Termékek keresése

Leértékelések

 • Nasol
  Nasol

  Légzéskönnyítő spray

  9 400 Ft‎ 10 900 Ft‎

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  8 900 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • TUDTAD? A MAGAS SÓBEVITEL KÁROS HATÁSSAL VAN AZ AGYRA!
  TUDTAD? A MAGAS SÓBEVITEL KÁROS HATÁSSAL VAN AZ AGYRA!
  50 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A kutatás megközelítőleg egy évvel ezelőtt jelent meg, de az üzenete változatlan és a fontossága vitathatatlan: a magas sótartalmú étrend súlyos negatív hatást gyakorolhat számos agyi funkcióra, és olyan betegségek kialakulásához vezethet, mint a demencia vagy egyéb, agyi érrendszeri problémák.

  Olvasd tovább ...
 • Maximáld a regenerációt!
  Maximáld a regenerációt!
  163 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az edzéstől nem leszel gyorsabb. Az edzéstől fáradtabb leszel. A regeneráció tesz gyorsabbá. A mikor még melegebb az idő, akkor mindent könnyebben és lendületesebben veszünk, azonban ilyenkor lehet a leginkább átesni a ló túloldalára – éppen ezért ez a legfontosabb...

  Olvasd tovább ...
 • Maradj kiegyensúlyozott, maradj hidratált, ne térj le az útról
  Maradj kiegyensúlyozott, maradj hidratált, ne térj le az útról
  126 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az ünnepek sokszor még a legnagyobb fitness-fanok jó szokásait is felülírják. Ez azért nem olyan rossz, hiszen nem vagyunk szentek, nem tudunk mindig ellenállni a csábításnak, és teljesen rendben van az, hogy elengeded magad egy kicsit. A probléma ott kezdődik, ha a habzsolás a már...

  Olvasd tovább ...
 • Phytolean – hagyd magad mögött a szénhidrátbörtönt
  Phytolean – hagyd magad mögött a szénhidrátbörtönt
  126 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A nappalok rövidebbek, a napok hűvösebbek és az ünnepek közelednek. A kilók pedig már kúsznak föl? Múltkor leírtuk, hogyan rakódnak ránk évről-évre a plusz kilók és ez milyen hatással van az egészségedre, és tippeket adtunk arra vonatkozóan, hogyan...

  Olvasd tovább ...
 • Eleget teszünk az igényeidnek
  Eleget teszünk az igényeidnek
  176 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az elmúlt egy óra során két telefonhívás is érkezett hozzánk a vegán termékeinkkel kapcsolatban, az egyik konkrétan nekünk szegezte a kérdést: „Mik ezek a vegán termékek?” Míg a másik így folytatta: „A Hammer mostantól vegán lesz? Mert ennek annyira nem örülnék!” Igen, mind a ketten a két új, vegán termékünk miatt telefonáltak, a Vegan Recoverite és a Vegan Tissue Rejuvenator miatt.

  Olvasd tovább ...

A Hammer Gel más, mint a többi.

518 Megtekintés 1 Lájk

A versenyeken, amelyeket támogatunk, az üzleteinkben vagy éppen telefonon mindig ugyanazokat a mondatokat halljuk. Amikor egy olyan ügyféllel találkozunk, aki még nem igazán ismeri a Hammer termékeket, akkor általában így szokott a gélek hallatán reagálni: „Ó, én nem szeretem ezeket a dolgokat! Bántják a gyomromat.”

Ez pedig minket elszomorít – nem azért, mert több Hammer Gelt szeretnénk eladni. Hanem ezért, mert ezek az emberek rengeteg negatív tapasztalattal rendelkeznek az ilyen termékekről, éppen ezért nem is használják, ezzel együtt pedig le is mondtak az egyik leghatékonyabb és legeredményesebb üzemanyagról, ami az állóképességi sportolók számára elengedhetetlen.

A helyzet persze érthető. A piacon számos hasonló állagú, csomagolású és méretű termék található. A csomagoláson található minta, márkajelzés eltérhet, azonban ami bennük található, az nem más, mint egységes. A Hammer Gel azonban természetes összetevőkből készült (ha a csomagoláson áfonya vagy málna felirat található, akkor valóban azokat is tartalmazza!), valamint komplex szénhidrátokat tartalmaz, mindezek melett pedig alacsony a savassága. Ezzel szemben a piacon található többi gél tartalmaz mesterséges színezéket/ízesítőket, egyszerű cukrokat és citromsavat. Szóval, mi is a különbség?

A válasz nagyon egyszerű: az egyszerű cukrok hirtelen megemelik a vércukorszintedet, majd az ugyanilyen gyorsan le is esik. Ráadásul az egyszerű cukrok feldolgozásához nagy mennyiségű vízre van szüksége a szervezetednek, és ha ez nem áll rendelkezésére, akkor a belek működése lelassul. Majd utána jön egy kis sav, ami irritálja a torkodat és a gyomrodat – ezek után pedig teljesen érthető, ha az emberek kerülik az ilyen termékeket. Ha ilyen termékeket használsz, amelyek az előbb felsorolt összetevőket tartalmazzák, akkor nem az a kérdés, hogy lesz-e kellemetlen élményed a használatuk után, hanem az, hogy ezek a tünetek mikor jelentkeznek.

A tragédia viszont az, hogy sokan a Hammer Gelt is ebbe a kategóriába sorolják. Noha a csomagolás nem sokban különbözik a többi, hasonló terméktől, viszont a benne található összetevők annál inkább! A maltodextrinből származó komplex szénhidrátok szintén gyorsan emelik meg az energiaszintedet, azonban utána nem esik le ugyanolyan gyorsan. A tipikus vércukor-görbe megközelítőleg 70 perc. Ráadásul a Hammer Gel megemésztéséhez átlagosan háromszor kevesebb vízre van szükséged, ez pedig lehetővé teszi azt is, hogy az emésztőrendszeren keresztül a véráramba jut, így elkerülhetőek a GI-zavarok. Ráadásul az alacsony PH-érték támogatja a megfelelő emésztést, ráadásul segít csökkenteni az edzéssel járó savasságtermelést.

Éppen ezért nem véletlen, hogy az elmúlt 25 évben számtalan rajongót szerzett már magának a Hammer Gel. A legtöbb embernek egyébként nincs sok tudomása az egy-egy termék mögött lévő tudományról – egyszerűen azt veszik észre, hogy a többi versenyző rombolja magát a többi termékkel, addig viszont a Hammer Gel segít nekik erősnek maradni, tele vannak energiával és készen állnak arra, hogy élvezzék a testmozgás előnyeit. Azoknak pedig, akik a korábbi negatív tapasztalatok miatt nem merik kipróbálni, csak annyit tudunk mondani: ne öntsd ki a fürdővízzel együtt a gyereket is! Vesd teszt alá a Hammer Gelt, és érezd magad a különbséget! Szeretni fogod az eredményt – ezt mi 100%-ig garantáljuk, mint ahogy a többi termékünkkel is tesszük egészen 1987 óta.

Ha kérdések merülnének fel bármelyik Hammer termékkel kapcsolatban, keress minket nyugodtan!

Címke: Hammer gel
Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST