Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  Hipergyors energia akár 45-50 percig Hozzáadott cukor mentes Finom,...

  690 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Hammer Gél
  Hammer Gél
  59 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Hamarosan abba az időszakba érkezünk, amelyet nem véletlenül a „cukor évszakának” nevezek. Halloween-től kezdve a Hálaadásig, a Karácsonyon át - nagyjából az év végéig - sok édesség lesz könnyen...

  Olvasd tovább ...
 • Nem kell már sokáig várni!
  Nem kell már sokáig várni!
  56 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Ez nem elírás! A Cherry Bomb HEED a közeljövőben elérhető lesz! Időbe telt megtalálnunk a megfelelőt, és úgy gondoljuk, sok-sok minta kóstolása után, hogy egyetértesz majd azzal, hogy mindenképpen...

  Olvasd tovább ...
 • A Hammer Nutrition nagyszerű fehérjéi
  A Hammer Nutrition nagyszerű fehérjéi
  109 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Sok állóképességet igénylő sportot űző általában a szénhidrátbevitelre koncentrál, és kevés figyelmet fordít a fehérjékre. Ennek részben oka lehet a rendelkezésre álló sokféle fehérje. Zavaros...

  Olvasd tovább ...
 • 4 éve a piacon a Fully Charged!
  4 éve a piacon a Fully Charged!
  69 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Négy évvel ezelőtt a Hammer Nutrition a Fully Charged bevezetésével feje tetejére állította az edzés előtti kiegészítők világát. Ha stimulánsokat, túlzott mennyiségű koffeint és más...

  Olvasd tovább ...
 • Tökéletesítsd az alvás minőségét CBD-vel!
  Tökéletesítsd az alvás minőségét CBD-vel!
  126 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Általában mindenki szereti, hogy változnak az évszakok, és a nyárról az őszre való átmenet talán az egyik legszebb változás. A városok közötti útszakaszok kevésbé mozgalmasak, hűvösebb az idő, az...

  Olvasd tovább ...

4 éve a piacon a Fully Charged!

70 Megtekintés 0 Lájk

Steve Born írása

Négy évvel ezelőtt a Hammer Nutrition a Fully Charged bevezetésével feje tetejére állította az edzés előtti kiegészítők világát. Ha stimulánsokat, túlzott mennyiségű koffeint és más megkérdőjelezhető összetevőket alkalmaztunk volna, „a már a piacon lévő ugyanazt a régi” terméket állítottuk volna elő. Ehelyett mi követtük a szívünket és az ösztöneinket, és egy valóban hatékony formula felépítésén kezdtünk el dolgozni

Szükségünk volt valamire, amely több területet kielégített a testmozgással kapcsolatban, és olyan tápanyagokat tartalmazott, amelyek a testtel együttműködve hoztak eredményt, és nem pedig ellene voltak.

És sikerült. Elérkezett az idő!

A Fully Charged egyáltalán nem arról szól, hogy oly módon erősítsen és úgy töltsön fel, hogy közben egy hamis energiaérzetet idézzen fel benned.
 

Persze energikusnak érezheted magad, ha különböző testmozgás előtti egyéb kiegészítőket szedsz, de túl gyakran fordul elő az, hogy a szíved már a sportolás megkezdése előtt szaporán kezd el verni. Ez ugye nem hangzik túl jól? 

Az tény, hogy a Fully Charged az „igazi”, amikor az edzés előtti kiegészítőkről van szó. Semmi máshoz nem hasonlít! Az egyedülálló Fully Charged formula nagyon sok sportoló teljesítményét növeli - a hihetetlen ajánlások és az 5 csillagos értékelések folyamatosan ömlenek hozzánk. (Ha 6 csillag állna rendelkezésre, a Fully Charged biztosan ezt kapná! (USA))

Ha az edzéseid és versenyeid előtt nem használod ezt a fenomenális terméket, akkor kifejezetten hátrányos helyzetben vagy! Vedd át ezt a szokást azoktól a sportolóktól, akik használják már a Fully Charged-et. Eredményeket hoz: magasabb színvonalú edzések, jobb versenyeredmények, új, egyéni csúcsok.

"A Fully Charged hatására érezhető különbséget fogsz tapasztalni a teljesítményedben! Kicsit szkeptikus voltam, ezért az első néhány hétben elzárkóztam a rendeléstől, és számos kérdést feltettem a Hammer Nutrition dolgozóinak, mielőtt úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Ezután használni akartam többször is, hogy valóban fel tudjam mérni a különböző edzéseken a hatásait - reggel vagy este, gyors tempójú rövid távok és hosszú, lassú futások stb.

Most úgy érzem, teljes szívvel tudom ajánlani ezt a terméket! Felkészültnek és koncentráltnak érzem magam, több "csúcshelyzet" van az edzéseim során. Kevésbé vagyok fáradt az edzés alatt és után, még akkor is, ha hosszú edzésekről beszélünk magasabb tempóban! Nincs olyan rossz érzés vagy összeomlás, mint más termékeknél. "

A Fully Charged-del kapcsolatos minden részletet - mi található a termékben és hogy fejti ki a hatását - az Endurance News 119. oldalán elolvashatsz az 52–53. oldalon Nyomon követheted az említett cikk kapcsán az egyéb hasznos tippeket is. 
 

Összefoglalás:

A Fully Charged 100% -ban alkalmas bármilyen típusú vagy távú edzés vagy verseny előtt történő használatra. Garantáljuk, hogy részesülsz az általa nyújtott, bizonyított előnyöknek.

És bár a Fully Charged edzés előtti kiegészítőként forgalmazzuk, nagyon előnyös a használata abban az esetben is, ha hosszabb ideig tartó edzés/verseny közben 3-4 óránként további adagokat szedünk.

Négy éven keresztül számtalan pozitív visszajelzést kaptunk a Fully Charged-et használó sportolóktól, így még inkább meg vagyunk győződve arról, hogy ez egy nagyszerű termék ahhoz, ha a sportteljesítményedet biztonságosan és természetesen szeretnéd javítani. Ha még nem próbáltad ki a Fully Charged-et, akkor ne várj tovább. 

Írj hozzászólást

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST