Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  590 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Használd ki, és tedd magadévá a "4 R-t"
  Használd ki, és tedd magadévá a "4 R-t"
  15 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Tudom, hogy a sportteljesítmény javítására és a megfelelő egészségi állapot fenntartására számos megoldás létezik, de én meg vagyok 100%-ban győződve arról, hogy a regenerálódás az, ami mindezeket legjobban meghatározza, és ez az a...

  Olvasd tovább ...
 • Fokozatosan növeld az edzéseid számát és intenzítását
  Fokozatosan növeld az edzéseid számát és intenzítását
  83 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A tavasz itt van, az időjárás fokozatosan melegszik, a napok hosszabbak, a napsütés is egyre több, és a legtöbb sportolóhoz hasonlóan, Te is gyakrabban tudsz sportolni. Bár ez mind jó hír, fontos, hogy az edzéseid mennyiségét és intenzitását fokozatosan növeld. Az...

  Olvasd tovább ...
 • HAMMER GÉL
  HAMMER GÉL
  176 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az emberek azt mondják, hogy a sok gyakorlat vezet a tökéletességhez. A tökéletesség azonban nem mindig csak a gyakorlásból ered. A tökéletlen technikák gyakorlása ugyanis hiányosságokat teremt.   

  Olvasd tovább ...
 • SZÜKSÉG VAN A TELJES-SPEKTRUMÚ ELEKTROLIT FORMULÁKRA!
  SZÜKSÉG VAN A TELJES-SPEKTRUMÚ ELEKTROLIT FORMULÁKRA!
  361 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az edzéshez szükséges megfelelő üzemanyag-ellátás többet igényel, mint a kalóriák és folyadékok fogyasztása; következetes és megfelelő elektrolit-támogatásra van szükség. Az elektrolitok a gépkocsi motorolajához hasonlíthatóak - önmagukban...

  Olvasd tovább ...
 • PERPETUEM - NINCS AZ A TÁVOLSÁG, AMI TÚL HOSSZÚ LENNE
  PERPETUEM - NINCS AZ A TÁVOLSÁG, AMI TÚL HOSSZÚ LENNE
  205 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Akár energiaitalként fogyasztod, akár rágótabletta formájában, bizosítva van az energia ellátásod 17 év telt el, mióta Perpetuem a végső teszten átment, de úgy emlékszem azokra a napokra, mintha tegnap lett volna. Személyzetem támogatásával és az...

  Olvasd tovább ...

A nyerő kombináció

476 Megtekintés 0 Lájk

A Hammer Gelt egyszerűen nem lehet nem szeretni. Az íze, a textúrája, a tartós energia, amit biztosít, és az a tény, hogy mindezek mellett nem okoz gyomorproblémákat, egyszerűen közönségkedvenccé teszik. Ha a kora reggeli edzések híve vagy, akkor sem kell aggódnod, ugyanis a hajnali órákban is a segítségedre lesz, csak fogyassz el egy adagot, amikor kilépsz az ajtón, illetve egy adagot csúsztass még a zsebedbe, szükség esetére. Biztos veletek is előfordult már, hogy egészen lehetetlen helyeken, vagy éppen a zsebeitek, táskáitok mélyén találtok egy-egy elhagyatott tasakocskát. És persze, a szemetes is tele van ilyenekkel.

Ha minden alkalommal kapnánk száz forintot akkor, amikor a már kimosott ruhák zsebeiben találunk egy üres géles tasakot – nos, akkor valószínűleg a legtöbben már rég nagyon vagyonos emberek lennénk. Nyilván ezeket az egyszer használatos kis tasakocskákat azért tesszük zsebre, hogy otthon kidobjuk őket a kukába és így ne szemeteljünk út közben. Egyébként az a legkellemetlenebb, amikor megfeledkezel arról, hogy a zsebedbe tetted, majd a telefonodat is becsúsztatod és rátapad. Igen, ez tapasztalat...

Igen, ez az egyik árnyoldala az egyszer használható csomagolásoknak. Nyilván a már előre legyártott csomagolás nekünk kényelmesebb, hiszen csak egy mozdulatba kerül nekünk – a kinyitása – azonban rengeteg szemetet is termelünk vele. Habár kicsit több a „probléma” vele (vagyis egy percet kell pepecselni vele), de érdemes nagyobb kiszerelésű Hammer Gelt vásárolni és mellé egy Flask-et. Hidd el, megéri! Ha még nem próbáltad, akkor itt az ideje, ugyanis nem csak gazdaságosabb, hanem ezzel a környezetért is teszel.

Ráadásul, ha felhasználói szempontból vizsgáljuk meg, akkor is rengeteg előnye van. Hiszen vannak olyan sportolók – ilyenek például a kerékpárosok is – akik nem szeretnék túl sokat használni a kezüket menet közben. Egyszerűen előveszed a kis adagolódat, kinyitod a fogaddal és már fogyaszthatod is az üzemanyagod! Ez egy könnyű és sima módja az üzemanyag fogyasztásának, sokkal egyszerűbb, mintha az egy adagos kiszereléseket kellene verseny vagy edzés közben előbogarászni.

Azok, akik inkább az egy adagos kiszereléseket szokták vásárolni, ilyen érvekkel szoktak jönni: „nekem a nagyobb kiszerelés túl nagy” vagy „nincs nekem szükségem ennyire”. Azonban itt a titok: nem kell a kis flaskát teljesen feltölteni. Csak annyi adagot tegyél bele, amennyire majd szükséged lesz (mi 1-2 adagot javaslunk óránként), és ha kell, akkor egy kis vizet is adj hozzá a kívánt, számodra leginkább megfelelő állag eléréséhez. Amikor rövidebb versenyeken vagy edzéseken veszel részt, amelyekre elég az 1-2 adag, akkor nyugodtan adj hozzá vizet, mivel így a fogyasztását is megkönnyíted a magad számára. Mi sem egyszerűbb!

Amikor pedig hazaértél, akkor a dolog még egyszerűbb. Csak mosd el és tedd el a polcra a többi Hammer terméked mellé. Ha pedig esetleg maradt benne valamennyi gél, akkor tedd csak el a hűtőbe, jó lesz a következő alkalomkor is! Ezzel a procedúrával pedig nem csak a környezetet véded, hanem a telefonodat se fogod többet összemaszatolni – azért ez is elég nyomós érv sokunk számára.

Sürgős helyzetekben az egy adagos kiszereléseknek nincs párjuk, ráadásul, ha a közelben van egy szemetes, akkor nem kell magaddal hurcibálnod. Plusz talán maga az adagolás is könnyebb. Azonban, ha több, mint egy órás edzésre vagy versenyre készülünk, illetve, ha könnyű hozzáférhetőségre van szükségünk, akkor a Flask a legjobb megoldás.

Ha még nincs ilyened, akkor ne habozz, vásárold meg! Az ára nagyon kedvező, a könnyű használata pedig neked is segíteni fog, ráadásul a környezetet is óvod vele.

 

Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST