Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  620 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Tévhitek az Omega3-mal kapcsolatban
  Tévhitek az Omega3-mal kapcsolatban
  43 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Igaz az a megállapítás, hogy a hal vagy a halolaj kiegészítők fogyasztása növeli a prosztatarák kialakulásának kockázatát?  Egyáltalán nem, bár a média másképp kommunikál erről időnként. A tanulmány eredményeire vonatkozó információkra hivatkozva - amelyeket a Nemzeti Rákkutató Intézet 2013. júliusi számában jelentettek meg [1] - kijelentjük, hogy az omega-3 zsírsavak fogyasztása javítja az...

  Olvasd tovább ...
 • Kedves Sporttársaink!
  Kedves Sporttársaink!
  149 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Engedjétek meg, hogy megosszuk veletek azt a számunkra íródott levelet, melyet a Hammer Nutrition Központjából kaptunk, hiszen Ti is részesei vagytok a Hammer Nutrition Családnak.Ezúton mi is köszönetet szeretnénk mondani Nektek a bizalmatokért, és együttműködésetekért. Hálásak vagyunk, hogy a frissítésetekkel kapcsolatos szükségleteitekkel megbíztok minket, és hozzánk fordultok tanácsért.

  Olvasd tovább ...
 • Mi érted vagyunk!
  Mi érted vagyunk!
  210 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Miután 1988 nyarán befejeztem az első Amerikát átívelő versenyem (RAAM) (az összes hibám ellenére sikeresen), rájöttem, hogy ha újra meg szeretném ezt ismételni, vagy bármilyen más ultra távú versenyen részt akarok újra venni, szükségem lesz valamilyen tanácsadásra, nagyjából minden versennyel kapcsolatos témát illetően, hiszen a „javítandó dolgok” felsorolása elég hosszúra nyúlt. 

  Olvasd tovább ...
 • Ez az év legszebb időszaka... a Phytolean-nak!
  Ez az év legszebb időszaka... a Phytolean-nak!
  95 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A Halloweennel kezdődött az év legkényeztetőbb időszaka. Az otthoni finom ételekhez és az állandó partik frissítőikhez folyamatosan hozzáférünk. Az állandóan változó anyagcserén túl, a szezonon kívüli edzések csökkenésének köszönhetően elkerülhetetlenek a súlyingadozások. De mivel a kora tavaszi versenyekkel már megtelt a 2020-as naptár, az utolsó dolog amit szeretnék az az, hogy gyarapodjon a...

  Olvasd tovább ...
 • LSA kapszulák az alapvető májfunkciók ellátásához!
  LSA kapszulák az alapvető májfunkciók ellátásához!
  167 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Juss hozzá a májad által nyújtott specifikus előnyökhöz, hiszen a máj az egész szervezet védelmezője, akár egy erőd. Viszont ne feledd, ennek az erős szervnek is szüksége van karbantartásra. A sportolóknak nemcsak a mindennapi élet okozta oxidatív stressz veszélyével kell csak szembenézniük, hanem az edzések során keletkező nagy mennyiségű szabad gyökökkel és a gyors anyagcserével is....

  Olvasd tovább ...

Születésnapi Maraton kis ráadással

978 Megtekintés 0 Lájk

Április 22-én, vasárnap rendezték meg Balatonfüreden a Runners Word Run-t, aminek immár hagyomáányosan a maratoni távján indultam. Mivel ez mindig egy nagyon jó hangulatú verseny, ráadásul a csodálatos Balaton partján, évről-évre helyet kap a naptáramban. Idén még a szokásosnál is jobban vártam ezt a napot, hiszen épp a születésnapomra esett. Az időjárás-előrejelzésből már napokkal a verseny előtt sejtettük, hogy fázni nagyon nem fogunk, aminek én kifejezetten örültem. A téli hónapokat mindig nagyon nehezen viselem, a hétköznapokban is, és futás tekintetében is, így alig vártam már a jó időt, a szikrázó napsütést, a meleget. Furcsamód a legtöbb futóval ellentétben én pont olyankor szeretek futni, amikor minél melegebb van; a nyáron, kánikulában. A születésnapomra tehát finom balatoni nyarat kértem, és meg is kaptam. A maraton 11 órakor rajtolt, így a déli melegben futhattunk; áprilishoz képest szokatlanul, végig 30 fok körül mozgott a hőmérséklet, a pályán alig akadt árnyékos szakasz, így a végére sikerült rendesen megalapozni a nyári színünket.

 

A pálya - az elmúlt évekhez hasonlóan - 4, elvileg 10,55 km-es körből állt, azonban idén a szervezők némiképp "megviccelték" a mezőnyt, és elég nagyvonalúak voltak a pálya kijelölésekor, így körönként mintegy 300 méterrel volt hosszabb a táv. A maraton tehát az ő olvasatukban 43,4 km, a hagyományos 42,2 helyett. Hááát nem mondom azt, hogy az utolsó körben annyira jól esett volna az a plusz 1,2 km, de inkább lelkileg volt "megerőltető", mintsem testileg.

 

Az előző évek tapasztalataiból kiindulva tudtam, hogy az első és a második körben még nagyon népes a mezőny (ilyenkor ugyanis még velünk futnak a 10,5 és a félmaratoni távon indulók is), majd a harmadik és negyedik körre már csak a maraton marad. Bevallom, én ezt a megfogyatkozottabb mezőnyt mindig sokkal jobban szeretem már, ekkorra már családiasabb az egész, jóllehet szerencsére ez a verseny (még) nem az a tipikus tömegrendezvény, amit én introvertált emberként igyekszem kerülni.

 

A tempóra vonatkozóan az volt a tervem, hogy a nekem hosszútávon is kényelmes és biztonságos 6-6:10-es km-eket futom egyenletesen, ha szükségesnek látom, az utolsó kör emelkedőjébe belesétálhatok, amit gyakorlatilag sikerült is tartanom; végig egy stabil, jó érzésű futás volt. A tempót sosem szoktam hajszolni, számomra sokkal fontosabb, hogy a célba érés után is mozgásképes legyek; illetve mivel a bokám/talpam néha hajlamos vacakolni, mindig különösen odafigyelek a testem jelzéseire. A frissítési tervemet is ennek megfelelően építettem fel. A 4 körre 5 adag Hammer géllel, 3 Hammer Bar-ral, és két, egyenként 3 adagolókanálnyi Hammer Perpetuem-ot tartalmazó 750 ml-s kulaccsal készültem, illetve a futás utánra az elmaradhatatlan Recoverite-tal; a frissítőpontokon csak vizet, és kólát ittam, illetve sós paradicsomot ettem. A Hammer termékek ismét hozták a tőlük elvártakat, egyenletes energiaszintet biztosítottak a Bar-ok pedig tökéletesen pótolták az ebédet. Nagy melegben azonban a későbbiekben érdemes lesz figyelnem arra, hogy ne csokit tartalmazó Bar-t vigyek, mert az sajnos nagyon megolvad, és kicsit macerásabb a fogyasztása, de a mandulás és az áfonyás ilyenkor is tökéletes. Összességében tehát egy nagyon élvezetes futás volt ez, meseszép helyen, áprilisi nyárban; soha rosszabb szülinapot J.

Közzétéve: Sportolói beszámolók

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST