Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  690 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Szükséges táplálék kiegészítőt szedni!
  Szükséges táplálék kiegészítőt szedni!
  100 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Ideális lenne, ha az étrendünkből minden tápanyaghoz hozzá tudnánk jutni, ami a sport teljesítményünk javításához és - ami még fontosabb - az optimális egészség megtartásához szükséges. Ez sokkal egyszerűbbé tenné a dolgunkat!  Sajnos a mai, egyre mérgezőbb és szennyezettebb világban az általunk fogyasztott tápanyagok összetétele és általános minősége egyre csak csökken.

  Olvasd tovább ...
 • Recoverite - töltsd fel a tested!
  Recoverite - töltsd fel a tested!
  193 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Szívleld meg ezt a tanácsunkat: "Amikor befejezted az edzést, még nem vagy igazán kész ... egészen addig, amíg fel nem töltöd újra a szervezeted." Tehát a mai naptól kezdve, amikor befejezed az edzést, mielőtt megkezdenéd a nyújtást (vagy más edzés utáni helyreállítási rituálét), a zuhanyzást, vagy az ágyra való ledölésed, "töltsd fel a tartályt" Recoverite-val vagy Organic Vegan...

  Olvasd tovább ...
 • Kezdd el most, és ne is hagyd abba
  Kezdd el most, és ne is hagyd abba
  128 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  1990 decemberében - 29 évvel ezelőtt - megvettem az első doboz Race Caps Supreme-t, amelyet akkoriban egyszerűen Race Caps-ként ismertek. És őszintén elmondhatom, hogy az első vásárlás óta nagyon ritkán volt olyan napom, amikor elmulasztottam bevenni. Ennek oka az, hogy óriási mennyiségű független kutatást végeztem az alkotóelemeiről, és a következőt mondhatom el róla: „Hé, ez a cucc nem csak a...

  Olvasd tovább ...
 • Prémium minőségű fehérjepor!
  Prémium minőségű fehérjepor!
  192 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Ha besétálsz bármelyik táplálékkiegészítőket is áruló üzletbe, szembesülsz azzal, hogy a fehérjepor polcokon szédítő mennyiségű termékcsaládokat találsz. Legtöbbjük címkéjén hatalmas méretű izmokkal rendelkező testépítőket látni, néhányon felháborító kijelentéssel együtt („Építs még nagyobb izmokat!”). Nem csoda, hogy a sportolók össze vannak zavarodva. Túl sok választék van, és kétesnek tűnő...

  Olvasd tovább ...
 • A Hammer Nutrition alapvető termékei
  A Hammer Nutrition alapvető termékei
  121 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Mi, a Hammer Nutritionnál mindannyian egészségesen táplálkozunk, de tudjuk, hogy ez nem elég, és természetesen, ezt te is jól tudod! Sportolóként hatalmas élettani követelményeknek van kitéve a szervezeted. Ez azt jelenti, hogy tápanyagigénye - ha csak az egészség fenntartása érdekét is nézzük - sokkal nagyobb, mint az átlagos ember igényei, különösen a mai mérgezőbb, szennyezettebb és...

  Olvasd tovább ...

A magnézium jótékony hatása a végbélrák megelőzésében

1645 Megtekintés 0 Lájk

A végbélrákkal diagnosztizált betegek száma sajnos évről évre nő. Számos lezárt és jelenleg is folyó kutatás vizsgálja a magnéziumbevitel és a végbélrák összefüggéseit. Az alábbi cikk rávilágít arra, hogy a tudatos életmód tervezésénél, nem szabad figyelmen kívül hagynunk a megfelelő magnéziumpótlást sem.

Egy Japánban végzett, több mint 40 ezer fős kutatás eredménye megmutatja, hogy azoknál a férfiaknál, akiknek a magnéziumbevitelük a vizsgált személyek között a legnagyobb mértékű volt, 50%-kal visszaszorult a végbélrák kialakulásának kockázata.

Egy másik, hollandiai kutatás arra mutat rá, hogy 19%-kal visszaszorítható a végbél területén létrejövő mirigydaganat (mely egy későbbi vastagbél-daganatot jelezhet előre), amennyiben 100 mg-mal megnöveljük a magnézium bevitelét. A tanulmány arra is kitér, hogy a 100 mg-mal megnövelt magnéziumbevitel 12%-kal csökkentheti a végbélrák kialakulását.

Mind a hasnyálmirigy, mind a végbél daganatos elváltozásait illetően, a magnéziumbevitel mérsékelt növekedésével tudjuk visszaszorítani a rák kialakulásának kockázatát. Ez az ásványi anyag fontos szerepet játszik számos olyan élettani folyamatban, mint a DNS javítása és karbantartása, inzulin érzékenység növelése, gyulladáscsökkentés. Ebből kifolyólag nem meglepetés, hogy az elégtelen mennyiség összekapcsolható a rákos megbetegedések kialakulásával.

Amíg a D vitamint „szupersztárként” tartják számon a vitaminok között, a kutatások egyre inkább rávilágítanak, hogy fokozhatók ezek a jótékony hatások, amennyiben ezen felül magnéziumos kiegészítést is alkalmazunk. Azt tanácsoljuk, vedd számításba mostantól ezt az ásványi anyagot is, add hozzá a napi étrendkiegészítési rutinodhoz! Abból is láthatod, hogy mennyire nélkülözhetetlen a magnézium, hogy már a táplálkozási szakértők is úgy tartják, hogy ez a kulcs az egészséghez és tágabb értelemben az élethez is.

Sajnos az amerikai lakosság közel 75%-a magnéziumszegény táplálkozást folytat, és ez az arány Európában sem sokkal jobb. Habár táplálkozás útján (különösen olajos magvak fogyasztásával) is pótolható a magnézium, a táplálékkiegészítés egyszerűbb és hatékonyabb módja a megfelelő mennyiség eléréséhez. Az öt különböző forrásból származó magnéziumot tartalmazó Essential Mg – mely praktikus kapszulás kiszerelésben érhető el - ideális módja ennek a nélkülözhetetlen ásványianyagnak a pótlására.

Írj hozzászólást

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST