD-vel!
  127 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Általában mindenki szereti, hogy változnak az évszakok, és a nyárról az őszre való átmenet talán az egyik legszebb változás. A városok közötti útszakaszok kevésbé mozgalmasak, hűvösebb az idő, az...

  Olvasd tovább ...

Használd a Recoverite-t és élvezd az edzésed előnyeit!

246 Megtekintés 1 Lájk

Recoverite/Organic Vegan Recoverite

Használd a Recoverite-t és élvezd az előnyeit!

Steve Born írása

Még a Hammer Nutrition 20 éven át tartó munkám után is meggyőződésem, hogy minden edzés után a megfelelő regenerálódás a sportsiker legfontosabb alkotóeleme.  Ez a három dolog tagadhatatlanul fontos:
 

 1. A legfrissebb, tudományosan megalapozott sportolással kapcsolatos ajánlások betartása. 
 2. A legjobb minőségű felszerelés használata a választott sportághoz igazítva. 
 3. Folyamatos képzés, amely magában foglalja a különféle új módszereket és technikákat.


Ha azonban minden egyes edzés után nem támogatod a felépülésed folyamatát, és nem tartasz hetente egy-két pihenőnapot, akkor a másik három dolognak soha nem fogod élvezni az összes előnyét.

Az egyik legfontosabb dolog, amit megtehetsz annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozd ki az edzés közben eltöltött időből, pénzből és energiából, az az, hogy a tested újból feltöltöd üzemanyaggal, amikor az edzésed befejeződik.

Valójában nem fogsz jobb megoldást találni arra, hogy a fittségedet fokozd és az edzésteljesítményed javítsd, mint azt, hogy az edzés befejezése után az első 30 percben (minél hamarabb, annál jobb) jó minőségű szénhidrátokat és fehérjét fogyasztasz. Amikor ezt megteszed, a tested szépen megjutalmaz téged az edzésen végzett munkádért:
 

 • Amennyiben az izomsejteket feltöltöd üzemanyaggal, készen áll a tested arra, hogy kiszolgáljon a következő napi edzésedkor.Valójában, minél következetesebben edzel és töltöd fel magad üzemanyaggal, annál jobban reagál a szervezeted, és képes tovább üzemanyagot tárolni az izmokban. (TIPP: Ez egy igazi bónusz.) 
 • Az izomszövetnek megvannak az alapanyagai (aminosavak), amelyeknek erősebbé kell válniuk, lehetővé téve azt, hogy növekedjen az edzés volumene és intenzitása anélkül, hogy elfogyna vagy gyengülne az izomzat. 
 • Az edzések között tapasztalható fájdalom mértéke jelentősen csökken.
 • Az immunrendszer erõsödik, csökkentve annak a lehetőségét, hogy betegség miatt maradjanak ki edzések. 

Mindezek az előnyök a tieid. És ezeket elérni olyan egyszerű! Gyakorold okosan és töltsd fel magad azonnal! Egyszerű! Ne felejtsd el, hogy az, amit edzés után teszünk, meghatározza a regenerálódás minőségét.

A „szemetet be, szemetet ki” mondás feltétlenül vonatkozik az edzés utáni üzemanyag feltöltésre is. Nem remélheted, hogy javulni fog a sport teljesítményed, vagy támogatod az optimális egészséged, ha válogatás nélkül fogyasztod a szemetet. Cukor, zsír és laktóz? Ezeket a dolgokat mellőzni kell ahhoz, ha azt szeretnéd, hogy minden idő és energia, amit az edzéseidre fordítasz, teljes mértékben megtérüljön.

Amire a szervezetednek szüksége van az újratöltésre, az a Recoverite vagy az Organic Vegan Recoverite. Ezek biztosítják a szükséges komplex szénhidrátokat és fehérjét, valamint más fontos tápanyagokat, amelyek elősegítik a szervezet gyorsabb és teljesebb felépülését.

A Recoverite komplex szénhidrátokat (maltodextrint) és savófehérje-izolátumot (a leginkább biológiailag hozzáférhető proteint) tartalmaz 3:1 arányban, 3 gramm glutamint, teljes spektrumú elektrolitprofilt, valamint kulcsfontosságú tápanyagokat, például krómot és l-karnozint a helyreállításhoz és az immunrendszer támogatáshoz.

Az Organic Vegan Recoverite ugyanazokat az összetevőket tartalmazza, mint az eredeti Recoverite képlet, kivéve a fehérjeforrást, ami az Organic Vegan Recoverite esetében a borsófehérje. A szerves borsófehérje egy emészthető, gluténmentes fehérje kiváló aminosav profillal, amely elágazó láncú aminosavakat, a leucint, az izoleucint és a valintot tartalmazza. Ez a három fő fontosságú aminosav segíti a regenerálódást. 

Összegezve 

Határozottan fontos az, amit az edzéseink során teszünk, ez nem is kétséges, de ha elhanyagoljuk azt, hogy következetesen megfelelő regenerálódás érdekében lépéseket tegyünk, akkor soha nem fogjuk kihozni a teljes értéket az edzésünk során eltöltött időből és energiából. 
 

Ne felejtsd el, hogy az edzésünk során elért haszon a regenerálódás közben következik be, de csak megfelelő pihenés és optimális táplálkozási támogatás jelenlétében. Ha nem tesszük ezeket, nemcsak lemaradunk az edzés előnyeiről, más problémákkal is szembesülhetünk, például betegséggel vagy sérülésekkel.

Ne hagyd, hogy ez megtörténjen veled, főleg a verseny szezon alatt, amikor az edzés volumene és intenzitása a csúcson van. Tápláld a tested, add azt neki amire valójában szüksége van az összes edzés után – Recoverite-tvagy Organic Vegan Recoverite-t- és élvezd a bőséges jutalmakat, amelyeket megérdemelsz!

 

Írj hozzászólást

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST