Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  8 900 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • A nyerő kombináció
  A nyerő kombináció
  55 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A Hammer Gelt egyszerűen nem lehet nem szeretni. Az íze, a textúrája, a tartós energia, amit biztosít, és az a tény, hogy mindezek mellett nem okoz gyomorproblémákat, egyszerűen közönségkedvenccé teszik. Ha a kora reggeli edzések híve vagy, akkor sem kell aggódnod, ugyanis a hajnali...

  Olvasd tovább ...
 • Elektrolit feltöltés
  Elektrolit feltöltés
  345 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A megfelelő üzemanyag az edzés során sokkal többet jelent, mint a testünk feltöltése kalóriákkal és folyadékkal; következetes és megfelelő elektrolit feltöltésre is szükséged van. Az elektrolitok olyanok, mint a motorolaj a gépkocsiban – nem ez működteti a motort, viszont...

  Olvasd tovább ...
 • Minimalizáld a veszteséget, maximalizáld a nyereséget
  Minimalizáld a veszteséget, maximalizáld a nyereséget
  130 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Ha két és fél óránál hosszabb edzéseket végzel, vagy versenyeken veszel részt, akkor tulajdonképpen kannibalizálod az izmaidat. A hosszabb edzések alatt az óránkénti kalóriaégetés 10%-át a fehérje táplálja. Ez egy szilárd tény a sportban, ráadásul ez egy olyan tény, ami a versenyszezon alatt „pusztítást” végezhet az emberen, ha nem kezelik megfelelően.

  Olvasd tovább ...
 • HEED: a könnyű választás
  HEED: a könnyű választás
  435 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Szerencsére most már egyre ritkábban kell hangsúlyoznunk a szénsavas italok káros hatásait. Akár fogyasztod ezeket, akár nem, tudod, hogy káros hatással vannak az egészségedre. Azonban sajnos a „mainstream” sportitalok mögött meghúzódó marketingkampányok...

  Olvasd tovább ...
 • A Cola új generációja
  A Cola új generációja
  102 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Tökéletes megoldás arra, ha délután bepunnyadtál, jó megoldás akkor is, ha valami szénsavasra vágysz, ráadásul tökéletes választás bármelyik üzemanyagcsomag-összeállításba. Az elektrolit-igényeidet egy finom itallal elégítheted...

  Olvasd tovább ...

Töltsd fel magad maximálisan az edzésedhez, versenyedhez és a kirobbanó egészség eléréséhez!

517 Megtekintés 0 Lájk

A mitokondriumok egészségének fenntartása – melyek a sejtjeid energiatermelő „kemencéi” – az egyik legfontosabb dolog, amit a jobb eredmény elérése érdekében tehetsz, sőt a jobb egészségi állapotod és az életerőd növekedésében is tapasztalni fogod jótékony hatásait. Az öregedés egyik legnemkívánatosabb hatása akkor jelentkezik, amikor a mitokondriumok életkorának előrehaladásával diszfunkcionalitásuk is növekszik. A mitokondriumok öregedése „dupla átok”, mivel nem csak abban nyilvánulnak meg a negatív hatások, hogy csökken a sejt energiatermelésének hatékonysága, hanem az oxidáció is növekszik, amely negatívan érinti azokat a molekulákat, amelyek sejtkárosító szabadgyököket termelnek.

 

Nézzük meg leegyszerűsítve, hogy miről is van szó!

Amikor a sejtekben található mitokondriumok elveszítik az energiatermelő képességüket és több oxidálószert kezdenek el termelni, elvesztik funkciójukat, és ennek következtében a sejthalál is bekövetkezik. Ekkor következik az igencsak negatív „dominó effektus”, amely nem csak a sportolói teljesítmény drasztikus csökkenésében jelentkezik, hanem még komolyabb problémákat idézhet elő, ilyenek a korral összefüggő betegségek, például a rák kialakulási esélyének növekedése. Éppen ezért nem meglepő, hogy jelenleg „az idősödés mitokondriális elmélete” az egyik legkomolyabban vizsgált teória, amelyet az öregedés és az egészség csökkenésével összefüggésben kutatnak.

Pontosan ezért létezik a Mito Caps, és ezért is hisszük azt, hogy ez az egyik legfontosabb termék a Hammer Nutrition termékpalettáján. A Mito Caps tápanyagai, különösen az r-alfa liponsav és az acetil-L-karnitin, a mitokondriumokat „felturbózzák”. Ez segít nekik abban, hogy hatékonyabban működjenek – vagyis úgy, mint fiatalabb korukban – ezzel támogatva egészségüket.

Az eredmény? Több energia, nagyobb állóképesség, fokozott regenerálódás, erősebb immunrendszeri működés és még számos pozitív hatás. A termék megalkotója, Dr. Bill Misner így fogalmazott: „A MitoCaps szedésének semmilyen ismert mellékhatás nincsen, kivéve persze az olyan tüneteket, mint a kevesebb fáradtság, a jobb állóképesség és a kevesebb alvásigény. Az állóképességi sportolóknak fel kell ismerniük, hogy milyen fontosak számukra a mitokondriumok jótékony hatásai. Minden, ami ebben az összetételben megtalálható, feltűnően és pozitívan hat a mitokondriális funkciókra.”

 

Íme, így vélekednek mások a Mito Caps-ről:

 

„Naponta szedem a Mito Caps-et és határozottan észrevettem, hogy megnövekedett az energiám és az állóképességem.”

 

„Körülbelül már egy éve használom a Mito Caps-et. Számomra úgy tűnik, hogy energikusabb és éberebb vagyok.”

 

„A Mito Caps a mindennapi táplálékkiegészítőim részét képezi, köszönhetően azoknak a csodálatos eredményeknek, amelyeket az energiám növekedésével kapcsolatban tapasztaltam. Nincs az a drasztikus energianövekedés majd összeomlás, ha ezt szedem. Nagyon ajánlom másoknak is, hogy a mindennapjaik részévé tegyék.”

 

„Ha csak egy Hammer táplálékkiegészítőt ajánlhatnék, akkor az a Mito Caps lenne. Mióta bevettem az első kapszulát, azóta jobban érzem magam. Én egy idősebb sportoló vagyok, és összevetve a többi, velem egykorú atlétával, fiatalabbnak érzem magam! Ezt a Mito Caps-nek köszönhetem!”

 

Összegzés:

A Mito Caps napi használatának fontosságát és az általa nyújtott előnyöket Dr. Misner elegánsan összefoglalta: „Minél jobban megnöveled a mitokondriumok élettartamát és biztosítod egészégüket, annál tovább élhetsz és az állóképességi versenyeken is jelentősen jobb teljesítményekre lehetsz képes. Általában azok a sportolók teljesítenek a legjobban, akiknek a legegészségesebbek és legjobban működnek a mitokondrium sejtszervecskéi. A Mito Caps az a termék, amelynek használatát egész évben ajánlom.”

 

Megjegyzés: Nem kell ahhoz sportolónak lenned, hogy élvezd a Mito Caps előnyeit. Valójában, amennyire előnyös hatással van a sportolói teljesítményre éppúgy annyira jótékony hatással van az általános egészségi állapotra, illetve a hosszabb élettel kapcsolatos előnyei még hangsúlyosabbak. A Mito Caps mindenki számára csak előnyöket kínál!

Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST