Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  8 900 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • HEED: A sportital alternatívája
  HEED: A sportital alternatívája
  38 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A sportital egy kényelmes módja annak, hogy edzés alatt a szükségleteidet kielégíthesd, mivel segít az energia fenntartásában akkor is, ha a mindennapi munkád sok energiát kíván, vagy akkor is, ha a házon belül vagy kívül házimunkát végzel. Azonban azt...

  Olvasd tovább ...
 • Fehérjére van szükséged!
  Fehérjére van szükséged!
  48 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Mindegy, hogy sportolóról vagy egy átlagemberről beszélünk, fehérjére mindenkinek szüksége van. Minél aktívabb vagy, és minél nagyobb céljaid vannak a sport területén, annál nagyobb szerepet játszik az életedben a fehérje. Nyilván minden sportoló esetében más és más ez az igény, hiszen az ultrafutónak nem ugyanarra és ugyanannyira van szüksége, mint például egy crossfittesnek.

  Olvasd tovább ...
 • Válaszd a "mérget" – vagy válaszd a Tissue Rejuvenatort
  Válaszd a "mérget" – vagy válaszd a Tissue Rejuvenatort
  192 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Ha a fájdalmak mindennaposak számodra, akkor értelemszerűen mindent megteszel azért, hogy megszabadulj tőlük. A fájdalom elszívja az energiádat, megfoszt minden örömtől az életben, megfoszt a kedvenc tevékenységeidtől, és persze...minden egyszerűen csak fájdalmas! Éppen ezért nem...

  Olvasd tovább ...
 • A nyerő kombináció
  A nyerő kombináció
  128 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A Hammer Gelt egyszerűen nem lehet nem szeretni. Az íze, a textúrája, a tartós energia, amit biztosít, és az a tény, hogy mindezek mellett nem okoz gyomorproblémákat, egyszerűen közönségkedvenccé teszik. Ha a kora reggeli edzések híve vagy, akkor sem kell aggódnod, ugyanis a hajnali...

  Olvasd tovább ...
 • Elektrolit feltöltés
  Elektrolit feltöltés
  448 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A megfelelő üzemanyag az edzés során sokkal többet jelent, mint a testünk feltöltése kalóriákkal és folyadékkal; következetes és megfelelő elektrolit feltöltésre is szükséged van. Az elektrolitok olyanok, mint a motorolaj a gépkocsiban – nem ez működteti a motort, viszont...

  Olvasd tovább ...

Tartsd meg a 7 lépés távolságot az allergiától!

516 Megtekintés 0 Lájk

Fogadd meg tanácsainkat, hogy elkerüld az orrfolyást, a tüsszögést, a viszkető és könnyező szemet, amelyek akár egy sikeresnek induló versenyt is tönkretehetnek!

Manapság egyre több ember szenved pollenallergiától különösen tavasszal és nyáron amikor magasabb az allergének koncentrációja a levegőben. Allergénnek hívjuk azokat a természetben is előforduló anyagokat, amelyek az immunrendszer túlzott reakcióját váltják ki. Javasoljuk, hogy amennyiben váratlanul törnek rád a tipikus allergiás tünetek, mint az orrdugulás, tüsszögés, szemkönnyezés, vagy a bőrviszketés, először menj el egy vizsgálatra, hogy vajon mi okozhatja ezt. Ezután tudatosabban kerülheted el ezeket az anyagokat, amik a kellemetlen tüneteket kiváltják. Addig is adunk pár tippet, hogy miképpen lépj fel az életedet megkeserítő allergia ellen.


1. Zárd ki a polleneket! Tartsd csukva az ablakokat, amikor csak lehetséges. Éjszaka a legalacsonyabb, azonban reggel a legmagasabb a levegő pollenkoncen-trációja. Ne bízd a véletlenre, hisz nem tudod pontosan kiszámolni a szellőztetés időpontját. Egy rendesen karbantartott és tisztított légkondícionáló berendezés amellett, hogy megszűri a levegőt még hűtést is biztosít a nyári hőségben. Amen-nyiben autóval közlekedsz, ügyelj, hogy kizárólag csak belső keringetésű, pollen-szűrős légkondit használj! A szűrők tisztításáról ebben az esetben se feledkezz meg természetesen!

 

2. Edzésedet időzítsd a késői órákra! Miguel Wolbert amerikai allergológus szerint, a levegő pollenkoncentrációja reggel 5 óra és 9 óra közt a legmagasabb. Azokon a napokon, amikor erős pollenkoncentráció várható azt tanácsoljuk, hogy a reggeli sza-badtéri sportolásodat csúsztasd késő délutánra. Alternatívaként választhatod a zárt termi edzéseket, vagy a fedett uszodában történő úszást is.

 

3. Tartsd tisztán a háziállataidat! Kutyád, vagy macskád szeret játszani a sza-badban? Figyelj rá, hogy rendszeresen fürdesd meg őket, hisz a bundájukon lévő poll-enek könnyen az ágyadban landolhatnak.

 

4. Zuhanyozz! Amikor hazaérsz, a szabadtéri edzésreidet követően különösen, dobd le ruháidat és vegyél egy gyors zuhanyt! Ezen felül, az allergiaszezonban érdemes naponta hajat mosnod, mert a napközben összeszedett pollenek a pár-nádra ragadhatnak.

 

5. Ne teregess a szabadban! Biztos könnyebben megszáradnak ruháid a friss levegőn, ám arra is gondolj, hogy ilyenkor a polleneknek is kiteszed azokat. Így a látszólag tiszta ruhák is okozhatnak allergiás tüneteket.

 

6. A keresztallergiáról hallottál már? Amennyiben nem érted, hogy miért produkálsz allergiás tüneteket, mikor nincs olyan anyag a közeledben, amire allergiás lennél, lehetséges, hogy a keresztallergia lépett fel. Ennek oka, hogy az anyagok szerkezetbeli hasonlósága miatt a szervezet nem tudja meg-különböztetni őket és azokra is allergiás reakcióval reagál és ezt sajnos nagyon sokan nem tudják.

Például, aki parlagfű allergiától szenved nem tanácsos a következő táplálékokat fogyasztania: görögdinnye, sárgadinnye, paradicsom, uborka, cukkini, tök, zeller.

 

7. Előzd meg, mielőtt megjelenne! Használj természetes antihisztamin tartalmú étrendkiegészítőket a hatékony prevenció érdekében. Ehhez tökéletes választás a Clear Day, vagy a Nasol a Hammer Nutritiontől.

 

Clear Day: tartalmazza a 4 allergiaellenes „all-star“ összetevőt. Ezek az olíva-levél kivonat, a kvercetin, a bromelain és a resveratrol. Több fronton is fellép a kellemetlen tünetek ellen: antihisztamin és antioxidáns tartalmú, gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatású.


Nasol: szintén kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, amelyek hatá-sosan és biztonságosan tisztítják meg az orrüreget a portól és pollentől, emell-ett az orr nyálkahártyáját is hidratálják.

A Clear Day-t és a Nasol-t együtt alkalmazva, garantáltan gyorsan, biztonságosan és természetesen fog enyhülni még a legerősebb allergiás tüneted is anélkül, hogy bármilyen mellékhatást okozna.


Az allergiaszezonban különösen ajánlott a használatuk, de egész évben segíthetnek rajtad, amikor bármilyen okból kifolyólag érzed a tünetek megjelenését. Gondolj bele, milyen jó érzés lesz újra élvezni a szabadtéri sportolást, versenyzést és úgy általában az életet.

Hammer ON!

Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST