Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  590 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • PERPETUEM - NINCS AZ A TÁVOLSÁG, AMI TÚL HOSSZÚ LENNE
  PERPETUEM - NINCS AZ A TÁVOLSÁG, AMI TÚL HOSSZÚ LENNE
  54 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  AKÁR ENERGIAITALKÉNT FOGYASZTOD, AKÁR RÁGÓTABLETT FORMÁJÁBAN, BIZTOSÍTVA VAN AZ ENERGIA ELLÁTOTTSÁGOD 17 év telt el, mióta Perpetuem a végső teszten átment, de úgy emlékszem azokra a napokra, mintha tegnap lett volna. Személyzetem támogatásával és...

  Olvasd tovább ...
 • ALAPKIEGÉSZÍTŐK MINDENKINEK
  ALAPKIEGÉSZÍTŐK MINDENKINEK
  52 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  STEVE BORN írása A Hammer Nutrition termékcsalád alapkiegészítői összesen négy termékből állnak, a csoport neve angolul „Daily Essential”. A Race Caps Supreme az egyik ilyen termék, amely ide tartozik. A termék nevében a „verseny” szó szerepel igy felmerül egy rutinszerű kérdés, hogy „én edzek, de nem versenyzek. Vajon a Race Caps Supreme ennek ellenére nekem való? A válaszom az, hogy igen!

  Olvasd tovább ...
 • HOZZÁADOTT CUKOR NÉLKÜLI SPORTITAL AZ ÁLLÓKÉPESSÉGI SPORTOKHOZ
  HOZZÁADOTT CUKOR NÉLKÜLI SPORTITAL AZ ÁLLÓKÉPESSÉGI SPORTOKHOZ
  85 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Ha veszünk egy pillantást a HEED szénhidrát összetevőire, néhány nagyon fontos dolgot észlelhetünk:   1) Egy adag HEED 27 gramm szénhidrátot tartalmaz, melynek forrása a maltodextrin, ami egy komplex szénhidrát.   2) A 27 gramm szénhidrát 2 g olyan szénhidrátot tartalmaz, amelyek cukornak minősülnek, azaz egy- vagy kétláncú molekulák.   3) ZERO (azaz 0) hozzáadott cukrot tartalmaz.  

  Olvasd tovább ...
 • Már most készülj a nyárra! Növeld a folsav bevitelét a nyári hónapok ideje alatt!
  Már most készülj a nyárra! Növeld a folsav bevitelét a nyári hónapok ideje alatt!
  158 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Steve Born írása A Xobaline, a Hammer Nutrition vitamin a B12 / Folát-kiegészítője, ezek apró tabletták, de a két B-vitamin előnyei messze nem kicsik; valójában hihetetlenül széles körűek. Dr. Bill Misner egyszer összefoglalta, hogy mennyire értékes a következetes Xobaline...

  Olvasd tovább ...
 • A legalapvetőbb étrend kiegészítő a PREMIUM INSURANCE CAPS
  A legalapvetőbb étrend kiegészítő a PREMIUM INSURANCE CAPS
  126 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A több százezer táplálék kiegészítő program-konzultációm során, amit közel 19 éve végzek a Hammer Nutrition-nál, mindig azt kérdezem elöszőr, hogy az illető szed -e multivitamint és ásványi anyagot. Miért? Mert határozottan hiszem, hogy ez az első, amivel kezdeni kell a táplálék kiegészítő programot.

  Olvasd tovább ...

5 ok miért válaszd a Premium Insurance Caps-t!

774 Megtekintés 0 Lájk

5 ok, hogy miért kellene búcsút mondanod a különböző kapszuláknak és csak egy olyan minőségi multivitamint használnod, mint a Premium Insurance Caps

A megfelelő egészségi állapot és a kiváló sportolói teljesítmény elérése érdekében elengedhetetlen, hogy tudatosan összeállított és következetesen betartott étrendet fogyassz. Ez nem kizárólag a vitaminokra és ásványi anyagokra vonatkozik, hanem a hasznos fitonutriensekre, enzimekre és rostokra is, melyekre egy állóképességi sportolónak feltétlenül szüksége van. Ahhoz, hogy betömd a lyukakat, melyek az ajánlott és valódi beviteli mennyiségek és minőségek közt tátonganak, muszáj fontolóra venned a minőségi étrend-kiegészítők használatát. Mutatunk öt okot arra, hogy a Premium Insurance Caps miért is tűnik ki a multivitaminok átláthatatlan tömegéből:

1. Az optimális mennyiségre törekedj, ne a minimálisra!

Ellentétben számos étrend-kiegészítővel, melyek az ajánlott (Recommended Daily Intake – RDI), tehát minimális napi beviteli értékeknek megfelelő mennyiségeket tartalmazzák, a Premium Insurance Caps-ben az optimális mennyiségű (Optimum Daily Intake – ODI) és minőségű vitaminok és ásványi anyagok kaptak helyet. A legutóbbi kutatások szerint étrend-kiegészítéskor az optimális mennyiségre kellene törekednünk, hiszen az RDI csupán a tápanyaghiány megelőzéséhez szükséges, valamint a mennyiségek sem személyre szabottak. A Premium Insurance Caps-ben például a B-komplex vitaminok olyan kiváló mennyiségben vannak jelen, hogy teljesen felesleges más kiegészítő terméket használni.

2. Kapszula, nem pedig tabletta.

Az összetevők a termékben tisztán növényi kapszulában kapnak helyet. Ez azt jelenti, hogy sokkal könnyebben feloldódnak és gyorsabban felszívódnak, mint a tabletták. Ezáltal valóban csak azok a tápanyagok kerülnek a szervezetedbe, melyeknek hasznát is veszed. A tabletták feldolgozása több időt vesz igénybe, valamint gyakran irritálják a belek nyálkahártyáját, mely gyomorpanaszokat okozhat. Ezen felül akár úgy is áthaladhatnak a bélrendszeren, hogy csak részben vagy egyáltalán nem oldódnak fel. Ezáltal a tested nem fogja megkapni a teljes mennyiséget, mint amiről azt gondolod, hogy bevittél. Egész egyszerűen nem azt kapod, amiért fizettél.

3. Kiválóan emészthető aminosavak, kelát kötésben

Számos ásványianyagnak több formája érhető el, melyek mind máshogyan hasznosulnak. Néhány gyártó olyan formában adja hozzá termékeihez az ásványianyagokat (pl.: a magnézium oxid, a kalcium karbonát formában), melyek bár olcsók, nem hasznosulnak olyan szinten, mint a kelát kötéseket tartalmazó Premium Insurance Caps.

4. Sokrétű emésztőenzimek a maximális hasznosulásért

Nem az a lényeg, amit beviszel a szervezetedbe, hanem ami valóban hasznosul is. Ahhoz, hogy elősegítse a tápanyagok felszívódását, a Premium Insurance Caps olyan emésztőenzimeket tartalmaz, mint a pepszin, a papin, a Bioperine™ és a Hammer szabadalmaztatott enzimkeveréke (protáz, amiláz, glucoamiláz, lipáz, celluláz, fitáz, maltáz és szacharáz). Ami nem hasznosul biológiailag, az egyáltalán nem minőségi.

5. Kizárólag hasznos tápanyagok, semmi mellékanyag

Néhány gyártó olyan kiegészítő összetevőket is használ, melyeknek valódi haszna nincsen. A Premium Insurance Caps kizárólag olyan tápanyagokat tartalmaz, melyek bizonyíthatóan előnyös tulajdonságúak. Valószínűleg neked is az a célod, hogy a lehető legjobb formádat hozhasd, melyhez nem lesz elég a minimális szintű étrend-kiegészítés. Hozd ki magadból a maximumot, úgy hogy azt adod testednek, amire valóban szüksége van! Legyen a Premium Insurance Caps a személyes támogatód!

Hammer ON!

 

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST