Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  690 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Szükséges táplálék kiegészítőt szedni!
  Szükséges táplálék kiegészítőt szedni!
  100 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Ideális lenne, ha az étrendünkből minden tápanyaghoz hozzá tudnánk jutni, ami a sport teljesítményünk javításához és - ami még fontosabb - az optimális egészség megtartásához szükséges. Ez sokkal egyszerűbbé tenné a dolgunkat!  Sajnos a mai, egyre mérgezőbb és szennyezettebb világban az általunk fogyasztott tápanyagok összetétele és általános minősége egyre csak csökken.

  Olvasd tovább ...
 • Recoverite - töltsd fel a tested!
  Recoverite - töltsd fel a tested!
  190 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Szívleld meg ezt a tanácsunkat: "Amikor befejezted az edzést, még nem vagy igazán kész ... egészen addig, amíg fel nem töltöd újra a szervezeted." Tehát a mai naptól kezdve, amikor befejezed az edzést, mielőtt megkezdenéd a nyújtást (vagy más edzés utáni helyreállítási rituálét), a zuhanyzást, vagy az ágyra való ledölésed, "töltsd fel a tartályt" Recoverite-val vagy Organic Vegan...

  Olvasd tovább ...
 • Kezdd el most, és ne is hagyd abba
  Kezdd el most, és ne is hagyd abba
  126 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  1990 decemberében - 29 évvel ezelőtt - megvettem az első doboz Race Caps Supreme-t, amelyet akkoriban egyszerűen Race Caps-ként ismertek. És őszintén elmondhatom, hogy az első vásárlás óta nagyon ritkán volt olyan napom, amikor elmulasztottam bevenni. Ennek oka az, hogy óriási mennyiségű független kutatást végeztem az alkotóelemeiről, és a következőt mondhatom el róla: „Hé, ez a cucc nem csak a...

  Olvasd tovább ...
 • Prémium minőségű fehérjepor!
  Prémium minőségű fehérjepor!
  191 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Ha besétálsz bármelyik táplálékkiegészítőket is áruló üzletbe, szembesülsz azzal, hogy a fehérjepor polcokon szédítő mennyiségű termékcsaládokat találsz. Legtöbbjük címkéjén hatalmas méretű izmokkal rendelkező testépítőket látni, néhányon felháborító kijelentéssel együtt („Építs még nagyobb izmokat!”). Nem csoda, hogy a sportolók össze vannak zavarodva. Túl sok választék van, és kétesnek tűnő...

  Olvasd tovább ...
 • A Hammer Nutrition alapvető termékei
  A Hammer Nutrition alapvető termékei
  119 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Mi, a Hammer Nutritionnál mindannyian egészségesen táplálkozunk, de tudjuk, hogy ez nem elég, és természetesen, ezt te is jól tudod! Sportolóként hatalmas élettani követelményeknek van kitéve a szervezeted. Ez azt jelenti, hogy tápanyagigénye - ha csak az egészség fenntartása érdekét is nézzük - sokkal nagyobb, mint az átlagos ember igényei, különösen a mai mérgezőbb, szennyezettebb és...

  Olvasd tovább ...

Fully Charged + Essential Mg

1497 Megtekintés 0 Lájk

Ketten együtt a sportteljesítményed javításánál is többre képesek!

Nemrég figyelemreméltó kutatási eredmények láttak napvilágot két tápanyaggal – a taurinnal és a magnéziummal – kapcsolatban. Hatásukat együtt alkalmazva vizsgálták, és arra az eredményre jutottak, hogy segítenek a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében. Hivatkozva a Hypertension (magasvérnyomás) Research című szaklapban publikált tanulmányra, a fent említett két tápanyaggal való étrendkiegészítés hatására az ún. endoteliális progenitor sejtek növekednek, míg a szabadgyökök száma csökken.

Az összes ércsatornát endoteliális sejtek veszik körül. Ezt a réteget endotél-rétegnek nevezzük. Ebből is látható, hogy az endoteliális progenitor sejtek kiemelkedő szerepet játszanak a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében, ezen felül az élettartam meghosszabbításában is, hiszen az érfalak esetleges sérüléseinek javításáért felelnek, melyek akár érrendszeri betegségek kiváltó okai lehetnek. A szabadgyökök felszaporodása szintén szerepet játszhat az érrendszeri elváltozások kialakulásában.

A két hétig tartó kutatásban 125 jó egészségi állapotban lévő férfi vett részt (18-25 évesek). Naponta 340 mg magnéziumot és 3000 mg taurint vittek be étrendkiegészítésként, míg a kontrollcsoport placebót kapott. A szabadgyökök jelenlétének vizsgálatánál visszaesést tapasztaltak magnéziumot és taurint alkalmazó csoportnál. Emellett a kutatás előtti szinthez képest a magnézium-taurin kombinációt fogyasztó csoportnál az endoteliális sejtek számában növekedést tapasztaltak, valamint a helyreállító funkciók is hatásosabbak voltak az érfalak tekintetében a keveréket használó csoportnál.

A kutatás vezetője, Mayumi Katakawa szerint az eredmények arra mutatnak rá, hogy a taurin és magnézium kombinált használata megnövelheti az élettartamot a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésével.

A fenti információk ismeretében azt tanácsoljuk, használd ki a Fully Charged és az Essential Mg nyújtotta előnyöket, és támogasd a sportteljesítményed növekedése mellett az általános egészségi állapotodat is!

De tudod, mit?! Ne higyj nekünk! Nézz utána az eddigi tapasztalatoknak, kérdezd meg sporttársaidat és próbáld ki te magad is! 

Hammer ON!

Írj hozzászólást

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST