Termékek keresése

Leértékelések

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  590 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Használd ki, és tedd magadévá a "4 R-t"
  Használd ki, és tedd magadévá a "4 R-t"
  15 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Tudom, hogy a sportteljesítmény javítására és a megfelelő egészségi állapot fenntartására számos megoldás létezik, de én meg vagyok 100%-ban győződve arról, hogy a regenerálódás az, ami mindezeket legjobban meghatározza, és ez az a...

  Olvasd tovább ...
 • Fokozatosan növeld az edzéseid számát és intenzítását
  Fokozatosan növeld az edzéseid számát és intenzítását
  83 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A tavasz itt van, az időjárás fokozatosan melegszik, a napok hosszabbak, a napsütés is egyre több, és a legtöbb sportolóhoz hasonlóan, Te is gyakrabban tudsz sportolni. Bár ez mind jó hír, fontos, hogy az edzéseid mennyiségét és intenzitását fokozatosan növeld. Az...

  Olvasd tovább ...
 • HAMMER GÉL
  HAMMER GÉL
  177 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az emberek azt mondják, hogy a sok gyakorlat vezet a tökéletességhez. A tökéletesség azonban nem mindig csak a gyakorlásból ered. A tökéletlen technikák gyakorlása ugyanis hiányosságokat teremt.   

  Olvasd tovább ...
 • SZÜKSÉG VAN A TELJES-SPEKTRUMÚ ELEKTROLIT FORMULÁKRA!
  SZÜKSÉG VAN A TELJES-SPEKTRUMÚ ELEKTROLIT FORMULÁKRA!
  361 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az edzéshez szükséges megfelelő üzemanyag-ellátás többet igényel, mint a kalóriák és folyadékok fogyasztása; következetes és megfelelő elektrolit-támogatásra van szükség. Az elektrolitok a gépkocsi motorolajához hasonlíthatóak - önmagukban...

  Olvasd tovább ...
 • PERPETUEM - NINCS AZ A TÁVOLSÁG, AMI TÚL HOSSZÚ LENNE
  PERPETUEM - NINCS AZ A TÁVOLSÁG, AMI TÚL HOSSZÚ LENNE
  206 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Akár energiaitalként fogyasztod, akár rágótabletta formájában, bizosítva van az energia ellátásod 17 év telt el, mióta Perpetuem a végső teszten átment, de úgy emlékszem azokra a napokra, mintha tegnap lett volna. Személyzetem támogatásával és az...

  Olvasd tovább ...

Válaszd a "mérget" – vagy válaszd a Tissue Rejuvenatort

548 Megtekintés 0 Lájk

Ha a fájdalmak mindennaposak számodra, akkor értelemszerűen mindent megteszel azért, hogy megszabadulj tőlük. A fájdalom elszívja az energiádat, megfoszt minden örömtől az életben, megfoszt a kedvenc tevékenységeidtől, és persze...minden egyszerűen csak fájdalmas!

Éppen ezért nem meglepő, hogy azok az emberek, akik krónikus vagy kopásos ízületi gyulladások okozta fájdalmakkal küszködnek, egyből a nem szteroid-gyulladásgátló szerekhez (NSAID-k) nyúlnak a szebb élet reményében. És végül is, a megkönnyebbülés a pénztárnál el van adva, ráadásul egészségügyi szakemberek is ajánlják ezt a módszert – akkor meg mi baj lehet, nem?

NSAID szerek például az Ibuprofen és a Diclofenac tartalmú készítmények.

Azonban a válasz – ahogy kiderült a kutatásoknak köszönhetően – elég kétségbeejtő. Egyre több szervezet próbálja felhívni az ezekben a gyógyszerekben rejlő veszélyekre az emberek figyelmét, ugyanis ezek növelik a szívbetegségek, a szívroham, valamint a stroke kockázatát is.

Emellett a közelmúltban az NSAID-ket szedők között azonosították a szívbetegek és a csontritkulásban szenvedők növekvő tendenciáját. Hogy mi köze van a csontbetegségeknek a szívproblémákhoz? Igazából semmi, vagyis egyik nem következik a másikból, a válasz abban rejlik, hogy azok, akiknek ízületi- vagy csontfájdalmaik vannak, azok gyakran szednek nem szteroid-gyulladásgátló szereket, amelyek viszont szívproblémákat okoznak.

Ez egy szomorú, de mégis érthető dolog. Amikor a mérleg egyik nyelvében az állandó fájdalom, míg a másikban az azonnali megkönnyebbülés van, akkor nyilván azt a gyógyszert választják, amely azonnal segít rajtuk. Azonban azok a kutatások, amelyek az NSAID-k veszélyeire hívják fel a figyelmet, nem kapnak elég nyilvánosságot, és ezzel azt okozzák, hogy az emberek nincsenek tisztában azzal, hogy milyen kockázatot vállalnak azzal, ha ilyen termékeket vásárolnak. Mindössze annyit tudnak, hogy fájdalmaik vannak, amire megoldást kell találniuk. És sokak számára ez a megoldás az NSAID-kban rejlik.

Azonban a valóság az, hogy szerencsére van más út is. A Tissue Rejuvenator egy teljesen egészséges és hihetetlenül hatékony alternatíva, amelynél nem kell alkut kötnünk az ördöggel. Az egyedülálló formulának köszönhetően természetes, gyulladásgátló növényeket tartalmaz, amelyek hatásos keveréke azonnal csökkenti a gyulladást és az ezzel járó fájdalmat. Mindeközben az olyan strukturális építőelemek, mint a glükózamin, a kondroitin és a kollagén regenerálják és újjáépítik a sérült ízületeket és kötőszöveteket. Így pedig – ahogy fokozatosan végzik a munkájukat – a gyulladás és a fájdalom fokozatosan csökken, ahogy ezek az anyagok végzik a munkájukat. A sérülések kezelhetőek akut adagolással, míg a krónikus problémák folyamatos, következetes használatot igényelnek.

A hatásokról és a pozitív változásokról számtalan vásárlói vélemény és visszajelzés született. Fogalmazhatunk úgy is, hogy csodát tesz – az NSAID-k egészségügyi kockázatai és mellékhatásai nélkül.


Ráadásul még jobb híreink vannak: igaz, hogy az eredeti Tissue Rejuvenator nem vegán-barát, de hamarosan piacra dobjuk a Vegan Tissue Rejuvenatort is!

Mostantól nem kell a „mérgek” közül választanod. Elhagyhatod az NSAID-k használatát és enyhítheted a fájdalmaidat – egészségesen.

Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST