Termékek keresése

Népszerű eladások

  • Hammer gél
    Hammer gél

    Hipergyors energia akár 45-50 percig Hozzáadott cukor mentes Finom,...

    690 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

Recoverite, Whey Protein vagy mindkettő?

87 Megtekintés 0 Lájk

Én (Steve Born) nemrég kaptam ezt a kérdést egy klienstől:

A kemény edzéseim után a Recoverite-t fogyasztom, viszont a Whey Protein terméketeket is használom. Mindkettő azt írja, hogy nem sokkal edzés után kell alkalmazni. Szedhetem őket akár egyszerre is? Lenne így értelme, haszna?

Válaszom: Ha aerob típusú edzést végzel, akkor a szervezetednek mind a szénhidrátokból, mind a fehérjékből előnyeszármazik, ami azt jelenti, hogy ebben az esetben a Recoverite az, amire szükséged van. A testnek elengedhetetlenek a szénhidrátok, hiszen az izomsejteket üzemanyaggal töltik fel (tehát nem üresen kezded a másnapi edzést). A fehérje (tejsavófehérje-izolátumot használunk a Recoverite-ben) pedig nélkülözhetetlen az izomszövet helyreállításához, az immunrendszer támogatásához és a fájdalom csökkentéséhez.

Rengeteg fehérje van a Recoverite 2 adagjában a helyreállítási folyamat elindításához, ezért véleményem szerint több savófehérje hozzáadása a Recoverite-hez - bár nem káros de nem is indokolt - egyszerűen nem szükséges.

Ha pusztán erőnléti edzést végez (pl. Súlyemelés otthon vagy az edzőteremben), akkor nincs szükséged a szénhidrátokra. Edzés után olyan gyorsan amilyen gyorsan csak lehetséges, 1 adag Whey Protein-t ajánlok. Ugyanazt a savófehérje izolátumot tartalmazza, mint ami a Recoverite-ben található, de hozzáadott szénhidrát nélkül.

Továbbá, bár ezt nem kell minden este megtenned, nehéz edzések után - vagy ha csak fájdalmatérzel, vagy esetleg nem 100% -os az immunrendszered - 1 kanál tejsavófehérjétkeverj el vízben és lefekvés előtt fogyaszd el. Ez rendkívül hasznos lesz ... másnap reggel mindenképpen sokkal jobban fogod érezni magad. Arra gondolok, hogy egy adag tejsavóproteint keverj össze egy pohárban 2-3 dl vízzel (Én villát használok a keveréshez, hogy jobban összekeveredjen), idd meg, moss fogat, és feküdj le aludni.
 

A szervezeted így kiváló adag aminosavval rendelkezik, amelyet egy olyan idő alatt (alvás közben) fog felhasználni, amikor sok helyreállítási folyamatotvégez, és a termékben található 6 gramm glutamin természetesen és optimálisan megemeli az emberi szérum növekedését (hGH hormon szint), amelynek anabolikus (izomépítő) hatása is van. A tejsavófehérje a legjobb fehérjeforrás az izomfájdalom enyhítésére is, így ezt az előnyt is élvezheted.

Nagyon sok sportoló megjegyezte, hogy ez valóban segített nekik, reggel rendkívül jól érezték magukat, még egy brutális „nem tudom, hogy képes leszek-e mozogni másnap” edzés után is.

Megjegyzés: Ezt a választ kaptam a kliensemtől: "Köszönöm a válaszodat. Ez nagyon hasznos információ volt számomra. Most már tudom mi a különbség, és az edzéseim alapján választom ki a megfelelő újratöltési programot."

Írj hozzászólást

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST