Termékek keresése

Leértékelések

 • Nasol
  Nasol

  Légzéskönnyítő spray

  9 400 Ft‎ 10 900 Ft‎

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  8 900 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • A legalapvetőbb étrend kiegészítő a PREMIUM INSURANCE CAPS
  A legalapvetőbb étrend kiegészítő a PREMIUM INSURANCE CAPS
  54 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A több százezer táplálék kiegészítő program-konzultációm során, amit közel 19 éve végzek a Hammer Nutrition-nál, mindig azt kérdezem elöszőr, hogy az illető szed -e multivitamint és ásványi anyagot. Miért? Mert határozottan hiszem, hogy ez az első, amivel kezdeni kell a táplálék kiegészítő programot.

  Olvasd tovább ...
 • HAMMER GEL - MINŐSÉGI ENERGIA
  HAMMER GEL - MINŐSÉGI ENERGIA
  207 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Tonnaszámra kaphatóak a piacon energiagélek, és bár a Hammer Gel külsőleg picit hasonlít hozzájuk, belsőleg teljesen más! Csak nézd meg a címkéket. Ha a felsorolásban ​​„-oz” (pl. Glükóz) végű összetevőket látsz, akkor az energiagél egyszerű cukrot tartalmaz...

  Olvasd tovább ...
 • A REGENERÁLÓDÁS KULCSFONTOSSÁGÚ! FOGYASZD A RECOVERITE-T!
  A REGENERÁLÓDÁS KULCSFONTOSSÁGÚ! FOGYASZD A RECOVERITE-T!
  166 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A közel 20 évben, amit a Hammer Nutrition-nál töltöttem, az egyik olyan kérdés továbbra is amit a leggyakrabban kapok, az a következő: „Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy jobb sportoló legyek?” Ez meglehetősen tág kérdés, és a teljesen reális és logikus válaszaim...

  Olvasd tovább ...
 • ELÉRKEZETT AZ IDŐ... NE VÁRJ TOVÁBB!
  ELÉRKEZETT AZ IDŐ... NE VÁRJ TOVÁBB!
  172 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Szinte egy teljes hónap telt el 2019-ből, szóval itt az ideje, hogy igazán elkezdjük felkészülésünket az első kulcsfontosságú eseményeinkre, valamint az elkövetkező hosszú szezonra. Annak ellenére, hogy erre az időszakra igaz lehet, hogy nem edzel még annyit, amennyit szoktál - ami még...

  Olvasd tovább ...
 • HAMMER BAR-OK - MAGAS MINŐSÉGŰ ÉTEL, NEM ÉDES ENERGIASZELET
  HAMMER BAR-OK - MAGAS MINŐSÉGŰ ÉTEL, NEM ÉDES ENERGIASZELET
  301 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az energia- és az étkezést helyettesítő szeletek kétségtelenül kényelmes megoldások - kicsomagoljuk őket, megesszük, iszunk rájuk kis vizet, és mehetünk is. Ugye? Nos, talán ez igaz is lehet abban az esetben, ha az volt a cél, hogy ideiglenesen megszűntesd az éhségérzeted....

  Olvasd tovább ...

Maradj kiegyensúlyozott, maradj hidratált, ne térj le az útról

295 Megtekintés 0 Lájk

Az egészséges nassolnivalók segítenek abban, hogy az ünnepek alatt ne halmozz fel plusz kilókat


Közelednek az ünnepek. Te már készen állsz?


Nem, most nem arra gondolunk, hogy megvetted-e már az ajándékokat, vagy kitaláltad-e már az ünnepi menüt – tudjuk, hogy ehhez még túl korán van. Az ünnepek viszont sokszor még a legnagyobb fitness-fanok jó szokásait is felülírják. Ez azért nem olyan rossz, hiszen nem vagyunk szentek, nem tudunk mindig ellenállni a csábításnak, és teljesen rendben van az, hogy elengeded magad egy kicsit. A probléma ott kezdődik, ha a habzsolás a már kialakított, jó, egészséges szokásainkat felülírja és a felszedett kilók már nem csak a teljesítményükre, hanem az egészségünkre is káros hatással vannak.

Több kutatás is megerősítette azt, amit eddigi is sejtettünk: a súlygyarapodás legjelentősebb része ebben az időszakban zajlik le. Egy átlagos felnőtt 1,5-4,5 kilót is magára szedhet ilyenkor, és a legtöbben ezektől a plusz kilóktól soha nem szabadulnak meg. Ebből adódóan sokan évről-évre egyre több plusz kilóval rendelkeznek, ez pedig komoly, egészségügyi problémákhoz vezet.

A súlygyarapodás megelőzése azzal kezdődik, hogy megfelelő mennyiségű vizet iszol. Ha dehidratált vagy, akkor a szervezeted úgy érezheti, hogy éhes vagy, ezáltal pedig a szükségesnél több kalóriát vihetsz be a szervezetedbe. Az igazság az, hogy a hőmérséklet csökkenésével sokan megfeledkeznek a folyadékfogyasztás fontosságáról. Ha a hidegvíz vagy a hidegebb üdítők nincsenek ínyedre, akkor meleg, kalóriamentes teával gondoskodj a megfelelő folyadékbevitelről.

Azonban, ha annak ellenére tapasztalsz éhségérzetet, hogy elfogyasztottad a megfelelő folyadékmennyiséget, nos, akkor az éhségérzeted „jogos”. Szóval nyugodtan egyél, csak légy bölcs és fontold meg, hogy milyen étellel táplálod a testedet. Ahogy mindig, ebben az esetben is azt tanácsoljuk, hogy egészséges, teljes értékű ételeket fogyassz. Ebből adódóan, kerüld inkább a becsomagolt snackeket, válassz helyettük inkább friss zöldséget, gyümölcsöt, teljes kiőrlésű gabonákat, sovány húsokat, vagy nyers dióféléket, magvakat. Azonban tudjuk, hogy nagyon nehéz feladat folyamatosan biztosítani otthon a megfelelő frissességű nasit, így ezért (is) alkottuk meg a Hammer Bart.

A Hammer Bar valódi étel, és elkészítésekor természetesen figyelembe vettük azokat az étkezési kritériumokat, amelyeket immár csaknem három évtizede hangoztatunk. Nyersek, éppen azért, hogy megőrizzék azokat a tápanyagokat és az enzimeket, amelyeket a benne található összetevők természetesen tartalmaznak, ráadásul gluténmentes és vegán – mindemellett pedig finom is! Valódi gyümölcsöt, teljes kiőrlésű gabonát, diót és magvakat is tartalmaznak, és nincs bennük finomított cukor. Igen, a felsorolás ismerősnek hangozhat – egy bekezdéssel korábban ugyanis leírtuk az ideális nassolnivaló kritériumait. A Hammer Bart pedig ennek megfelelően alkottuk meg.

Címkék : Hammer bar, Raw food
Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST