Termékek keresése

Leértékelések

 • Nasol
  Nasol

  Légzéskönnyítő spray

  9 400 Ft‎ 10 900 Ft‎

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  8 900 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • TUDTAD? A MAGAS SÓBEVITEL KÁROS HATÁSSAL VAN AZ AGYRA!
  TUDTAD? A MAGAS SÓBEVITEL KÁROS HATÁSSAL VAN AZ AGYRA!
  53 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A kutatás megközelítőleg egy évvel ezelőtt jelent meg, de az üzenete változatlan és a fontossága vitathatatlan: a magas sótartalmú étrend súlyos negatív hatást gyakorolhat számos agyi funkcióra, és olyan betegségek kialakulásához vezethet, mint a demencia vagy egyéb, agyi érrendszeri problémák.

  Olvasd tovább ...
 • Maximáld a regenerációt!
  Maximáld a regenerációt!
  164 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az edzéstől nem leszel gyorsabb. Az edzéstől fáradtabb leszel. A regeneráció tesz gyorsabbá. A mikor még melegebb az idő, akkor mindent könnyebben és lendületesebben veszünk, azonban ilyenkor lehet a leginkább átesni a ló túloldalára – éppen ezért ez a legfontosabb...

  Olvasd tovább ...
 • Maradj kiegyensúlyozott, maradj hidratált, ne térj le az útról
  Maradj kiegyensúlyozott, maradj hidratált, ne térj le az útról
  128 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az ünnepek sokszor még a legnagyobb fitness-fanok jó szokásait is felülírják. Ez azért nem olyan rossz, hiszen nem vagyunk szentek, nem tudunk mindig ellenállni a csábításnak, és teljesen rendben van az, hogy elengeded magad egy kicsit. A probléma ott kezdődik, ha a habzsolás a már...

  Olvasd tovább ...
 • Phytolean – hagyd magad mögött a szénhidrátbörtönt
  Phytolean – hagyd magad mögött a szénhidrátbörtönt
  126 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A nappalok rövidebbek, a napok hűvösebbek és az ünnepek közelednek. A kilók pedig már kúsznak föl? Múltkor leírtuk, hogyan rakódnak ránk évről-évre a plusz kilók és ez milyen hatással van az egészségedre, és tippeket adtunk arra vonatkozóan, hogyan...

  Olvasd tovább ...
 • Eleget teszünk az igényeidnek
  Eleget teszünk az igényeidnek
  176 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az elmúlt egy óra során két telefonhívás is érkezett hozzánk a vegán termékeinkkel kapcsolatban, az egyik konkrétan nekünk szegezte a kérdést: „Mik ezek a vegán termékek?” Míg a másik így folytatta: „A Hammer mostantól vegán lesz? Mert ennek annyira nem örülnék!” Igen, mind a ketten a két új, vegán termékünk miatt telefonáltak, a Vegan Recoverite és a Vegan Tissue Rejuvenator miatt.

  Olvasd tovább ...

Phytolean – hagyd magad mögött a szénhidrátbörtönt

127 Megtekintés 0 Lájk

A nappalok rövidebbek, a napok hűvösebbek és az ünnepek közelednek. A kilók pedig már kúsznak föl?

Múltkor leírtuk, hogyan rakódnak ránk évről-évre a plusz kilók és ez milyen hatással van az egészségedre, és tippeket adtunk arra vonatkozóan, hogyan tudod a vércukrodat és ezáltal a súlyodat is kontroll alatt tartani. Habár az akaraterő egy nagyon fontos dolog, de a boldog és egyben egészséges élethez hozzátartozik az is, hogy néha engedjük magunkat egy kicsit bűnbe esni. Egészen a civilizáció hajnalától kezdve az embereknek vannak olyan rituáléik/ünnepeik, amelyek alatt kicsit elengedhetik magukat, jól érezhetik magukat, közben pedig tudnak enni és inni. Egyszerűen nem lehetsz annyira szigorú magadhoz, hogy ezen időszak alatt is türtőzteted magad, és őszintén: jobb, ha ezt az akaraterőt inkább a versenyszezonra tartogatod.

Csak az a fontos, hogy légy tudatos akkor, amikor engedsz a kényeztetés csábításának. Azonban a helyett, hogy csak tömnéd magadba a sütiket a nélkül, hogy egyáltalán élveznéd az ízeket, próbálj meg arra törekedni, hogy a családdal töltött időt a lehető legjobban kiélvezd.

Abban, hogy megelőzd a felesleges kilókat, a Phytolean lesz a segítségedre!

A Phytolean a Hammer Nutrition fenomenális súlygyarapodás-megelőző eszköze, amely egyébként pont az ilyen helyzetekre, eseményekre lett tervezve.

A Phytoleanban van:

 • Razberi-K® málna ketonok - ez a málna egy természetes összetevője, amely egyidejűleg növeli a norepinefrin-kiváltotta lipolízisként is ismert zsírégető folyamatot, mindeközben pedig növeli a zsírégető hormonként is ismert adiponektin termelését. Ez az adiponektin-növekedés gátolja a zsír felszívódását és tárolását.
 • Fabenol® Max Phaseolus vulgaris L. – A fehér vesebabból származó kivonat egy erős „keményítő-blokkoló”. Ezt a "blokkoló" hatást a keményítő-emésztő enzim alfa-amiláz csökkentése okozza. Ezzel az enzimmel meggátolod, hogy a keményítő tartalmú szénhidrátok az emésztőcsatornán megemésztetlenül áthaladjanak (az oldatlan rostokhoz hasonlóan), ezzel pedig megakadályozod a felszívódásukat és azt, hogy ezt követően testzsírrá alakuljanak át.


Két kapszula Phytolean meggátolja 300 gramm (ez már 1200 kalória!) keményítő tartalmú szénhidrát felszívódását.

Az egészséges testösszetétel elérése és megtartása a mai, modern világban egyáltalán nem könnyű, de rendkívül fontos! Akár az egészségről, a teljesítményről vagy az esztétikumról van szó (vagy éppen ezek összeségéről), rendkívül sok pénzt és időt áldozunk a testünkre és arra, hogy elérjük a kitűzött célokat.

Az ünnepeknek pedig nem kell felülírniuk ezeket a célokat. Ha az ünnepek alatt nincsenek egészséges ételek az asztalon, akkor csak nyúlj a Phytolean-ért. Segíteni fog abban, hogy elérd a kitűzött súlyod és utána meg is tartsd – biztonságosan, természetesen és hatékonyan.

Címke: Súlykontroll
Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST