Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  8 900 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Válaszd a "mérget" – vagy válaszd a Tissue Rejuvenatort
  Válaszd a "mérget" – vagy válaszd a Tissue Rejuvenatort
  9 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Ha a fájdalmak mindennaposak számodra, akkor értelemszerűen mindent megteszel azért, hogy megszabadulj tőlük. A fájdalom elszívja az energiádat, megfoszt minden örömtől az életben, megfoszt a kedvenc tevékenységeidtől, és persze...minden egyszerűen csak fájdalmas! Éppen ezért nem...

  Olvasd tovább ...
 • A nyerő kombináció
  A nyerő kombináció
  57 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A Hammer Gelt egyszerűen nem lehet nem szeretni. Az íze, a textúrája, a tartós energia, amit biztosít, és az a tény, hogy mindezek mellett nem okoz gyomorproblémákat, egyszerűen közönségkedvenccé teszik. Ha a kora reggeli edzések híve vagy, akkor sem kell aggódnod, ugyanis a hajnali...

  Olvasd tovább ...
 • Elektrolit feltöltés
  Elektrolit feltöltés
  351 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A megfelelő üzemanyag az edzés során sokkal többet jelent, mint a testünk feltöltése kalóriákkal és folyadékkal; következetes és megfelelő elektrolit feltöltésre is szükséged van. Az elektrolitok olyanok, mint a motorolaj a gépkocsiban – nem ez működteti a motort, viszont...

  Olvasd tovább ...
 • Minimalizáld a veszteséget, maximalizáld a nyereséget
  Minimalizáld a veszteséget, maximalizáld a nyereséget
  132 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Ha két és fél óránál hosszabb edzéseket végzel, vagy versenyeken veszel részt, akkor tulajdonképpen kannibalizálod az izmaidat. A hosszabb edzések alatt az óránkénti kalóriaégetés 10%-át a fehérje táplálja. Ez egy szilárd tény a sportban, ráadásul ez egy olyan tény, ami a versenyszezon alatt „pusztítást” végezhet az emberen, ha nem kezelik megfelelően.

  Olvasd tovább ...
 • HEED: a könnyű választás
  HEED: a könnyű választás
  437 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Szerencsére most már egyre ritkábban kell hangsúlyoznunk a szénsavas italok káros hatásait. Akár fogyasztod ezeket, akár nem, tudod, hogy káros hatással vannak az egészségedre. Azonban sajnos a „mainstream” sportitalok mögött meghúzódó marketingkampányok...

  Olvasd tovább ...

Kezdd minden edzésedet a Fully Charged-al!

996 Megtekintés 0 Lájk

Amikor ránézünk egy átlagos edzés előtti étrendkiegészítő összetevőinek listájára, akkor azonnal nyilvánvaló válik számunkra, hogy a legtöbb ilyen termék „teljesítménynövelő hatása” már akkor jelentkezik, mielőtt elkezdenénk az edzést. Az eredmény: gyors szívverés, idegesség, émelygés és szorongás – ezek közül pedig egyik sem fog segíteni abban, hogy jobban teljesíts az edzés alatt.

 

Ahhoz azonban, hogy valóban felkészítsd a testedet az edzésre, nincs szükséged túlzott mennyiségű koffeinre és stimulánsokra. Hogy miért? Mivel mindössze annyit tesznek, hogy „hamis” energiát és motivációt biztosítanak, mindemellett használatuk nem kívánt mellékhatásokkal is járhat. Inkább egy olyan termékre tedd le a voksodat, amely egészséges, megfelelő tápanyagokat tartalmaz és együttműködik a testeddel annak érdekében, hogy jobban teljesíts az edzések során – ez pedig természetes módon fog segíteni abban, hogy a maximumot hozd ki magadból az edzések során.

 

És itt jön képbe a Fully Charged. Egyedülálló formulájának köszönhetően sokkal többre képes, mint egy „gyors feltöltésre”. A Fully Charged segít neked abban, hogy a legtöbbet hozd ki minden edzésből, valamint segít növelni az edzés mennyiségét és intenzitását. Ezek az eredmények ugyanis azok, amelyek által tartósan fejlődhetsz!

 

Ahelyett, hogy bőséges mennyiségű koffeint vagy más, központi idegrendszer stimulánsokat vennél magadhoz (ami amúgy a legtöbb edzés előtti étrendkiegészítőről elmondható), válaszd inkább a Fully Charged-ot, amely tényleg biztosítja számodra a hatékony teljesítménynövelő-előnyöket. Ezek közé tartoznak a következők:

 

 • Növeli a nitrogén-monoxid szintet
 • Enyhíti az izomfájdalmakat
 • Növeli a zsírhasznosítást
 • A savtartalom pufferelése
 • Serkenti az ATP működését
 • Fokozza a mentális éberséget

 

A 2018-as szezon már itt van az orrunk előtt. Ha készen állsz arra, hogy minden egyes edzésedből a maximumot hozd ki és ezáltal az eddigi legjobb versenyévedet teljesítsd, akkor szükséged van arra, hogy a Fully Charged ott figyeljen a polcodon és beépítsd az életedbe. Körülbelül már egy másfél év telt el azóta, amióta kidobtuk a piacra a Fully Charged-ot, azonban pillanatok alatt a sportolók kedvence lett – arról nem is beszélve, hogy az egyik legkelendőbb Hammer Nutrition termékké avanzsált!

 

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a Fully Charged – csakúgy, mint minden egyes Hammer Nutrition termék – pontosan azt teszi, amit ígér. Nincs kétség afelől, hogy azok a sportolók, akik a Fully Charged-ot használják keményebben és hatékonyabban edzenek, valamint tartós és jelentős javulást tapasztalhatnak az állóképességükben. Itt az idő arra, hogy te is elkezd használni a Fully Charged-ot annak érdekében, hogy jobban teljesíts az edzéseken és a versenyeken egyaránt!

Címke: Fully charged
Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST