Termékek keresése

Népszerű eladások

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • A kenderolaj aranyszabálya
  A kenderolaj aranyszabálya
  30 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Biztosak vagyunk abban, hogy nem most hallasz életedben először a CBD-ről, vagyis a kannabidiol olajról, hiszen szinte naponta esik róla szó a hírekben. Az előnyei széleskörűen és egyetemesen elismertek. Azonban ha egyesével végigolvassuk ezeket a „hype”-okat, elkezdjük számolni, hogy mi...

  Olvasd tovább ...
 • Maximáld a regenerációdat
  Maximáld a regenerációdat
  632 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az edzéstől nem leszel gyorsabb. Az edzéstől fáradtabb leszel. A regeneráció az, ami gyorsabbá tesz.A nyári szezonban mindent könnyebben és lendületesebben veszünk, azonban ilyenkor lehet leginkább átesni a ló túloldalára – éppen ezért ez a legfontosabb időszak arra,...

  Olvasd tovább ...
 • Race Caps Supreme: Versenyekre és a mindennapokra
  Race Caps Supreme: Versenyekre és a mindennapokra
  157 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A Race Caps Supreme a Hammer Nutrition kínálatának az egyik alapköve – és a te mindennapjaidnak részese kellene, hogy legyen, annak érdekében, hogy támogasd az egészségedet. Egy korábbi változata (amikor még E-Caps volt a neve) volt az első termék a Hammer ma már igencsak vaskos...

  Olvasd tovább ...
 • Endurolytes® : A megoldás mindenki számára
  Endurolytes® : A megoldás mindenki számára
  561 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  A Hammer kínálatában megtalálható Endurolytes a legszélesebb körben elfogadott és használt elektrolit újratöltési termék a piacon. Amikor a sportolók a frissítési pontokon az „endurolytes”-ot kérik, akkor sokszor nem is tudják pontosan, hogy mit is kérnek,...

  Olvasd tovább ...
 • Fully Charged: a történet a legenda mögött
  Fully Charged: a történet a legenda mögött
  345 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Amikor két évvel ezelőtt piacra dobtuk a Fully Charged-ot, akkor szinte azonnal el is fogyott. Gyakorlatilag a készlet, amire úgy számítottunk, hogy három hónapig elegendő lesz, két hét alatt elfogyott a raktárainkból. Hogyan lehet mégis egy újonnan bemutatott termék rögtön ennyire...

  Olvasd tovább ...

A fiatalság forrása – egy kapszulában

460 Megtekintés 0 Lájk

Ütős kombináció a sportolói teljesítmény növeléséért és az általános egészségi állapotért

Függetlenül attól, hogy profi- vagy hobbisportoló vagy, aki részt vesz egy-két versenyen, vagy az a célod, hogy fitt és egészséges maradj, a Race Caps Supreme-re van szükséged. A Race Caps Supreme immár 30 éve biztosítja a következő előnyöket a fogyasztóinak:

 • Magasabb energiaszintet érhetsz el az edzések során és egész nap, kellemetlen mellékhatások nélkül
 • Jelentősen növeli az állóképességet
 • Csökkenti az izomfáradtságot és gyorsabb regenerálódást biztosít
 • Antioxidánsokkal támogatja a szervezetet az immunrendszer megfelelő működéséért
 • Kulcsfontosságú tápanyagokat tartalmaz, amelyek segítenek optimalizálni a szív- és érrendszer működését, valamint védelmet nyújtanak valamennyi daganatos megbetegedés ellen

A tápanyagok egyedülálló keverékének köszönhetően - melyek így egymás hatását felerősítik - a Race Caps Supreme feltölti energiával a szervezetedet, hogy kirobbanó formában legyél még a legkeményebb edzéseken vagy versenyeken is, utána pedig segíti a regenerációban. Ezen felül kiváló védelmet nyújt az egész testednek, különösen a szívednek.

A fő összetevők

Koenzim-Q10 (CoQ10) – Ubiquinonként is ismert (az angol „ubiquitous” szó után kapta a nevét, amely gyakorlatilag azt jelenti, hogy mindenütt jelen van). A CoQ10-nek rendkívül fontos szerepe van a redoxirendszeren keresztül végbemenő sejtek energianyerő anyagcserefolyamataiban. Egyszerűbben fogalmazva: fontos szerepe van abban, hogy az oxigén- és táplálékbevitelből fenntartsa a szervezet energiaszintjét.

Azonban a CoQ10 jelentősége messze túlmutat a sportolói teljesítmény javításán: alapvető szerepe van a hatékony energiatermelésben, az optimális egészség fenntartásában, különös tekintettel a szív- és érrendszer, valamint az agy egészségére, illetve az erős immunrendszer működésében.

Idebenon – A CoQ10-el karöltve az idebenon is „szupersztár” státuszt kapott, mivel ez az egyik leghatékonyabb energianövelő és kognitív javító, valamint öregedésgátló, amit eddig a felfedeztek.

A mellékszereplők

E-vitamin – Hatékony antioxidáns, amely a CoQ10 és az idebenon mellett segít közömbösíteni az energiatermelés során képződő szabadgyököket.

Oxy-Assist™ - Fokozza az oxigénfelhasználást, optimalizálja a zsír üzemanyagként való felhasználását, valamint segíti az energiatermelést és a sav semlegesítését.

A Krebs-ciklus résztvevői: - Részt vesznek az energiatermelésben.

Emésztést segítők: - A keverék maximalizálja a tápanyag felszívódását.

Összegzés

Nincs még egy olyan sportspecifikus étrendkiegészítő, amely olyan előnyöket nyújt, mint a Race Caps Supreme. Továbbra is Te döntöd el azt, hogy mit választasz. A termék hatásosságát igazolja, hogy nem fogott rajta az idő vasfoga egy olyan piacon, amely telített, de tele van olyan termékekkel, amelyek nem teljesítik a címkén ígért hatásokat. A Race Caps Supreme összetétele nemcsak a sportolói teljesítményt, hanem az általános egészségi állapotot is támogatja. Egy ütős kombináció nem csak a sportolók, hanem mindenki más számára is.

 

A Race Caps Supreme a „Daily Essentials”, vagyis az alapkiegészítő csomag része. A Race Caps Supreme, a Premium Insurance Caps, a Mito Caps és az EndurOmega mind-mind olyan termékek, melyeknek ott lenne a helye mindenki polcán, beleértve a tiédet is!

 

Hammer ON!

 

Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST