Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  8 900 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • HEED: A sportital alternatívája
  HEED: A sportital alternatívája
  38 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A sportital egy kényelmes módja annak, hogy edzés alatt a szükségleteidet kielégíthesd, mivel segít az energia fenntartásában akkor is, ha a mindennapi munkád sok energiát kíván, vagy akkor is, ha a házon belül vagy kívül házimunkát végzel. Azonban azt...

  Olvasd tovább ...
 • Fehérjére van szükséged!
  Fehérjére van szükséged!
  48 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Mindegy, hogy sportolóról vagy egy átlagemberről beszélünk, fehérjére mindenkinek szüksége van. Minél aktívabb vagy, és minél nagyobb céljaid vannak a sport területén, annál nagyobb szerepet játszik az életedben a fehérje. Nyilván minden sportoló esetében más és más ez az igény, hiszen az ultrafutónak nem ugyanarra és ugyanannyira van szüksége, mint például egy crossfittesnek.

  Olvasd tovább ...
 • Válaszd a "mérget" – vagy válaszd a Tissue Rejuvenatort
  Válaszd a "mérget" – vagy válaszd a Tissue Rejuvenatort
  192 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Ha a fájdalmak mindennaposak számodra, akkor értelemszerűen mindent megteszel azért, hogy megszabadulj tőlük. A fájdalom elszívja az energiádat, megfoszt minden örömtől az életben, megfoszt a kedvenc tevékenységeidtől, és persze...minden egyszerűen csak fájdalmas! Éppen ezért nem...

  Olvasd tovább ...
 • A nyerő kombináció
  A nyerő kombináció
  127 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A Hammer Gelt egyszerűen nem lehet nem szeretni. Az íze, a textúrája, a tartós energia, amit biztosít, és az a tény, hogy mindezek mellett nem okoz gyomorproblémákat, egyszerűen közönségkedvenccé teszik. Ha a kora reggeli edzések híve vagy, akkor sem kell aggódnod, ugyanis a hajnali...

  Olvasd tovább ...
 • Elektrolit feltöltés
  Elektrolit feltöltés
  448 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A megfelelő üzemanyag az edzés során sokkal többet jelent, mint a testünk feltöltése kalóriákkal és folyadékkal; következetes és megfelelő elektrolit feltöltésre is szükséged van. Az elektrolitok olyanok, mint a motorolaj a gépkocsiban – nem ez működteti a motort, viszont...

  Olvasd tovább ...

Az étrend-kiegészítés, melyre minden sportolóknak szüksége van

561 Megtekintés 0 Lájk

“Szinte csak egészséges dolgokkal táplálkozom. Ugyan miért lenne szükségem étrend-kiegészítőkre?”

Sajnos az igazság az, hogy a “kiegyensúlyozott étrend mindent tartalmaz, amire szükséged van” állítás csak tévhit. Egyszerűen nem tudod csupán étkezéssel pótolni mindazokat a tápanyagokat, mikronutrienseket, amikre szükséged van. Ez különösen igaz a sportolókra.

 • Nagyon kevés olyan élelmiszerhez jutunk hozzá, melyeket a helyi termelők frissen kínálnak. Azok az alapanyagok, melyek messziről jöttek, éretlenül lettek leszedve és akár többszáz kilométert is utazhattak. Össze sem hasonlítható a tápértékük a helyi termesztésű ételekkel.
 • Lehet, hogy tartalmazza az étrended a megfelelő tápanyagokat, de nem biztos, hogy a megfelelő mennyiségben. Vegyünk egy példát: Valóban elfogyasztod az ajánlott mennyiséget, mely naponta 5 adagnyi zöldség?

Az egészséges étkezés természetesen nagyon fontos. De mit is jelent ez?

Az előbbiekben leírtakkal természetesen nem azt akarjuk sugallni, hogy ne figyelj oda az étrendedre és mértéktelenül kapkodd be a bogyókat. Semelyik étrend-kiegészítési terv sem élvezhet előnyt az egészséges táplálkozással szemben. A szó jelentésében pontosan benne van a funkció is: kiegészít. A vitaminok és ásványi anyagok, amiket pluszban viszel be, csak támogatják az egészségedet.

Az egészséges étkezés ismérvei:

 • Előnyben részesíted a teljes kiőrlésű gabonákat
 • Elkerülöd az előre csomagolt, feldolgozott és gyors ételeket
 • Mérsékelt a sóbeviteled
 • Olyan ételeket fogyasztasz, melyeket helyi termelőktől szereztél be, melyek organikusak, valamint gazdagok az omega-3 zsírsavakban
 • Elkerülöd a mesterséges összetevőket
 • Minimálisra csökkented az egyszerű cukrokat és telített zsírokat az étrendedben

Az étrend-kiegészítés célja

Sportolóként azért van szükséged a kiegészítőkre, hiszen így tudod könnyedén áthidalni a különbséget a szükséges és a valóban elfogyasztott mennyiség és minőség között. Következetesen követni a lehető legmegfelelőbb étrendet, megnövelve a hatékonyságot egy szakszerűen felépített étrend-kiegészítéssel a lehető legjobb stratégia az ideális táplálkozás érdekében. A tápanyagok, melyeket beviszel a következő tulajdonságokkal kell rendelkezniük:

 1. Ellátnak a megfelelő mennyiségű vitaminnal és ásványi anyaggal, melyek maximalizálják az egészségedet. A sportolóknak komplexebb kiegészítésre van szükségük, mint amit az RDI (átlagos napi bevitel) értékek előírnak.
 2. Ellátnak az antioxidánsok széles skálájával, melyek növelik az immunitást, valamint a szív- és érrendszeri funkciókat azáltal, hogy semlegesítik a sejtpusztító szabadgyököket, melyek a sportolás során keletkeznek.
 3. Kulcsfontosságú szubsztrátokkal látnak el, melyek az energiatermelés biztosításhoz és növeléséhez szükségesek.
 4. Biztosítják a mitokondriumok egészségét. Minél tovább tudod stimulálni a mitokondriumok számát, élettartamát és egészségét, annál hosszabban fogsz élni, és annál sikeresebben fogsz teljesíteni, hiszen ezek a sejtszervek a szervezet energiatermelő “kazánjai”.

A Hammer Nutrition több tucat étrendkiegészítőt kínál, melyek mind különleges odafigyeléssel készültek, hogy maximálisan tudják támogatni az egészséget. Amennyiben még csak most szeretnéd elkezdeni a tudatos étrendkiegészítést, a következőket javasoljuk:

 • Premium Insurance Caps – Ez egy olyan multivitamin/ásványianyag komplex, mely tipikusan a sportolói szükségletekre lett kifejlesztve.
 • Race Caps Supreme – Ellátja szervezeted koenzim Q10-zel, idebenonnal és más szubsztrátokkal (gondolj úgy ezekre, mintha szikraként gyújtanák be szervzetet), melyek segítik a hatékony energiatermelést.
 • Mito Caps – Ez a kapszula a megnövelt mitokondriális funkciót és egészséget támogatja, hiszen r-alfa zsírsavat és acetil-L-karnitint is tartalmaz.
 • EndurOmega – Gazdag a két legkeresettebb omega-3 esszenciális zsírsavban, a DHA-ban és EPA-ban, melyek rendkívül előnyös hatásokkal szolgálnak mind a sportolói teljesítményt, mind az általános egészségi állapotot illetően, különösen a szív- és érendszerre gyakorolt hatásukkal.
 • Super Antioxidant – Rendkívül hatásos összetétel, mely segít csökkenteni a sportolás során keletkező fájdalmat, izomlázat és fáradást, emellett növeli a keringést és erősíti az immunrendszert.
 • AO Booster – Ez az egyedi antioxidáns formula segít megvédeni szervezetedet a káros szabadgyökökkel szemben. Ezen felül segít csökkenteni a sportolás utáni izomfájdalmat és gyulladást, sőt a szem és bőr egészségéhez is hozzájárul.

Összefoglalva

Az étrendkiegészítők – találó nevükből is következik, hogy az egészséges étrendet egészítik ki a kulcsfontosságú tápanyagokkal, melyeket még a legprofibban összeállított étrend sem tud biztosítani. Vedd figyelembe, hogy a kiegészítők nem helyettesítik a helyes étrendet, a minőségi edzést vagy a megfelelő regenerációt, de használatukkal szintet tudsz lépni a sportolói teljesítményedet illetően. Amennyiben a legjobb formádat akarod kihozni mind az edzéseken, mind a versenyeken és ezen túl az általános egészségi állapotodat is optimális szinten szeretnéd tartani, a mindennapos étrendkiegészítés nem választási lehetőség, hanem szükségesség.

Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST