Termékek keresése

Leértékelések

 • Nasol
  Nasol

  Légzéskönnyítő spray

  9 400 Ft‎ 10 900 Ft‎

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  8 900 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • A legalapvetőbb étrend kiegészítő a PREMIUM INSURANCE CAPS
  A legalapvetőbb étrend kiegészítő a PREMIUM INSURANCE CAPS
  54 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A több százezer táplálék kiegészítő program-konzultációm során, amit közel 19 éve végzek a Hammer Nutrition-nál, mindig azt kérdezem elöszőr, hogy az illető szed -e multivitamint és ásványi anyagot. Miért? Mert határozottan hiszem, hogy ez az első, amivel kezdeni kell a táplálék kiegészítő programot.

  Olvasd tovább ...
 • HAMMER GEL - MINŐSÉGI ENERGIA
  HAMMER GEL - MINŐSÉGI ENERGIA
  207 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Tonnaszámra kaphatóak a piacon energiagélek, és bár a Hammer Gel külsőleg picit hasonlít hozzájuk, belsőleg teljesen más! Csak nézd meg a címkéket. Ha a felsorolásban ​​„-oz” (pl. Glükóz) végű összetevőket látsz, akkor az energiagél egyszerű cukrot tartalmaz...

  Olvasd tovább ...
 • A REGENERÁLÓDÁS KULCSFONTOSSÁGÚ! FOGYASZD A RECOVERITE-T!
  A REGENERÁLÓDÁS KULCSFONTOSSÁGÚ! FOGYASZD A RECOVERITE-T!
  166 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A közel 20 évben, amit a Hammer Nutrition-nál töltöttem, az egyik olyan kérdés továbbra is amit a leggyakrabban kapok, az a következő: „Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy jobb sportoló legyek?” Ez meglehetősen tág kérdés, és a teljesen reális és logikus válaszaim...

  Olvasd tovább ...
 • ELÉRKEZETT AZ IDŐ... NE VÁRJ TOVÁBB!
  ELÉRKEZETT AZ IDŐ... NE VÁRJ TOVÁBB!
  172 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Szinte egy teljes hónap telt el 2019-ből, szóval itt az ideje, hogy igazán elkezdjük felkészülésünket az első kulcsfontosságú eseményeinkre, valamint az elkövetkező hosszú szezonra. Annak ellenére, hogy erre az időszakra igaz lehet, hogy nem edzel még annyit, amennyit szoktál - ami még...

  Olvasd tovább ...
 • HAMMER BAR-OK - MAGAS MINŐSÉGŰ ÉTEL, NEM ÉDES ENERGIASZELET
  HAMMER BAR-OK - MAGAS MINŐSÉGŰ ÉTEL, NEM ÉDES ENERGIASZELET
  301 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az energia- és az étkezést helyettesítő szeletek kétségtelenül kényelmes megoldások - kicsomagoljuk őket, megesszük, iszunk rájuk kis vizet, és mehetünk is. Ugye? Nos, talán ez igaz is lehet abban az esetben, ha az volt a cél, hogy ideiglenesen megszűntesd az éhségérzeted....

  Olvasd tovább ...

A Hammer Gel más, mint a többi.

664 Megtekintés 1 Lájk

A versenyeken, amelyeket támogatunk, az üzleteinkben vagy éppen telefonon mindig ugyanazokat a mondatokat halljuk. Amikor egy olyan ügyféllel találkozunk, aki még nem igazán ismeri a Hammer termékeket, akkor általában így szokott a gélek hallatán reagálni: „Ó, én nem szeretem ezeket a dolgokat! Bántják a gyomromat.”

Ez pedig minket elszomorít – nem azért, mert több Hammer Gelt szeretnénk eladni. Hanem ezért, mert ezek az emberek rengeteg negatív tapasztalattal rendelkeznek az ilyen termékekről, éppen ezért nem is használják, ezzel együtt pedig le is mondtak az egyik leghatékonyabb és legeredményesebb üzemanyagról, ami az állóképességi sportolók számára elengedhetetlen.

A helyzet persze érthető. A piacon számos hasonló állagú, csomagolású és méretű termék található. A csomagoláson található minta, márkajelzés eltérhet, azonban ami bennük található, az nem más, mint egységes. A Hammer Gel azonban természetes összetevőkből készült (ha a csomagoláson áfonya vagy málna felirat található, akkor valóban azokat is tartalmazza!), valamint komplex szénhidrátokat tartalmaz, mindezek melett pedig alacsony a savassága. Ezzel szemben a piacon található többi gél tartalmaz mesterséges színezéket/ízesítőket, egyszerű cukrokat és citromsavat. Szóval, mi is a különbség?

A válasz nagyon egyszerű: az egyszerű cukrok hirtelen megemelik a vércukorszintedet, majd az ugyanilyen gyorsan le is esik. Ráadásul az egyszerű cukrok feldolgozásához nagy mennyiségű vízre van szüksége a szervezetednek, és ha ez nem áll rendelkezésére, akkor a belek működése lelassul. Majd utána jön egy kis sav, ami irritálja a torkodat és a gyomrodat – ezek után pedig teljesen érthető, ha az emberek kerülik az ilyen termékeket. Ha ilyen termékeket használsz, amelyek az előbb felsorolt összetevőket tartalmazzák, akkor nem az a kérdés, hogy lesz-e kellemetlen élményed a használatuk után, hanem az, hogy ezek a tünetek mikor jelentkeznek.

A tragédia viszont az, hogy sokan a Hammer Gelt is ebbe a kategóriába sorolják. Noha a csomagolás nem sokban különbözik a többi, hasonló terméktől, viszont a benne található összetevők annál inkább! A maltodextrinből származó komplex szénhidrátok szintén gyorsan emelik meg az energiaszintedet, azonban utána nem esik le ugyanolyan gyorsan. A tipikus vércukor-görbe megközelítőleg 70 perc. Ráadásul a Hammer Gel megemésztéséhez átlagosan háromszor kevesebb vízre van szükséged, ez pedig lehetővé teszi azt is, hogy az emésztőrendszeren keresztül a véráramba jut, így elkerülhetőek a GI-zavarok. Ráadásul az alacsony PH-érték támogatja a megfelelő emésztést, ráadásul segít csökkenteni az edzéssel járó savasságtermelést.

Éppen ezért nem véletlen, hogy az elmúlt 25 évben számtalan rajongót szerzett már magának a Hammer Gel. A legtöbb embernek egyébként nincs sok tudomása az egy-egy termék mögött lévő tudományról – egyszerűen azt veszik észre, hogy a többi versenyző rombolja magát a többi termékkel, addig viszont a Hammer Gel segít nekik erősnek maradni, tele vannak energiával és készen állnak arra, hogy élvezzék a testmozgás előnyeit. Azoknak pedig, akik a korábbi negatív tapasztalatok miatt nem merik kipróbálni, csak annyit tudunk mondani: ne öntsd ki a fürdővízzel együtt a gyereket is! Vesd teszt alá a Hammer Gelt, és érezd magad a különbséget! Szeretni fogod az eredményt – ezt mi 100%-ig garantáljuk, mint ahogy a többi termékünkkel is tesszük egészen 1987 óta.

Ha kérdések merülnének fel bármelyik Hammer termékkel kapcsolatban, keress minket nyugodtan!

Címke: Hammer gel
Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST