Termékek keresése

Leértékelések

 • Nasol
  Nasol

  Légzéskönnyítő spray

  9 400 Ft‎ 10 900 Ft‎

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  8 900 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • A legalapvetőbb étrend kiegészítő a PREMIUM INSURANCE CAPS
  A legalapvetőbb étrend kiegészítő a PREMIUM INSURANCE CAPS
  54 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A több százezer táplálék kiegészítő program-konzultációm során, amit közel 19 éve végzek a Hammer Nutrition-nál, mindig azt kérdezem elöszőr, hogy az illető szed -e multivitamint és ásványi anyagot. Miért? Mert határozottan hiszem, hogy ez az első, amivel kezdeni kell a táplálék kiegészítő programot.

  Olvasd tovább ...
 • HAMMER GEL - MINŐSÉGI ENERGIA
  HAMMER GEL - MINŐSÉGI ENERGIA
  207 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Tonnaszámra kaphatóak a piacon energiagélek, és bár a Hammer Gel külsőleg picit hasonlít hozzájuk, belsőleg teljesen más! Csak nézd meg a címkéket. Ha a felsorolásban ​​„-oz” (pl. Glükóz) végű összetevőket látsz, akkor az energiagél egyszerű cukrot tartalmaz...

  Olvasd tovább ...
 • A REGENERÁLÓDÁS KULCSFONTOSSÁGÚ! FOGYASZD A RECOVERITE-T!
  A REGENERÁLÓDÁS KULCSFONTOSSÁGÚ! FOGYASZD A RECOVERITE-T!
  169 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A közel 20 évben, amit a Hammer Nutrition-nál töltöttem, az egyik olyan kérdés továbbra is amit a leggyakrabban kapok, az a következő: „Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy jobb sportoló legyek?” Ez meglehetősen tág kérdés, és a teljesen reális és logikus válaszaim...

  Olvasd tovább ...
 • ELÉRKEZETT AZ IDŐ... NE VÁRJ TOVÁBB!
  ELÉRKEZETT AZ IDŐ... NE VÁRJ TOVÁBB!
  173 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Szinte egy teljes hónap telt el 2019-ből, szóval itt az ideje, hogy igazán elkezdjük felkészülésünket az első kulcsfontosságú eseményeinkre, valamint az elkövetkező hosszú szezonra. Annak ellenére, hogy erre az időszakra igaz lehet, hogy nem edzel még annyit, amennyit szoktál - ami még...

  Olvasd tovább ...
 • HAMMER BAR-OK - MAGAS MINŐSÉGŰ ÉTEL, NEM ÉDES ENERGIASZELET
  HAMMER BAR-OK - MAGAS MINŐSÉGŰ ÉTEL, NEM ÉDES ENERGIASZELET
  304 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az energia- és az étkezést helyettesítő szeletek kétségtelenül kényelmes megoldások - kicsomagoljuk őket, megesszük, iszunk rájuk kis vizet, és mehetünk is. Ugye? Nos, talán ez igaz is lehet abban az esetben, ha az volt a cél, hogy ideiglenesen megszűntesd az éhségérzeted....

  Olvasd tovább ...

Phytolean – hagyd magad mögött a szénhidrátbörtönt

290 Megtekintés 0 Lájk

A nappalok rövidebbek, a napok hűvösebbek és az ünnepek közelednek. A kilók pedig már kúsznak föl?

Múltkor leírtuk, hogyan rakódnak ránk évről-évre a plusz kilók és ez milyen hatással van az egészségedre, és tippeket adtunk arra vonatkozóan, hogyan tudod a vércukrodat és ezáltal a súlyodat is kontroll alatt tartani. Habár az akaraterő egy nagyon fontos dolog, de a boldog és egyben egészséges élethez hozzátartozik az is, hogy néha engedjük magunkat egy kicsit bűnbe esni. Egészen a civilizáció hajnalától kezdve az embereknek vannak olyan rituáléik/ünnepeik, amelyek alatt kicsit elengedhetik magukat, jól érezhetik magukat, közben pedig tudnak enni és inni. Egyszerűen nem lehetsz annyira szigorú magadhoz, hogy ezen időszak alatt is türtőzteted magad, és őszintén: jobb, ha ezt az akaraterőt inkább a versenyszezonra tartogatod.

Csak az a fontos, hogy légy tudatos akkor, amikor engedsz a kényeztetés csábításának. Azonban a helyett, hogy csak tömnéd magadba a sütiket a nélkül, hogy egyáltalán élveznéd az ízeket, próbálj meg arra törekedni, hogy a családdal töltött időt a lehető legjobban kiélvezd.

Abban, hogy megelőzd a felesleges kilókat, a Phytolean lesz a segítségedre!

A Phytolean a Hammer Nutrition fenomenális súlygyarapodás-megelőző eszköze, amely egyébként pont az ilyen helyzetekre, eseményekre lett tervezve.

A Phytoleanban van:

 • Razberi-K® málna ketonok - ez a málna egy természetes összetevője, amely egyidejűleg növeli a norepinefrin-kiváltotta lipolízisként is ismert zsírégető folyamatot, mindeközben pedig növeli a zsírégető hormonként is ismert adiponektin termelését. Ez az adiponektin-növekedés gátolja a zsír felszívódását és tárolását.
 • Fabenol® Max Phaseolus vulgaris L. – A fehér vesebabból származó kivonat egy erős „keményítő-blokkoló”. Ezt a "blokkoló" hatást a keményítő-emésztő enzim alfa-amiláz csökkentése okozza. Ezzel az enzimmel meggátolod, hogy a keményítő tartalmú szénhidrátok az emésztőcsatornán megemésztetlenül áthaladjanak (az oldatlan rostokhoz hasonlóan), ezzel pedig megakadályozod a felszívódásukat és azt, hogy ezt követően testzsírrá alakuljanak át.


Két kapszula Phytolean meggátolja 300 gramm (ez már 1200 kalória!) keményítő tartalmú szénhidrát felszívódását.

Az egészséges testösszetétel elérése és megtartása a mai, modern világban egyáltalán nem könnyű, de rendkívül fontos! Akár az egészségről, a teljesítményről vagy az esztétikumról van szó (vagy éppen ezek összeségéről), rendkívül sok pénzt és időt áldozunk a testünkre és arra, hogy elérjük a kitűzött célokat.

Az ünnepeknek pedig nem kell felülírniuk ezeket a célokat. Ha az ünnepek alatt nincsenek egészséges ételek az asztalon, akkor csak nyúlj a Phytolean-ért. Segíteni fog abban, hogy elérd a kitűzött súlyod és utána meg is tartsd – biztonságosan, természetesen és hatékonyan.

Címke: Súlykontroll
Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST