Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  8 900 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • A nyerő kombináció
  A nyerő kombináció
  55 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A Hammer Gelt egyszerűen nem lehet nem szeretni. Az íze, a textúrája, a tartós energia, amit biztosít, és az a tény, hogy mindezek mellett nem okoz gyomorproblémákat, egyszerűen közönségkedvenccé teszik. Ha a kora reggeli edzések híve vagy, akkor sem kell aggódnod, ugyanis a hajnali...

  Olvasd tovább ...
 • Elektrolit feltöltés
  Elektrolit feltöltés
  345 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A megfelelő üzemanyag az edzés során sokkal többet jelent, mint a testünk feltöltése kalóriákkal és folyadékkal; következetes és megfelelő elektrolit feltöltésre is szükséged van. Az elektrolitok olyanok, mint a motorolaj a gépkocsiban – nem ez működteti a motort, viszont...

  Olvasd tovább ...
 • Minimalizáld a veszteséget, maximalizáld a nyereséget
  Minimalizáld a veszteséget, maximalizáld a nyereséget
  130 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Ha két és fél óránál hosszabb edzéseket végzel, vagy versenyeken veszel részt, akkor tulajdonképpen kannibalizálod az izmaidat. A hosszabb edzések alatt az óránkénti kalóriaégetés 10%-át a fehérje táplálja. Ez egy szilárd tény a sportban, ráadásul ez egy olyan tény, ami a versenyszezon alatt „pusztítást” végezhet az emberen, ha nem kezelik megfelelően.

  Olvasd tovább ...
 • HEED: a könnyű választás
  HEED: a könnyű választás
  435 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Szerencsére most már egyre ritkábban kell hangsúlyoznunk a szénsavas italok káros hatásait. Akár fogyasztod ezeket, akár nem, tudod, hogy káros hatással vannak az egészségedre. Azonban sajnos a „mainstream” sportitalok mögött meghúzódó marketingkampányok...

  Olvasd tovább ...
 • A Cola új generációja
  A Cola új generációja
  102 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Tökéletes megoldás arra, ha délután bepunnyadtál, jó megoldás akkor is, ha valami szénsavasra vágysz, ráadásul tökéletes választás bármelyik üzemanyagcsomag-összeállításba. Az elektrolit-igényeidet egy finom itallal elégítheted...

  Olvasd tovább ...

HEED - A legjobb választás, ha sportitalra van szükséged

856 Megtekintés 0 Lájk

Tizennégy évvel ezelőtt a Hammer Nutrition a feje tetejére állította a sportitalok világát, amikor piacra dobtuk a HEED-et. Mielőtt megalkottuk, sokan tették fel nekünk azt a kérdést: „Tudnátok olyan sportitalt kreálni, aminek nincs cukros és szirupos íze?” Nos, ennek hatására született meg a HEED, amely a Hydrating Energy Electrolyte Drink (magyarul: hidratáló, energetizáló elektrolitital) rövidítése. A HEED bemutatásánál a lehető legmagabiztosabban kijelentettük, hogy a HEED sikere elsöprő lesz a sportitalpiacon. Habár az évek teltek-múltak, ez a kijelentésünk még mindig megállja a helyét! Persze nyilvánvaló, hogy rengeteg új sportitalt úgy vezetnek be a piacra, hogy „a legújabb és a legfejlettebb technológia szerint készítve”, azonban általában semmi forradalmi újítást nem tartalmaznak. Nagyjából a képlet szinte mindig ugyanaz: mesterséges ízesítés, cukor, nátrium és víz.

 

Hogy miért egyedülálló a HEED a sportolók és a fizikailag aktív emberek számára?

 

 1. Nem tartalmaz mesterséges színezőanyagot, ízesítőket és édesítőket – Egyáltalán semmi előny nem származik az ilyen, szemétnek is nevezhető összetevők fogyasztásából (persze mindemellett rengeteg negatív hatással is bírnak), ebből adódóan az is garantált, hogy semmilyen atlétikai előnnyel nem rendelkeznek. A HEED nem tartalmaz mesterséges összetevőket, csak egészséges édesítőket – stevia és xilitol – és természetes íze van. Ennyi.

 2. Nem tartalmaz egyszerű cukrokat – Két alapvető probléma is van az egyszerű cukrokat (glükóz, szacharóz, fruktóz stb.) tartalmazó üzemanyagokkal, ide értve azokat is, amelyek olyan „egészséges cukrokat” tartalmaznak, mind például a nádcukor, ami szintén egyszerű szacharóz (étkezési cukor):
 • Az egyszerű cukrok súlyos korlátokkal bírnak, már ami a hatékonyan emészthető kalóriák és a felhasználható energia mennyiségét illeti
 • Energiaszinten az egyszerű cukrok általában ingadozást idéznek elő, egy „kirobbanás majd összeomlás” típusú energiát, amit nyilván szeretnél elkerülni

 

Az emésztés megkönnyítése érdekében, még akkor is, ha sűrű az energiatartalma – ami egész pontosan azt jelenti, hogy az energiatermeléshez több kalória áll rendelkezésre – a HEED csak és kizárólag komplex szénhidrátokat (maltodextrint) tartalmaz egyszerű cukrok hozzáadása nélkül.

 

 • Nincs benne citromsav – Ha a fogaidat gyakran „fürdeted” citromsavoldatban, függetlenül attól, hogy a nyáltermelés miatt adják hozzá, vagy azért, hogy a fanyart ízt biztosítsák vagy éppen azért, hogy ásványi anyagokká kelátálják (pl.: Kalcium-citrát), általában maradandó károsodást okoznak. A citromsavak nem szükségesek vagy éppen hasznosak egy sportital esetében, így a HEED-ben nem is találhatóak meg.
 • Nátrium a megfelelő mennyiségben – Majdhogynem mindenki túl sok nátriumot visz be a szervezetébe a napi étkezések során, ez pedig negatív hatással van a sportolói teljesítményre, ráadásul az általános egészségi állapotra is. Éppen ezért rejtély, hogy egyes cégek miért növelik a sportitalaikban a nátriumkeverékek mennyiségét, mondván, hogy azok „utántöltik az elektrolitokat”. Nem kell aggódni, ugyanis a HEED nem tartalmaz túl nagy mennyiségű nátriumot, mindemellett pedig a HEED egy teljes spektrumú elektrolitprofilt tartalmaz, amely nem csak jobban, hanem teljesen fel is tölti az elektrolitokat.

 • Lágy íz – Ellentétben sok sportitallal, amelyeknek az íze túl édes vagy erős, a HEED íze feltűnően finom és kellemes. A maltodextrinnek és a természetes édesítőknek hála, valamint a citromsav hiánya miatt a HEED könnyedén szállítja a kívánt kalóriákat és elektrolitokat a nélkül, hogy nyomás alá helyezné az ízlelőbimbóidat, megrongálná a fogaidat vagy felkavarná a gyomrodat.

 • Nem tartalmaz felesleges vitaminokat, ásványi anyagokat és kiegészítő tápanyagokat – Minek tegyünk bele bármilyen „extrát” a termékbe, ha a mennyisége nem elegendő ahhoz, hogy pozitív változást hozzon? Például: ha a C-vitamin ajánlott napi mennyiségének mindössze a két százalékát tartalmazza a termék, akkor annak egészségügyi előnye nem lesz, viszont drágább lesz a termék. A HEED-ben található vitaminok, ásványi anyagok és egyéb tápanyagok okkal vannak a termékben és olyan mennyiségben, amely tényleg hasznos a szervezet számára.

Összegzés: Évekkel ezelőtt, amikor sportolók és fizikailag aktív emberek „sírtak” azért, mert elegük lett, és tényleg hasznos sportitalt szerettek volna, aminek az íze is kellemes, megalkottuk a HEED-et. Azóta a HEED népszerűsége töretlen, hiszen egy ízletes, egészséges és hatékony sportitalról beszélünk, amely egy kiváló alternatíva a sportitalok – szó szerint – cukormázba borított piacán. Mivel csak hasznos (és kellő mennyiségű) összetevőket tartalmaz, valamint nem tartalmaz a korábban már felsorolt „szemét” összetevőkből egyet sem, a HEED pontosan az, amire szükséged van!

Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST