Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  8 900 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Válaszd a "mérget" – vagy válaszd a Tissue Rejuvenatort
  Válaszd a "mérget" – vagy válaszd a Tissue Rejuvenatort
  9 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Ha a fájdalmak mindennaposak számodra, akkor értelemszerűen mindent megteszel azért, hogy megszabadulj tőlük. A fájdalom elszívja az energiádat, megfoszt minden örömtől az életben, megfoszt a kedvenc tevékenységeidtől, és persze...minden egyszerűen csak fájdalmas! Éppen ezért nem...

  Olvasd tovább ...
 • A nyerő kombináció
  A nyerő kombináció
  57 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A Hammer Gelt egyszerűen nem lehet nem szeretni. Az íze, a textúrája, a tartós energia, amit biztosít, és az a tény, hogy mindezek mellett nem okoz gyomorproblémákat, egyszerűen közönségkedvenccé teszik. Ha a kora reggeli edzések híve vagy, akkor sem kell aggódnod, ugyanis a hajnali...

  Olvasd tovább ...
 • Elektrolit feltöltés
  Elektrolit feltöltés
  351 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A megfelelő üzemanyag az edzés során sokkal többet jelent, mint a testünk feltöltése kalóriákkal és folyadékkal; következetes és megfelelő elektrolit feltöltésre is szükséged van. Az elektrolitok olyanok, mint a motorolaj a gépkocsiban – nem ez működteti a motort, viszont...

  Olvasd tovább ...
 • Minimalizáld a veszteséget, maximalizáld a nyereséget
  Minimalizáld a veszteséget, maximalizáld a nyereséget
  132 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Ha két és fél óránál hosszabb edzéseket végzel, vagy versenyeken veszel részt, akkor tulajdonképpen kannibalizálod az izmaidat. A hosszabb edzések alatt az óránkénti kalóriaégetés 10%-át a fehérje táplálja. Ez egy szilárd tény a sportban, ráadásul ez egy olyan tény, ami a versenyszezon alatt „pusztítást” végezhet az emberen, ha nem kezelik megfelelően.

  Olvasd tovább ...
 • HEED: a könnyű választás
  HEED: a könnyű választás
  437 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Szerencsére most már egyre ritkábban kell hangsúlyoznunk a szénsavas italok káros hatásait. Akár fogyasztod ezeket, akár nem, tudod, hogy káros hatással vannak az egészségedre. Azonban sajnos a „mainstream” sportitalok mögött meghúzódó marketingkampányok...

  Olvasd tovább ...

A valódi étel, amit zsebre vághatsz!

872 Megtekintés 1 Lájk

Rengeteg bizonyíték megerősíti, hogy azok a diéták, amelyek minimalizálják vagy teljesen kivonják az étrendből a cukrot, a feldolgozott élelmiszereket, a búzát, a tejtermékeket, a sót és a kémiai adalékanyagokat, azok a leghatékonyabbak. És egyben ez a leghatékonyabb módja is annak, hogy egészséges maradj, a legtöbbet hozd ki magadból, és elfelejthesd a rossz közérzetet, amelyet a gyors- és a rossz minőségű ételek idéznek elő.

 

A Hammer Nutrition az első naptól kezdve ezt a diétát tartja az elsődleges missziójának, és soha nem is tértünk el ettől.

 

Mindannyian szembesülünk azzal a problémával, hogy a napi időbeosztásunk igencsak sűrű és szoros, ez pedig a legtöbbször akadályt jelent abban, hogy egészséges, házias ételeket fogyasszunk, és sajnos legtöbbször az otthon, a munkahelyen vagy éppen az út közben elfogyasztott étel bizony messze esik az egészségestől.

 

Mivel a legtöbben igyekeznek, hogy a fenti nehézségek ellenére azért egészségesen táplálkozzanak, így arra törekedtünk, hogy egy olyan terméket álmodjunk meg és hozzunk létre, amivel az embereket segíthetjük az egészséges táplálkozásban: így született meg a Hammer Bar. Ezek a szeletek igazi ételek, éppen ezért súlyos igazságtalanságnak tartjuk, ha valaki energiaszeletnek nevezi őket. Tele vannak ugyanis minőségi összetevőkkel, amelyek tiszta és tartós energiát biztosítanak számodra.

 

Ellentétben a fogyasztók számára elérhető szeleteket többségével – amelyek nagy része tömegtermeléssel készül, magas feldolgozású, és jelentős mennyiségű hozzáadott finomított cukrot (legfőképpen fruktózt) és egyéb, nem kívánatos összetevőket tartalmaz – a Hammer Bar csak egészséges, tápláló, GMO- MSG- és gluténmentes, 100%-ban minősített szerves összetevőket tartalmaz.

 

A Hammer Barok 70-100%-ban nyersek, hidegen vannak feldolgozva (vagyis nem sütik őket), magas a vitamintartalmuk, valamint enzimeket és további tápanyagokat is tartalmaznak. Kiváló forrásai az étkezési rostoknak és csak édesítőszert tartalmaznak. A Hammer Bar textúrája kellemesen nedves, könnyen emészthető és az íze egyszerűen fantasztikus!

 

A fentiek fényében biztos lehetsz abban, hogy ha Hammer Bart eszel, akkor a lehető legjobb tápanyagot adod a testednek, ezt feltétel nélkül garantáljuk!

Az igazi üzlet

Rengeteg „energiaszelet” található a piacon, amelyeknek nem az a legnagyobb hátrányuk, hogy gyakorlatilag olyan ízük van, mint a kartonpapírnak, hanem ráadásul nem biztosítják számodra a megfelelő tápanyagokat. Csak nézz rá egy tipikus energiaszelet összetevőinek a listájára és látni fogod, hogy igazunk van. Habár a Hammer Bar nem a legolcsóbb energiaszeletek közé tartozik, azonban úgy gondoljuk, hogy a minőségi alapanyagok használata sokkal fontosabb annál, hogy beszálljunk mi is az árversenybe. Tegyük a szívünkre a kezünket, és válaszoljunk őszintén: vajon hány ember készít magának ételt magának otthon ilyen kiváló minőségű összetevőkből? Hisszük, hogy a minőséget illetően nem szabad alkut kötni, és ha egyszer kipróbálod a termékünket, akkor te is egyet fogsz érteni velünk.

 

Ne felejtsd el, hogy a testedbe bevitt kalória minősége MINDIG számít, ezért ne hagyd, hogy az ár a minőség rovására menjen. Ha a Hammer Bar mellett teszed le a voksodat, akkor biztos lehetsz abban, hogy kiváló minőségű élelmiszerforrást adsz a szervezetednek attól függetlenül, hogyan használod: edzés közben, főétkezés helyett, vagy nassolnivalóként.

 

Végül, de nem utolsósorban: a Hammer Bar gyermekek számára is tökéletes, hiszen az íze isteni (a visszajelzések alapján a gyerekek is teljesen meg vannak elégedve vele, szóval „gyerekbarátnak” is nevezhető), mindemellett lényegesen jobb választásnak bizonyul, mint a cukorral teletömött édességek.

Összegzés

A nap során próbáld meg elkerülni az egészségtelen ételek fogyasztását, és a helyett, hogy valami olyat ennél, amit később megbánnál, válaszd inkább a Hammer Bart! Garantáljuk, hogy a minőségi összetevőknek köszönhetően a Hammer Barban biztosan nem fogsz csalódni.

Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST