Termékek keresése

Népszerű eladások

  • Hammer gél
    Hammer gél

    Hipergyors energia akár 45-50 percig Hozzáadott cukor mentes Finom,...

    690 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

Jelenlegi támogatói időszakban, vásárlóink által felajánlott összeg összesen:

1 567 Ft‎

A CAP programról és az aktuális támogatottakról részletesen az alábbi oldalon olvashatsz!


Phytolean és Chitolean Megoldás a súlykontroll kezelésére!

164 Megtekintés 0 Lájk

Steve Born írása

Rövidültek a nappalok. Sötét van, amikor reggel elmegyek dolgozni, és sötét, amikor este hazaérek!  És az időjárás itt és az ország számos más területén sokkal hűvösebb. Ez a két tényező befolyásolhatja, hogy milyen gyakran és mennyi ideig tudunk edzeni, ami negatívan hat az anyagcserére.
 

Hozzáadva a közelgő ünnepeket és a hozzájuk kapcsolódó szokásos hatalmas mennyiségű étel fogyasztást, a súlygyarapodás lehetősége nagyon is valós.

Gyakran viccelődöm, hogy az évnek ebben a szakaszában: "Nem is kell ennem az ételt; csak ránéznek és már attól hízok."
 
Ez természetesen nem igaz, de azt jól szemlélteti, hogy ez az évszak sokunknak különösen nagy kihívást jelent az erőnlét fenntartása és a testsúly kontroll alatt tartása szempontjából. Bár a legtöbben mindent megteszünk azért, hogy egész évben a lehető legegészségesebb étrendet kövessük, az őszi és a téli hónapokban sok sportoló beletörődik a súlygyarapodásba, a kevesebb edzés és a több evés jóvóltából (különösen csábítóak a keményítő- és magas zsírtarmú ételek és snackek).
 

Szerencsére a Hammer Nutrition két kiemelkedő terméket is kínál, amelyek hatékony segítséget nyújtanak erre az esetre: a Phytolean és a ChitoLean.

Az egyedülálló Phytolean formula a fehér bab kivonatát tartalmazza, amelyről kimutatták, hogy hatékonyan gátolja a keményítőtartalmú szénhidrátok felszívódását és zsírként történő tárolását. A Phytolean málna ketonokat is tartalmaz, amelyek fokozzák a zsír lebontását ("égését"), ugyanakkor gátolják a zsír tárolását is.

A ChitoLean képlet élén áll a kitozán, a kagylóból származó tápanyag, amely hatékonyan kötődik a bél zsírjával és blokkolja a felszívódást.  Ez a „zsírblokkoló” hatás nemcsak a fogyást segíti elő, hanem segít normalizálni a koleszterinszintet, és gátolja az artéria falában felhalmozódó egészségtelen zsírlerakódásokat.

A Phytolean és a ChitoLean segítségével - és igen, használhatod mindkettőt együtt! - verhetetlen a fogyás / súly-szabályozás.  

Az egészséges testösszetétel fenntartása modern világunkban nem könnyű, de hihetetlenül fontos.  Legyen szó egészségről, teljesítményről vagy esztétikáról (vagy mindháromról), rengeteg időt, pénzt és energiát töltünk e cél elérésére.

A hidegebb, rövidebb napokon - nem is beszélve az ünnepekről, amelyek tudjuk mivel járnak - nem kell mindent visszafogni. Ha úgy érzed kicsit felbomlott az egyensúlyod, nyúlj a Phytolean és a ChitoLean felé. Ez a kombináció biztonságosan, természetesen és hatékonyan garantáltan segít elérni a célsúlyt. 
 

Írj hozzászólást

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST