Termékek keresése

Leértékelések

 • Nasol
  Nasol

  Légzéskönnyítő spray

  9 400 Ft‎ 10 900 Ft‎

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  8 900 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • TUDTAD? A MAGAS SÓBEVITEL KÁROS HATÁSSAL VAN AZ AGYRA!
  TUDTAD? A MAGAS SÓBEVITEL KÁROS HATÁSSAL VAN AZ AGYRA!
  50 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A kutatás megközelítőleg egy évvel ezelőtt jelent meg, de az üzenete változatlan és a fontossága vitathatatlan: a magas sótartalmú étrend súlyos negatív hatást gyakorolhat számos agyi funkcióra, és olyan betegségek kialakulásához vezethet, mint a demencia vagy egyéb, agyi érrendszeri problémák.

  Olvasd tovább ...
 • Maximáld a regenerációt!
  Maximáld a regenerációt!
  163 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az edzéstől nem leszel gyorsabb. Az edzéstől fáradtabb leszel. A regeneráció tesz gyorsabbá. A mikor még melegebb az idő, akkor mindent könnyebben és lendületesebben veszünk, azonban ilyenkor lehet a leginkább átesni a ló túloldalára – éppen ezért ez a legfontosabb...

  Olvasd tovább ...
 • Maradj kiegyensúlyozott, maradj hidratált, ne térj le az útról
  Maradj kiegyensúlyozott, maradj hidratált, ne térj le az útról
  126 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az ünnepek sokszor még a legnagyobb fitness-fanok jó szokásait is felülírják. Ez azért nem olyan rossz, hiszen nem vagyunk szentek, nem tudunk mindig ellenállni a csábításnak, és teljesen rendben van az, hogy elengeded magad egy kicsit. A probléma ott kezdődik, ha a habzsolás a már...

  Olvasd tovább ...
 • Phytolean – hagyd magad mögött a szénhidrátbörtönt
  Phytolean – hagyd magad mögött a szénhidrátbörtönt
  126 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A nappalok rövidebbek, a napok hűvösebbek és az ünnepek közelednek. A kilók pedig már kúsznak föl? Múltkor leírtuk, hogyan rakódnak ránk évről-évre a plusz kilók és ez milyen hatással van az egészségedre, és tippeket adtunk arra vonatkozóan, hogyan...

  Olvasd tovább ...
 • Eleget teszünk az igényeidnek
  Eleget teszünk az igényeidnek
  176 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az elmúlt egy óra során két telefonhívás is érkezett hozzánk a vegán termékeinkkel kapcsolatban, az egyik konkrétan nekünk szegezte a kérdést: „Mik ezek a vegán termékek?” Míg a másik így folytatta: „A Hammer mostantól vegán lesz? Mert ennek annyira nem örülnék!” Igen, mind a ketten a két új, vegán termékünk miatt telefonáltak, a Vegan Recoverite és a Vegan Tissue Rejuvenator miatt.

  Olvasd tovább ...

Maradj kiegyensúlyozott, maradj hidratált, ne térj le az útról

127 Megtekintés 0 Lájk

Az egészséges nassolnivalók segítenek abban, hogy az ünnepek alatt ne halmozz fel plusz kilókat


Közelednek az ünnepek. Te már készen állsz?


Nem, most nem arra gondolunk, hogy megvetted-e már az ajándékokat, vagy kitaláltad-e már az ünnepi menüt – tudjuk, hogy ehhez még túl korán van. Az ünnepek viszont sokszor még a legnagyobb fitness-fanok jó szokásait is felülírják. Ez azért nem olyan rossz, hiszen nem vagyunk szentek, nem tudunk mindig ellenállni a csábításnak, és teljesen rendben van az, hogy elengeded magad egy kicsit. A probléma ott kezdődik, ha a habzsolás a már kialakított, jó, egészséges szokásainkat felülírja és a felszedett kilók már nem csak a teljesítményükre, hanem az egészségünkre is káros hatással vannak.

Több kutatás is megerősítette azt, amit eddigi is sejtettünk: a súlygyarapodás legjelentősebb része ebben az időszakban zajlik le. Egy átlagos felnőtt 1,5-4,5 kilót is magára szedhet ilyenkor, és a legtöbben ezektől a plusz kilóktól soha nem szabadulnak meg. Ebből adódóan sokan évről-évre egyre több plusz kilóval rendelkeznek, ez pedig komoly, egészségügyi problémákhoz vezet.

A súlygyarapodás megelőzése azzal kezdődik, hogy megfelelő mennyiségű vizet iszol. Ha dehidratált vagy, akkor a szervezeted úgy érezheti, hogy éhes vagy, ezáltal pedig a szükségesnél több kalóriát vihetsz be a szervezetedbe. Az igazság az, hogy a hőmérséklet csökkenésével sokan megfeledkeznek a folyadékfogyasztás fontosságáról. Ha a hidegvíz vagy a hidegebb üdítők nincsenek ínyedre, akkor meleg, kalóriamentes teával gondoskodj a megfelelő folyadékbevitelről.

Azonban, ha annak ellenére tapasztalsz éhségérzetet, hogy elfogyasztottad a megfelelő folyadékmennyiséget, nos, akkor az éhségérzeted „jogos”. Szóval nyugodtan egyél, csak légy bölcs és fontold meg, hogy milyen étellel táplálod a testedet. Ahogy mindig, ebben az esetben is azt tanácsoljuk, hogy egészséges, teljes értékű ételeket fogyassz. Ebből adódóan, kerüld inkább a becsomagolt snackeket, válassz helyettük inkább friss zöldséget, gyümölcsöt, teljes kiőrlésű gabonákat, sovány húsokat, vagy nyers dióféléket, magvakat. Azonban tudjuk, hogy nagyon nehéz feladat folyamatosan biztosítani otthon a megfelelő frissességű nasit, így ezért (is) alkottuk meg a Hammer Bart.

A Hammer Bar valódi étel, és elkészítésekor természetesen figyelembe vettük azokat az étkezési kritériumokat, amelyeket immár csaknem három évtizede hangoztatunk. Nyersek, éppen azért, hogy megőrizzék azokat a tápanyagokat és az enzimeket, amelyeket a benne található összetevők természetesen tartalmaznak, ráadásul gluténmentes és vegán – mindemellett pedig finom is! Valódi gyümölcsöt, teljes kiőrlésű gabonát, diót és magvakat is tartalmaznak, és nincs bennük finomított cukor. Igen, a felsorolás ismerősnek hangozhat – egy bekezdéssel korábban ugyanis leírtuk az ideális nassolnivaló kritériumait. A Hammer Bart pedig ennek megfelelően alkottuk meg.

Címkék : Hammer bar, Raw food
Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST