Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  620 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Tévhitek az Omega3-mal kapcsolatban
  Tévhitek az Omega3-mal kapcsolatban
  43 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Igaz az a megállapítás, hogy a hal vagy a halolaj kiegészítők fogyasztása növeli a prosztatarák kialakulásának kockázatát?  Egyáltalán nem, bár a média másképp kommunikál erről időnként. A tanulmány eredményeire vonatkozó információkra hivatkozva - amelyeket a Nemzeti Rákkutató Intézet 2013. júliusi számában jelentettek meg [1] - kijelentjük, hogy az omega-3 zsírsavak fogyasztása javítja az...

  Olvasd tovább ...
 • Kedves Sporttársaink!
  Kedves Sporttársaink!
  149 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Engedjétek meg, hogy megosszuk veletek azt a számunkra íródott levelet, melyet a Hammer Nutrition Központjából kaptunk, hiszen Ti is részesei vagytok a Hammer Nutrition Családnak.Ezúton mi is köszönetet szeretnénk mondani Nektek a bizalmatokért, és együttműködésetekért. Hálásak vagyunk, hogy a frissítésetekkel kapcsolatos szükségleteitekkel megbíztok minket, és hozzánk fordultok tanácsért.

  Olvasd tovább ...
 • Mi érted vagyunk!
  Mi érted vagyunk!
  210 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Miután 1988 nyarán befejeztem az első Amerikát átívelő versenyem (RAAM) (az összes hibám ellenére sikeresen), rájöttem, hogy ha újra meg szeretném ezt ismételni, vagy bármilyen más ultra távú versenyen részt akarok újra venni, szükségem lesz valamilyen tanácsadásra, nagyjából minden versennyel kapcsolatos témát illetően, hiszen a „javítandó dolgok” felsorolása elég hosszúra nyúlt. 

  Olvasd tovább ...
 • Ez az év legszebb időszaka... a Phytolean-nak!
  Ez az év legszebb időszaka... a Phytolean-nak!
  95 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A Halloweennel kezdődött az év legkényeztetőbb időszaka. Az otthoni finom ételekhez és az állandó partik frissítőikhez folyamatosan hozzáférünk. Az állandóan változó anyagcserén túl, a szezonon kívüli edzések csökkenésének köszönhetően elkerülhetetlenek a súlyingadozások. De mivel a kora tavaszi versenyekkel már megtelt a 2020-as naptár, az utolsó dolog amit szeretnék az az, hogy gyarapodjon a...

  Olvasd tovább ...
 • LSA kapszulák az alapvető májfunkciók ellátásához!
  LSA kapszulák az alapvető májfunkciók ellátásához!
  167 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Juss hozzá a májad által nyújtott specifikus előnyökhöz, hiszen a máj az egész szervezet védelmezője, akár egy erőd. Viszont ne feledd, ennek az erős szervnek is szüksége van karbantartásra. A sportolóknak nemcsak a mindennapi élet okozta oxidatív stressz veszélyével kell csak szembenézniük, hanem az edzések során keletkező nagy mennyiségű szabad gyökökkel és a gyors anyagcserével is....

  Olvasd tovább ...

Sri Chimnoy 50+ km Győr, női 2. hely

1212 Megtekintés 0 Lájk

Anyák napján életemben először Győrben, − a városban, ahol felnőttem, és ami azóta is számomra a legszebb és legkedvesebb – futottam a Sri Chimnoy 50+ km-es távján. Mivel ez a verseny pontosan két héttel a szülinapomon futott maraton után volt, előzetesen csak a maratoni távra mertem nevezni, majd a füredi célba érkezés után, mivel teljesen rendben éreztem magam, gyorsan átneveztem az 50+ km-re. A verseny gyönyörű környezetben, a Mosoni-Duna árterében, a győri Püspök-erdőben zajlott egy 4,2 km-es erdei körpályán; a mi távunkon 12 kört kellett futni. Korábban azt írtam, hogy nem szeretem a körözgetős versenyeket, de most inkább azt mondanám, ambivalens a viszonyom velük. Abból a szempontból nagyon jók, hogy pontosan fel tudom építeni a frissítési tervet, az első kör alatt megismerem a pálya minden előnyét és nehézségét, és gyakorlatilag csak pontosan végig kell mennem az előre eltervezett forgatókönyv szerint. Mivel állandó futótársam most nem tudott elkísérni, ezúttal egyedül vágtam neki a távnak. Emiatt előző nap egy picit izgultam is, de a verseny reggelén már teljesen nyugodtan álltam rajthoz. Tudtam, hogy hosszú lesz, de azt is tudtam, hogy ez a táv már biztonsággal megy. Tudtam, hogy meleg lesz, de azt is, hogy én ezt imádom igazán, és nemcsak hogy nem zavar, ilyenkor megy igazán a futás. Tudtam, hogy egyedül leszek, de azt is tudtam, hogy mégsem, hiszen futópályafutásom alatt először tényleg igazán OTTHON vagyok, és életemben először a célban majd vár a családom. Mivel elég közel volt még a legutóbbi verseny, semmilyen előzetes időtervem, vagy elvárásom nem volt magammal szemben, csakis az, hogy egy jól felépített, egyenletes tempójú, biztonságos futást abszolváljak, pontosan betartva az előre elgondolt frissítési tervet. Ez végül olyannyira jól sikerült, hogy a márciusban Velencén futott – addigi legjobb – 50 km-es időmön 8 percet sikerült faragnom, ami a női 2. helyre is elég volt.

 

A verseny nagyon jó hangulatú rendezvény volt, kifejezetten az én ízlésemnek megfelelő. Nem volt dübörgő zene, nem volt tömegnyomor, nem voltak a pálya mentén kiabálva buzdító szurkolóhadak, voltak viszont a szó legnemesebb értelmében vett SEGÍTŐk, és tökéletes nyugalom. Az egész pályán a madárkák szolgáltatták a muzsikát, amit a fák susogása fűszerezett. A félpályás erdei frissítőponton egy fuvolista és néhány hegedűs játszott nekünk egész nap lágy, kellemes dallamokat, míg a rajt/célzónában szintén lágy, meditatív zene szólt. Tökéletes volt minden egy ilyen távhoz. Ez a verseny abszolút felírta magát az éves állandó versenyeim közé.

 

Frissítésnek 2 kulacs Hammer Perpetuem-ot vittem, 5 adag nocciola ízű gélt, 2 Hammer Bart, 10 db sótablettát, és a futás utánra egy adag Hammer Recoverite-t vittem. A terv szerint a harmadik körtől a pálya felénél lévő pontnál körönként bevette egy sótablettát (ez egyébként kiváló körszámlálónak is bizonyult J ), a második körtől minden második körben ettem egy adag gélt, a rajt előtt és délidőben ettem egy-egy Bar-t, a két kulacsnyi Perpetuem-ot pedig folyamatosan, egyenletesen adagolva fogyasztottam el. A terv tökéletesen működött, végig jó állapotban, egyenletesen tudtam futni; a töltésre felfelé futás még az utolsó körben sem okozott nehézséget; a célban is szinte frissnek éreztem magam. A Recoverite-nak hála pedig másnap sem voltak fáradtak az izmaim.

 

Közzétéve: Sportolói beszámolók

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST