Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  8 900 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • HEED: A sportital alternatívája
  HEED: A sportital alternatívája
  38 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A sportital egy kényelmes módja annak, hogy edzés alatt a szükségleteidet kielégíthesd, mivel segít az energia fenntartásában akkor is, ha a mindennapi munkád sok energiát kíván, vagy akkor is, ha a házon belül vagy kívül házimunkát végzel. Azonban azt...

  Olvasd tovább ...
 • Fehérjére van szükséged!
  Fehérjére van szükséged!
  48 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Mindegy, hogy sportolóról vagy egy átlagemberről beszélünk, fehérjére mindenkinek szüksége van. Minél aktívabb vagy, és minél nagyobb céljaid vannak a sport területén, annál nagyobb szerepet játszik az életedben a fehérje. Nyilván minden sportoló esetében más és más ez az igény, hiszen az ultrafutónak nem ugyanarra és ugyanannyira van szüksége, mint például egy crossfittesnek.

  Olvasd tovább ...
 • Válaszd a "mérget" – vagy válaszd a Tissue Rejuvenatort
  Válaszd a "mérget" – vagy válaszd a Tissue Rejuvenatort
  192 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Ha a fájdalmak mindennaposak számodra, akkor értelemszerűen mindent megteszel azért, hogy megszabadulj tőlük. A fájdalom elszívja az energiádat, megfoszt minden örömtől az életben, megfoszt a kedvenc tevékenységeidtől, és persze...minden egyszerűen csak fájdalmas! Éppen ezért nem...

  Olvasd tovább ...
 • A nyerő kombináció
  A nyerő kombináció
  128 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A Hammer Gelt egyszerűen nem lehet nem szeretni. Az íze, a textúrája, a tartós energia, amit biztosít, és az a tény, hogy mindezek mellett nem okoz gyomorproblémákat, egyszerűen közönségkedvenccé teszik. Ha a kora reggeli edzések híve vagy, akkor sem kell aggódnod, ugyanis a hajnali...

  Olvasd tovább ...
 • Elektrolit feltöltés
  Elektrolit feltöltés
  448 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A megfelelő üzemanyag az edzés során sokkal többet jelent, mint a testünk feltöltése kalóriákkal és folyadékkal; következetes és megfelelő elektrolit feltöltésre is szükséged van. Az elektrolitok olyanok, mint a motorolaj a gépkocsiban – nem ez működteti a motort, viszont...

  Olvasd tovább ...

Válaszd a "mérget" – vagy válaszd a Tissue Rejuvenatort

193 Megtekintés 0 Lájk

Ha a fájdalmak mindennaposak számodra, akkor értelemszerűen mindent megteszel azért, hogy megszabadulj tőlük. A fájdalom elszívja az energiádat, megfoszt minden örömtől az életben, megfoszt a kedvenc tevékenységeidtől, és persze...minden egyszerűen csak fájdalmas!

Éppen ezért nem meglepő, hogy azok az emberek, akik krónikus vagy kopásos ízületi gyulladások okozta fájdalmakkal küszködnek, egyből a nem szteroid-gyulladásgátló szerekhez (NSAID-k) nyúlnak a szebb élet reményében. És végül is, a megkönnyebbülés a pénztárnál el van adva, ráadásul egészségügyi szakemberek is ajánlják ezt a módszert – akkor meg mi baj lehet, nem?

NSAID szerek például az Ibuprofen és a Diclofenac tartalmú készítmények.

Azonban a válasz – ahogy kiderült a kutatásoknak köszönhetően – elég kétségbeejtő. Egyre több szervezet próbálja felhívni az ezekben a gyógyszerekben rejlő veszélyekre az emberek figyelmét, ugyanis ezek növelik a szívbetegségek, a szívroham, valamint a stroke kockázatát is.

Emellett a közelmúltban az NSAID-ket szedők között azonosították a szívbetegek és a csontritkulásban szenvedők növekvő tendenciáját. Hogy mi köze van a csontbetegségeknek a szívproblémákhoz? Igazából semmi, vagyis egyik nem következik a másikból, a válasz abban rejlik, hogy azok, akiknek ízületi- vagy csontfájdalmaik vannak, azok gyakran szednek nem szteroid-gyulladásgátló szereket, amelyek viszont szívproblémákat okoznak.

Ez egy szomorú, de mégis érthető dolog. Amikor a mérleg egyik nyelvében az állandó fájdalom, míg a másikban az azonnali megkönnyebbülés van, akkor nyilván azt a gyógyszert választják, amely azonnal segít rajtuk. Azonban azok a kutatások, amelyek az NSAID-k veszélyeire hívják fel a figyelmet, nem kapnak elég nyilvánosságot, és ezzel azt okozzák, hogy az emberek nincsenek tisztában azzal, hogy milyen kockázatot vállalnak azzal, ha ilyen termékeket vásárolnak. Mindössze annyit tudnak, hogy fájdalmaik vannak, amire megoldást kell találniuk. És sokak számára ez a megoldás az NSAID-kban rejlik.

Azonban a valóság az, hogy szerencsére van más út is. A Tissue Rejuvenator egy teljesen egészséges és hihetetlenül hatékony alternatíva, amelynél nem kell alkut kötnünk az ördöggel. Az egyedülálló formulának köszönhetően természetes, gyulladásgátló növényeket tartalmaz, amelyek hatásos keveréke azonnal csökkenti a gyulladást és az ezzel járó fájdalmat. Mindeközben az olyan strukturális építőelemek, mint a glükózamin, a kondroitin és a kollagén regenerálják és újjáépítik a sérült ízületeket és kötőszöveteket. Így pedig – ahogy fokozatosan végzik a munkájukat – a gyulladás és a fájdalom fokozatosan csökken, ahogy ezek az anyagok végzik a munkájukat. A sérülések kezelhetőek akut adagolással, míg a krónikus problémák folyamatos, következetes használatot igényelnek.

A hatásokról és a pozitív változásokról számtalan vásárlói vélemény és visszajelzés született. Fogalmazhatunk úgy is, hogy csodát tesz – az NSAID-k egészségügyi kockázatai és mellékhatásai nélkül.


Ráadásul még jobb híreink vannak: igaz, hogy az eredeti Tissue Rejuvenator nem vegán-barát, de hamarosan piacra dobjuk a Vegan Tissue Rejuvenatort is!

Mostantól nem kell a „mérgek” közül választanod. Elhagyhatod az NSAID-k használatát és enyhítheted a fájdalmaidat – egészségesen.

Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST