Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  590 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Használd ki, és tedd magadévá a "4 R-t"
  Használd ki, és tedd magadévá a "4 R-t"
  15 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Tudom, hogy a sportteljesítmény javítására és a megfelelő egészségi állapot fenntartására számos megoldás létezik, de én meg vagyok 100%-ban győződve arról, hogy a regenerálódás az, ami mindezeket legjobban meghatározza, és ez az a...

  Olvasd tovább ...
 • Fokozatosan növeld az edzéseid számát és intenzítását
  Fokozatosan növeld az edzéseid számát és intenzítását
  83 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A tavasz itt van, az időjárás fokozatosan melegszik, a napok hosszabbak, a napsütés is egyre több, és a legtöbb sportolóhoz hasonlóan, Te is gyakrabban tudsz sportolni. Bár ez mind jó hír, fontos, hogy az edzéseid mennyiségét és intenzitását fokozatosan növeld. Az...

  Olvasd tovább ...
 • HAMMER GÉL
  HAMMER GÉL
  177 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az emberek azt mondják, hogy a sok gyakorlat vezet a tökéletességhez. A tökéletesség azonban nem mindig csak a gyakorlásból ered. A tökéletlen technikák gyakorlása ugyanis hiányosságokat teremt.   

  Olvasd tovább ...
 • SZÜKSÉG VAN A TELJES-SPEKTRUMÚ ELEKTROLIT FORMULÁKRA!
  SZÜKSÉG VAN A TELJES-SPEKTRUMÚ ELEKTROLIT FORMULÁKRA!
  363 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az edzéshez szükséges megfelelő üzemanyag-ellátás többet igényel, mint a kalóriák és folyadékok fogyasztása; következetes és megfelelő elektrolit-támogatásra van szükség. Az elektrolitok a gépkocsi motorolajához hasonlíthatóak - önmagukban...

  Olvasd tovább ...
 • PERPETUEM - NINCS AZ A TÁVOLSÁG, AMI TÚL HOSSZÚ LENNE
  PERPETUEM - NINCS AZ A TÁVOLSÁG, AMI TÚL HOSSZÚ LENNE
  206 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Akár energiaitalként fogyasztod, akár rágótabletta formájában, bizosítva van az energia ellátásod 17 év telt el, mióta Perpetuem a végső teszten átment, de úgy emlékszem azokra a napokra, mintha tegnap lett volna. Személyzetem támogatásával és az...

  Olvasd tovább ...

Phytolean – hagyd magad mögött a szénhidrátbörtönt

386 Megtekintés 0 Lájk

A nappalok rövidebbek, a napok hűvösebbek és az ünnepek közelednek. A kilók pedig már kúsznak föl?

Múltkor leírtuk, hogyan rakódnak ránk évről-évre a plusz kilók és ez milyen hatással van az egészségedre, és tippeket adtunk arra vonatkozóan, hogyan tudod a vércukrodat és ezáltal a súlyodat is kontroll alatt tartani. Habár az akaraterő egy nagyon fontos dolog, de a boldog és egyben egészséges élethez hozzátartozik az is, hogy néha engedjük magunkat egy kicsit bűnbe esni. Egészen a civilizáció hajnalától kezdve az embereknek vannak olyan rituáléik/ünnepeik, amelyek alatt kicsit elengedhetik magukat, jól érezhetik magukat, közben pedig tudnak enni és inni. Egyszerűen nem lehetsz annyira szigorú magadhoz, hogy ezen időszak alatt is türtőzteted magad, és őszintén: jobb, ha ezt az akaraterőt inkább a versenyszezonra tartogatod.

Csak az a fontos, hogy légy tudatos akkor, amikor engedsz a kényeztetés csábításának. Azonban a helyett, hogy csak tömnéd magadba a sütiket a nélkül, hogy egyáltalán élveznéd az ízeket, próbálj meg arra törekedni, hogy a családdal töltött időt a lehető legjobban kiélvezd.

Abban, hogy megelőzd a felesleges kilókat, a Phytolean lesz a segítségedre!

A Phytolean a Hammer Nutrition fenomenális súlygyarapodás-megelőző eszköze, amely egyébként pont az ilyen helyzetekre, eseményekre lett tervezve.

A Phytoleanban van:

 • Razberi-K® málna ketonok - ez a málna egy természetes összetevője, amely egyidejűleg növeli a norepinefrin-kiváltotta lipolízisként is ismert zsírégető folyamatot, mindeközben pedig növeli a zsírégető hormonként is ismert adiponektin termelését. Ez az adiponektin-növekedés gátolja a zsír felszívódását és tárolását.
 • Fabenol® Max Phaseolus vulgaris L. – A fehér vesebabból származó kivonat egy erős „keményítő-blokkoló”. Ezt a "blokkoló" hatást a keményítő-emésztő enzim alfa-amiláz csökkentése okozza. Ezzel az enzimmel meggátolod, hogy a keményítő tartalmú szénhidrátok az emésztőcsatornán megemésztetlenül áthaladjanak (az oldatlan rostokhoz hasonlóan), ezzel pedig megakadályozod a felszívódásukat és azt, hogy ezt követően testzsírrá alakuljanak át.


Két kapszula Phytolean meggátolja 300 gramm (ez már 1200 kalória!) keményítő tartalmú szénhidrát felszívódását.

Az egészséges testösszetétel elérése és megtartása a mai, modern világban egyáltalán nem könnyű, de rendkívül fontos! Akár az egészségről, a teljesítményről vagy az esztétikumról van szó (vagy éppen ezek összeségéről), rendkívül sok pénzt és időt áldozunk a testünkre és arra, hogy elérjük a kitűzött célokat.

Az ünnepeknek pedig nem kell felülírniuk ezeket a célokat. Ha az ünnepek alatt nincsenek egészséges ételek az asztalon, akkor csak nyúlj a Phytolean-ért. Segíteni fog abban, hogy elérd a kitűzött súlyod és utána meg is tartsd – biztonságosan, természetesen és hatékonyan.

Címke: Súlykontroll
Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST