Termékek keresése

Leértékelések

 • Nasol
  Nasol

  Légzéskönnyítő spray

  9 400 Ft‎ 10 900 Ft‎

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  8 900 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • A legalapvetőbb étrend kiegészítő a PREMIUM INSURANCE CAPS
  A legalapvetőbb étrend kiegészítő a PREMIUM INSURANCE CAPS
  54 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A több százezer táplálék kiegészítő program-konzultációm során, amit közel 19 éve végzek a Hammer Nutrition-nál, mindig azt kérdezem elöszőr, hogy az illető szed -e multivitamint és ásványi anyagot. Miért? Mert határozottan hiszem, hogy ez az első, amivel kezdeni kell a táplálék kiegészítő programot.

  Olvasd tovább ...
 • HAMMER GEL - MINŐSÉGI ENERGIA
  HAMMER GEL - MINŐSÉGI ENERGIA
  207 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Tonnaszámra kaphatóak a piacon energiagélek, és bár a Hammer Gel külsőleg picit hasonlít hozzájuk, belsőleg teljesen más! Csak nézd meg a címkéket. Ha a felsorolásban ​​„-oz” (pl. Glükóz) végű összetevőket látsz, akkor az energiagél egyszerű cukrot tartalmaz...

  Olvasd tovább ...
 • A REGENERÁLÓDÁS KULCSFONTOSSÁGÚ! FOGYASZD A RECOVERITE-T!
  A REGENERÁLÓDÁS KULCSFONTOSSÁGÚ! FOGYASZD A RECOVERITE-T!
  169 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A közel 20 évben, amit a Hammer Nutrition-nál töltöttem, az egyik olyan kérdés továbbra is amit a leggyakrabban kapok, az a következő: „Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy jobb sportoló legyek?” Ez meglehetősen tág kérdés, és a teljesen reális és logikus válaszaim...

  Olvasd tovább ...
 • ELÉRKEZETT AZ IDŐ... NE VÁRJ TOVÁBB!
  ELÉRKEZETT AZ IDŐ... NE VÁRJ TOVÁBB!
  172 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Szinte egy teljes hónap telt el 2019-ből, szóval itt az ideje, hogy igazán elkezdjük felkészülésünket az első kulcsfontosságú eseményeinkre, valamint az elkövetkező hosszú szezonra. Annak ellenére, hogy erre az időszakra igaz lehet, hogy nem edzel még annyit, amennyit szoktál - ami még...

  Olvasd tovább ...
 • HAMMER BAR-OK - MAGAS MINŐSÉGŰ ÉTEL, NEM ÉDES ENERGIASZELET
  HAMMER BAR-OK - MAGAS MINŐSÉGŰ ÉTEL, NEM ÉDES ENERGIASZELET
  303 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az energia- és az étkezést helyettesítő szeletek kétségtelenül kényelmes megoldások - kicsomagoljuk őket, megesszük, iszunk rájuk kis vizet, és mehetünk is. Ugye? Nos, talán ez igaz is lehet abban az esetben, ha az volt a cél, hogy ideiglenesen megszűntesd az éhségérzeted....

  Olvasd tovább ...

Válaszd a "mérget" – vagy válaszd a Tissue Rejuvenatort

440 Megtekintés 0 Lájk

Ha a fájdalmak mindennaposak számodra, akkor értelemszerűen mindent megteszel azért, hogy megszabadulj tőlük. A fájdalom elszívja az energiádat, megfoszt minden örömtől az életben, megfoszt a kedvenc tevékenységeidtől, és persze...minden egyszerűen csak fájdalmas!

Éppen ezért nem meglepő, hogy azok az emberek, akik krónikus vagy kopásos ízületi gyulladások okozta fájdalmakkal küszködnek, egyből a nem szteroid-gyulladásgátló szerekhez (NSAID-k) nyúlnak a szebb élet reményében. És végül is, a megkönnyebbülés a pénztárnál el van adva, ráadásul egészségügyi szakemberek is ajánlják ezt a módszert – akkor meg mi baj lehet, nem?

NSAID szerek például az Ibuprofen és a Diclofenac tartalmú készítmények.

Azonban a válasz – ahogy kiderült a kutatásoknak köszönhetően – elég kétségbeejtő. Egyre több szervezet próbálja felhívni az ezekben a gyógyszerekben rejlő veszélyekre az emberek figyelmét, ugyanis ezek növelik a szívbetegségek, a szívroham, valamint a stroke kockázatát is.

Emellett a közelmúltban az NSAID-ket szedők között azonosították a szívbetegek és a csontritkulásban szenvedők növekvő tendenciáját. Hogy mi köze van a csontbetegségeknek a szívproblémákhoz? Igazából semmi, vagyis egyik nem következik a másikból, a válasz abban rejlik, hogy azok, akiknek ízületi- vagy csontfájdalmaik vannak, azok gyakran szednek nem szteroid-gyulladásgátló szereket, amelyek viszont szívproblémákat okoznak.

Ez egy szomorú, de mégis érthető dolog. Amikor a mérleg egyik nyelvében az állandó fájdalom, míg a másikban az azonnali megkönnyebbülés van, akkor nyilván azt a gyógyszert választják, amely azonnal segít rajtuk. Azonban azok a kutatások, amelyek az NSAID-k veszélyeire hívják fel a figyelmet, nem kapnak elég nyilvánosságot, és ezzel azt okozzák, hogy az emberek nincsenek tisztában azzal, hogy milyen kockázatot vállalnak azzal, ha ilyen termékeket vásárolnak. Mindössze annyit tudnak, hogy fájdalmaik vannak, amire megoldást kell találniuk. És sokak számára ez a megoldás az NSAID-kban rejlik.

Azonban a valóság az, hogy szerencsére van más út is. A Tissue Rejuvenator egy teljesen egészséges és hihetetlenül hatékony alternatíva, amelynél nem kell alkut kötnünk az ördöggel. Az egyedülálló formulának köszönhetően természetes, gyulladásgátló növényeket tartalmaz, amelyek hatásos keveréke azonnal csökkenti a gyulladást és az ezzel járó fájdalmat. Mindeközben az olyan strukturális építőelemek, mint a glükózamin, a kondroitin és a kollagén regenerálják és újjáépítik a sérült ízületeket és kötőszöveteket. Így pedig – ahogy fokozatosan végzik a munkájukat – a gyulladás és a fájdalom fokozatosan csökken, ahogy ezek az anyagok végzik a munkájukat. A sérülések kezelhetőek akut adagolással, míg a krónikus problémák folyamatos, következetes használatot igényelnek.

A hatásokról és a pozitív változásokról számtalan vásárlói vélemény és visszajelzés született. Fogalmazhatunk úgy is, hogy csodát tesz – az NSAID-k egészségügyi kockázatai és mellékhatásai nélkül.


Ráadásul még jobb híreink vannak: igaz, hogy az eredeti Tissue Rejuvenator nem vegán-barát, de hamarosan piacra dobjuk a Vegan Tissue Rejuvenatort is!

Mostantól nem kell a „mérgek” közül választanod. Elhagyhatod az NSAID-k használatát és enyhítheted a fájdalmaidat – egészségesen.

Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST