Termékek keresése

Leértékelések

 • Nasol
  Nasol

  Légzéskönnyítő spray

  9 400 Ft‎ 10 900 Ft‎

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  8 900 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • TUDTAD? A MAGAS SÓBEVITEL KÁROS HATÁSSAL VAN AZ AGYRA!
  TUDTAD? A MAGAS SÓBEVITEL KÁROS HATÁSSAL VAN AZ AGYRA!
  52 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A kutatás megközelítőleg egy évvel ezelőtt jelent meg, de az üzenete változatlan és a fontossága vitathatatlan: a magas sótartalmú étrend súlyos negatív hatást gyakorolhat számos agyi funkcióra, és olyan betegségek kialakulásához vezethet, mint a demencia vagy egyéb, agyi érrendszeri problémák.

  Olvasd tovább ...
 • Maximáld a regenerációt!
  Maximáld a regenerációt!
  164 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az edzéstől nem leszel gyorsabb. Az edzéstől fáradtabb leszel. A regeneráció tesz gyorsabbá. A mikor még melegebb az idő, akkor mindent könnyebben és lendületesebben veszünk, azonban ilyenkor lehet a leginkább átesni a ló túloldalára – éppen ezért ez a legfontosabb...

  Olvasd tovább ...
 • Maradj kiegyensúlyozott, maradj hidratált, ne térj le az útról
  Maradj kiegyensúlyozott, maradj hidratált, ne térj le az útról
  128 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az ünnepek sokszor még a legnagyobb fitness-fanok jó szokásait is felülírják. Ez azért nem olyan rossz, hiszen nem vagyunk szentek, nem tudunk mindig ellenállni a csábításnak, és teljesen rendben van az, hogy elengeded magad egy kicsit. A probléma ott kezdődik, ha a habzsolás a már...

  Olvasd tovább ...
 • Phytolean – hagyd magad mögött a szénhidrátbörtönt
  Phytolean – hagyd magad mögött a szénhidrátbörtönt
  126 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A nappalok rövidebbek, a napok hűvösebbek és az ünnepek közelednek. A kilók pedig már kúsznak föl? Múltkor leírtuk, hogyan rakódnak ránk évről-évre a plusz kilók és ez milyen hatással van az egészségedre, és tippeket adtunk arra vonatkozóan, hogyan...

  Olvasd tovább ...
 • Eleget teszünk az igényeidnek
  Eleget teszünk az igényeidnek
  176 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az elmúlt egy óra során két telefonhívás is érkezett hozzánk a vegán termékeinkkel kapcsolatban, az egyik konkrétan nekünk szegezte a kérdést: „Mik ezek a vegán termékek?” Míg a másik így folytatta: „A Hammer mostantól vegán lesz? Mert ennek annyira nem örülnék!” Igen, mind a ketten a két új, vegán termékünk miatt telefonáltak, a Vegan Recoverite és a Vegan Tissue Rejuvenator miatt.

  Olvasd tovább ...

Válaszd a "mérget" – vagy válaszd a Tissue Rejuvenatort

327 Megtekintés 0 Lájk

Ha a fájdalmak mindennaposak számodra, akkor értelemszerűen mindent megteszel azért, hogy megszabadulj tőlük. A fájdalom elszívja az energiádat, megfoszt minden örömtől az életben, megfoszt a kedvenc tevékenységeidtől, és persze...minden egyszerűen csak fájdalmas!

Éppen ezért nem meglepő, hogy azok az emberek, akik krónikus vagy kopásos ízületi gyulladások okozta fájdalmakkal küszködnek, egyből a nem szteroid-gyulladásgátló szerekhez (NSAID-k) nyúlnak a szebb élet reményében. És végül is, a megkönnyebbülés a pénztárnál el van adva, ráadásul egészségügyi szakemberek is ajánlják ezt a módszert – akkor meg mi baj lehet, nem?

NSAID szerek például az Ibuprofen és a Diclofenac tartalmú készítmények.

Azonban a válasz – ahogy kiderült a kutatásoknak köszönhetően – elég kétségbeejtő. Egyre több szervezet próbálja felhívni az ezekben a gyógyszerekben rejlő veszélyekre az emberek figyelmét, ugyanis ezek növelik a szívbetegségek, a szívroham, valamint a stroke kockázatát is.

Emellett a közelmúltban az NSAID-ket szedők között azonosították a szívbetegek és a csontritkulásban szenvedők növekvő tendenciáját. Hogy mi köze van a csontbetegségeknek a szívproblémákhoz? Igazából semmi, vagyis egyik nem következik a másikból, a válasz abban rejlik, hogy azok, akiknek ízületi- vagy csontfájdalmaik vannak, azok gyakran szednek nem szteroid-gyulladásgátló szereket, amelyek viszont szívproblémákat okoznak.

Ez egy szomorú, de mégis érthető dolog. Amikor a mérleg egyik nyelvében az állandó fájdalom, míg a másikban az azonnali megkönnyebbülés van, akkor nyilván azt a gyógyszert választják, amely azonnal segít rajtuk. Azonban azok a kutatások, amelyek az NSAID-k veszélyeire hívják fel a figyelmet, nem kapnak elég nyilvánosságot, és ezzel azt okozzák, hogy az emberek nincsenek tisztában azzal, hogy milyen kockázatot vállalnak azzal, ha ilyen termékeket vásárolnak. Mindössze annyit tudnak, hogy fájdalmaik vannak, amire megoldást kell találniuk. És sokak számára ez a megoldás az NSAID-kban rejlik.

Azonban a valóság az, hogy szerencsére van más út is. A Tissue Rejuvenator egy teljesen egészséges és hihetetlenül hatékony alternatíva, amelynél nem kell alkut kötnünk az ördöggel. Az egyedülálló formulának köszönhetően természetes, gyulladásgátló növényeket tartalmaz, amelyek hatásos keveréke azonnal csökkenti a gyulladást és az ezzel járó fájdalmat. Mindeközben az olyan strukturális építőelemek, mint a glükózamin, a kondroitin és a kollagén regenerálják és újjáépítik a sérült ízületeket és kötőszöveteket. Így pedig – ahogy fokozatosan végzik a munkájukat – a gyulladás és a fájdalom fokozatosan csökken, ahogy ezek az anyagok végzik a munkájukat. A sérülések kezelhetőek akut adagolással, míg a krónikus problémák folyamatos, következetes használatot igényelnek.

A hatásokról és a pozitív változásokról számtalan vásárlói vélemény és visszajelzés született. Fogalmazhatunk úgy is, hogy csodát tesz – az NSAID-k egészségügyi kockázatai és mellékhatásai nélkül.


Ráadásul még jobb híreink vannak: igaz, hogy az eredeti Tissue Rejuvenator nem vegán-barát, de hamarosan piacra dobjuk a Vegan Tissue Rejuvenatort is!

Mostantól nem kell a „mérgek” közül választanod. Elhagyhatod az NSAID-k használatát és enyhítheted a fájdalmaidat – egészségesen.

Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST