Termékek keresése

Leértékelések

 • Nasol
  Nasol

  Légzéskönnyítő spray

  9 400 Ft‎ 10 900 Ft‎

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  8 900 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • TUDTAD? A MAGAS SÓBEVITEL KÁROS HATÁSSAL VAN AZ AGYRA!
  TUDTAD? A MAGAS SÓBEVITEL KÁROS HATÁSSAL VAN AZ AGYRA!
  50 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A kutatás megközelítőleg egy évvel ezelőtt jelent meg, de az üzenete változatlan és a fontossága vitathatatlan: a magas sótartalmú étrend súlyos negatív hatást gyakorolhat számos agyi funkcióra, és olyan betegségek kialakulásához vezethet, mint a demencia vagy egyéb, agyi érrendszeri problémák.

  Olvasd tovább ...
 • Maximáld a regenerációt!
  Maximáld a regenerációt!
  163 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az edzéstől nem leszel gyorsabb. Az edzéstől fáradtabb leszel. A regeneráció tesz gyorsabbá. A mikor még melegebb az idő, akkor mindent könnyebben és lendületesebben veszünk, azonban ilyenkor lehet a leginkább átesni a ló túloldalára – éppen ezért ez a legfontosabb...

  Olvasd tovább ...
 • Maradj kiegyensúlyozott, maradj hidratált, ne térj le az útról
  Maradj kiegyensúlyozott, maradj hidratált, ne térj le az útról
  126 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az ünnepek sokszor még a legnagyobb fitness-fanok jó szokásait is felülírják. Ez azért nem olyan rossz, hiszen nem vagyunk szentek, nem tudunk mindig ellenállni a csábításnak, és teljesen rendben van az, hogy elengeded magad egy kicsit. A probléma ott kezdődik, ha a habzsolás a már...

  Olvasd tovább ...
 • Phytolean – hagyd magad mögött a szénhidrátbörtönt
  Phytolean – hagyd magad mögött a szénhidrátbörtönt
  126 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A nappalok rövidebbek, a napok hűvösebbek és az ünnepek közelednek. A kilók pedig már kúsznak föl? Múltkor leírtuk, hogyan rakódnak ránk évről-évre a plusz kilók és ez milyen hatással van az egészségedre, és tippeket adtunk arra vonatkozóan, hogyan...

  Olvasd tovább ...
 • Eleget teszünk az igényeidnek
  Eleget teszünk az igényeidnek
  176 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az elmúlt egy óra során két telefonhívás is érkezett hozzánk a vegán termékeinkkel kapcsolatban, az egyik konkrétan nekünk szegezte a kérdést: „Mik ezek a vegán termékek?” Míg a másik így folytatta: „A Hammer mostantól vegán lesz? Mert ennek annyira nem örülnék!” Igen, mind a ketten a két új, vegán termékünk miatt telefonáltak, a Vegan Recoverite és a Vegan Tissue Rejuvenator miatt.

  Olvasd tovább ...

A nyerő kombináció

250 Megtekintés 0 Lájk

A Hammer Gelt egyszerűen nem lehet nem szeretni. Az íze, a textúrája, a tartós energia, amit biztosít, és az a tény, hogy mindezek mellett nem okoz gyomorproblémákat, egyszerűen közönségkedvenccé teszik. Ha a kora reggeli edzések híve vagy, akkor sem kell aggódnod, ugyanis a hajnali órákban is a segítségedre lesz, csak fogyassz el egy adagot, amikor kilépsz az ajtón, illetve egy adagot csúsztass még a zsebedbe, szükség esetére. Biztos veletek is előfordult már, hogy egészen lehetetlen helyeken, vagy éppen a zsebeitek, táskáitok mélyén találtok egy-egy elhagyatott tasakocskát. És persze, a szemetes is tele van ilyenekkel.

Ha minden alkalommal kapnánk száz forintot akkor, amikor a már kimosott ruhák zsebeiben találunk egy üres géles tasakot – nos, akkor valószínűleg a legtöbben már rég nagyon vagyonos emberek lennénk. Nyilván ezeket az egyszer használatos kis tasakocskákat azért tesszük zsebre, hogy otthon kidobjuk őket a kukába és így ne szemeteljünk út közben. Egyébként az a legkellemetlenebb, amikor megfeledkezel arról, hogy a zsebedbe tetted, majd a telefonodat is becsúsztatod és rátapad. Igen, ez tapasztalat...

Igen, ez az egyik árnyoldala az egyszer használható csomagolásoknak. Nyilván a már előre legyártott csomagolás nekünk kényelmesebb, hiszen csak egy mozdulatba kerül nekünk – a kinyitása – azonban rengeteg szemetet is termelünk vele. Habár kicsit több a „probléma” vele (vagyis egy percet kell pepecselni vele), de érdemes nagyobb kiszerelésű Hammer Gelt vásárolni és mellé egy Flask-et. Hidd el, megéri! Ha még nem próbáltad, akkor itt az ideje, ugyanis nem csak gazdaságosabb, hanem ezzel a környezetért is teszel.

Ráadásul, ha felhasználói szempontból vizsgáljuk meg, akkor is rengeteg előnye van. Hiszen vannak olyan sportolók – ilyenek például a kerékpárosok is – akik nem szeretnék túl sokat használni a kezüket menet közben. Egyszerűen előveszed a kis adagolódat, kinyitod a fogaddal és már fogyaszthatod is az üzemanyagod! Ez egy könnyű és sima módja az üzemanyag fogyasztásának, sokkal egyszerűbb, mintha az egy adagos kiszereléseket kellene verseny vagy edzés közben előbogarászni.

Azok, akik inkább az egy adagos kiszereléseket szokták vásárolni, ilyen érvekkel szoktak jönni: „nekem a nagyobb kiszerelés túl nagy” vagy „nincs nekem szükségem ennyire”. Azonban itt a titok: nem kell a kis flaskát teljesen feltölteni. Csak annyi adagot tegyél bele, amennyire majd szükséged lesz (mi 1-2 adagot javaslunk óránként), és ha kell, akkor egy kis vizet is adj hozzá a kívánt, számodra leginkább megfelelő állag eléréséhez. Amikor rövidebb versenyeken vagy edzéseken veszel részt, amelyekre elég az 1-2 adag, akkor nyugodtan adj hozzá vizet, mivel így a fogyasztását is megkönnyíted a magad számára. Mi sem egyszerűbb!

Amikor pedig hazaértél, akkor a dolog még egyszerűbb. Csak mosd el és tedd el a polcra a többi Hammer terméked mellé. Ha pedig esetleg maradt benne valamennyi gél, akkor tedd csak el a hűtőbe, jó lesz a következő alkalomkor is! Ezzel a procedúrával pedig nem csak a környezetet véded, hanem a telefonodat se fogod többet összemaszatolni – azért ez is elég nyomós érv sokunk számára.

Sürgős helyzetekben az egy adagos kiszereléseknek nincs párjuk, ráadásul, ha a közelben van egy szemetes, akkor nem kell magaddal hurcibálnod. Plusz talán maga az adagolás is könnyebb. Azonban, ha több, mint egy órás edzésre vagy versenyre készülünk, illetve, ha könnyű hozzáférhetőségre van szükségünk, akkor a Flask a legjobb megoldás.

Ha még nincs ilyened, akkor ne habozz, vásárold meg! Az ára nagyon kedvező, a könnyű használata pedig neked is segíteni fog, ráadásul a környezetet is óvod vele.

 

Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST