Termékek keresése

Leértékelések

 • Nasol
  Nasol

  Légzéskönnyítő spray

  9 400 Ft‎ 10 900 Ft‎

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  8 900 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • A legalapvetőbb étrend kiegészítő a PREMIUM INSURANCE CAPS
  A legalapvetőbb étrend kiegészítő a PREMIUM INSURANCE CAPS
  54 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A több százezer táplálék kiegészítő program-konzultációm során, amit közel 19 éve végzek a Hammer Nutrition-nál, mindig azt kérdezem elöszőr, hogy az illető szed -e multivitamint és ásványi anyagot. Miért? Mert határozottan hiszem, hogy ez az első, amivel kezdeni kell a táplálék kiegészítő programot.

  Olvasd tovább ...
 • HAMMER GEL - MINŐSÉGI ENERGIA
  HAMMER GEL - MINŐSÉGI ENERGIA
  207 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Tonnaszámra kaphatóak a piacon energiagélek, és bár a Hammer Gel külsőleg picit hasonlít hozzájuk, belsőleg teljesen más! Csak nézd meg a címkéket. Ha a felsorolásban ​​„-oz” (pl. Glükóz) végű összetevőket látsz, akkor az energiagél egyszerű cukrot tartalmaz...

  Olvasd tovább ...
 • A REGENERÁLÓDÁS KULCSFONTOSSÁGÚ! FOGYASZD A RECOVERITE-T!
  A REGENERÁLÓDÁS KULCSFONTOSSÁGÚ! FOGYASZD A RECOVERITE-T!
  166 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A közel 20 évben, amit a Hammer Nutrition-nál töltöttem, az egyik olyan kérdés továbbra is amit a leggyakrabban kapok, az a következő: „Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy jobb sportoló legyek?” Ez meglehetősen tág kérdés, és a teljesen reális és logikus válaszaim...

  Olvasd tovább ...
 • ELÉRKEZETT AZ IDŐ... NE VÁRJ TOVÁBB!
  ELÉRKEZETT AZ IDŐ... NE VÁRJ TOVÁBB!
  172 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Szinte egy teljes hónap telt el 2019-ből, szóval itt az ideje, hogy igazán elkezdjük felkészülésünket az első kulcsfontosságú eseményeinkre, valamint az elkövetkező hosszú szezonra. Annak ellenére, hogy erre az időszakra igaz lehet, hogy nem edzel még annyit, amennyit szoktál - ami még...

  Olvasd tovább ...
 • HAMMER BAR-OK - MAGAS MINŐSÉGŰ ÉTEL, NEM ÉDES ENERGIASZELET
  HAMMER BAR-OK - MAGAS MINŐSÉGŰ ÉTEL, NEM ÉDES ENERGIASZELET
  301 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az energia- és az étkezést helyettesítő szeletek kétségtelenül kényelmes megoldások - kicsomagoljuk őket, megesszük, iszunk rájuk kis vizet, és mehetünk is. Ugye? Nos, talán ez igaz is lehet abban az esetben, ha az volt a cél, hogy ideiglenesen megszűntesd az éhségérzeted....

  Olvasd tovább ...

A nyerő kombináció

365 Megtekintés 0 Lájk

A Hammer Gelt egyszerűen nem lehet nem szeretni. Az íze, a textúrája, a tartós energia, amit biztosít, és az a tény, hogy mindezek mellett nem okoz gyomorproblémákat, egyszerűen közönségkedvenccé teszik. Ha a kora reggeli edzések híve vagy, akkor sem kell aggódnod, ugyanis a hajnali órákban is a segítségedre lesz, csak fogyassz el egy adagot, amikor kilépsz az ajtón, illetve egy adagot csúsztass még a zsebedbe, szükség esetére. Biztos veletek is előfordult már, hogy egészen lehetetlen helyeken, vagy éppen a zsebeitek, táskáitok mélyén találtok egy-egy elhagyatott tasakocskát. És persze, a szemetes is tele van ilyenekkel.

Ha minden alkalommal kapnánk száz forintot akkor, amikor a már kimosott ruhák zsebeiben találunk egy üres géles tasakot – nos, akkor valószínűleg a legtöbben már rég nagyon vagyonos emberek lennénk. Nyilván ezeket az egyszer használatos kis tasakocskákat azért tesszük zsebre, hogy otthon kidobjuk őket a kukába és így ne szemeteljünk út közben. Egyébként az a legkellemetlenebb, amikor megfeledkezel arról, hogy a zsebedbe tetted, majd a telefonodat is becsúsztatod és rátapad. Igen, ez tapasztalat...

Igen, ez az egyik árnyoldala az egyszer használható csomagolásoknak. Nyilván a már előre legyártott csomagolás nekünk kényelmesebb, hiszen csak egy mozdulatba kerül nekünk – a kinyitása – azonban rengeteg szemetet is termelünk vele. Habár kicsit több a „probléma” vele (vagyis egy percet kell pepecselni vele), de érdemes nagyobb kiszerelésű Hammer Gelt vásárolni és mellé egy Flask-et. Hidd el, megéri! Ha még nem próbáltad, akkor itt az ideje, ugyanis nem csak gazdaságosabb, hanem ezzel a környezetért is teszel.

Ráadásul, ha felhasználói szempontból vizsgáljuk meg, akkor is rengeteg előnye van. Hiszen vannak olyan sportolók – ilyenek például a kerékpárosok is – akik nem szeretnék túl sokat használni a kezüket menet közben. Egyszerűen előveszed a kis adagolódat, kinyitod a fogaddal és már fogyaszthatod is az üzemanyagod! Ez egy könnyű és sima módja az üzemanyag fogyasztásának, sokkal egyszerűbb, mintha az egy adagos kiszereléseket kellene verseny vagy edzés közben előbogarászni.

Azok, akik inkább az egy adagos kiszereléseket szokták vásárolni, ilyen érvekkel szoktak jönni: „nekem a nagyobb kiszerelés túl nagy” vagy „nincs nekem szükségem ennyire”. Azonban itt a titok: nem kell a kis flaskát teljesen feltölteni. Csak annyi adagot tegyél bele, amennyire majd szükséged lesz (mi 1-2 adagot javaslunk óránként), és ha kell, akkor egy kis vizet is adj hozzá a kívánt, számodra leginkább megfelelő állag eléréséhez. Amikor rövidebb versenyeken vagy edzéseken veszel részt, amelyekre elég az 1-2 adag, akkor nyugodtan adj hozzá vizet, mivel így a fogyasztását is megkönnyíted a magad számára. Mi sem egyszerűbb!

Amikor pedig hazaértél, akkor a dolog még egyszerűbb. Csak mosd el és tedd el a polcra a többi Hammer terméked mellé. Ha pedig esetleg maradt benne valamennyi gél, akkor tedd csak el a hűtőbe, jó lesz a következő alkalomkor is! Ezzel a procedúrával pedig nem csak a környezetet véded, hanem a telefonodat se fogod többet összemaszatolni – azért ez is elég nyomós érv sokunk számára.

Sürgős helyzetekben az egy adagos kiszereléseknek nincs párjuk, ráadásul, ha a közelben van egy szemetes, akkor nem kell magaddal hurcibálnod. Plusz talán maga az adagolás is könnyebb. Azonban, ha több, mint egy órás edzésre vagy versenyre készülünk, illetve, ha könnyű hozzáférhetőségre van szükségünk, akkor a Flask a legjobb megoldás.

Ha még nincs ilyened, akkor ne habozz, vásárold meg! Az ára nagyon kedvező, a könnyű használata pedig neked is segíteni fog, ráadásul a környezetet is óvod vele.

 

Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST