Termékek keresése

Leértékelések

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  590 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Használd ki, és tedd magadévá a "4 R-t"
  Használd ki, és tedd magadévá a "4 R-t"
  15 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Tudom, hogy a sportteljesítmény javítására és a megfelelő egészségi állapot fenntartására számos megoldás létezik, de én meg vagyok 100%-ban győződve arról, hogy a regenerálódás az, ami mindezeket legjobban meghatározza, és ez az a...

  Olvasd tovább ...
 • Fokozatosan növeld az edzéseid számát és intenzítását
  Fokozatosan növeld az edzéseid számát és intenzítását
  83 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A tavasz itt van, az időjárás fokozatosan melegszik, a napok hosszabbak, a napsütés is egyre több, és a legtöbb sportolóhoz hasonlóan, Te is gyakrabban tudsz sportolni. Bár ez mind jó hír, fontos, hogy az edzéseid mennyiségét és intenzitását fokozatosan növeld. Az...

  Olvasd tovább ...
 • HAMMER GÉL
  HAMMER GÉL
  176 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az emberek azt mondják, hogy a sok gyakorlat vezet a tökéletességhez. A tökéletesség azonban nem mindig csak a gyakorlásból ered. A tökéletlen technikák gyakorlása ugyanis hiányosságokat teremt.   

  Olvasd tovább ...
 • SZÜKSÉG VAN A TELJES-SPEKTRUMÚ ELEKTROLIT FORMULÁKRA!
  SZÜKSÉG VAN A TELJES-SPEKTRUMÚ ELEKTROLIT FORMULÁKRA!
  361 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az edzéshez szükséges megfelelő üzemanyag-ellátás többet igényel, mint a kalóriák és folyadékok fogyasztása; következetes és megfelelő elektrolit-támogatásra van szükség. Az elektrolitok a gépkocsi motorolajához hasonlíthatóak - önmagukban...

  Olvasd tovább ...
 • PERPETUEM - NINCS AZ A TÁVOLSÁG, AMI TÚL HOSSZÚ LENNE
  PERPETUEM - NINCS AZ A TÁVOLSÁG, AMI TÚL HOSSZÚ LENNE
  205 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Akár energiaitalként fogyasztod, akár rágótabletta formájában, bizosítva van az energia ellátásod 17 év telt el, mióta Perpetuem a végső teszten átment, de úgy emlékszem azokra a napokra, mintha tegnap lett volna. Személyzetem támogatásával és az...

  Olvasd tovább ...

Maradj kiegyensúlyozott, maradj hidratált, ne térj le az útról

399 Megtekintés 0 Lájk

Az egészséges nassolnivalók segítenek abban, hogy az ünnepek alatt ne halmozz fel plusz kilókat


Közelednek az ünnepek. Te már készen állsz?


Nem, most nem arra gondolunk, hogy megvetted-e már az ajándékokat, vagy kitaláltad-e már az ünnepi menüt – tudjuk, hogy ehhez még túl korán van. Az ünnepek viszont sokszor még a legnagyobb fitness-fanok jó szokásait is felülírják. Ez azért nem olyan rossz, hiszen nem vagyunk szentek, nem tudunk mindig ellenállni a csábításnak, és teljesen rendben van az, hogy elengeded magad egy kicsit. A probléma ott kezdődik, ha a habzsolás a már kialakított, jó, egészséges szokásainkat felülírja és a felszedett kilók már nem csak a teljesítményükre, hanem az egészségünkre is káros hatással vannak.

Több kutatás is megerősítette azt, amit eddigi is sejtettünk: a súlygyarapodás legjelentősebb része ebben az időszakban zajlik le. Egy átlagos felnőtt 1,5-4,5 kilót is magára szedhet ilyenkor, és a legtöbben ezektől a plusz kilóktól soha nem szabadulnak meg. Ebből adódóan sokan évről-évre egyre több plusz kilóval rendelkeznek, ez pedig komoly, egészségügyi problémákhoz vezet.

A súlygyarapodás megelőzése azzal kezdődik, hogy megfelelő mennyiségű vizet iszol. Ha dehidratált vagy, akkor a szervezeted úgy érezheti, hogy éhes vagy, ezáltal pedig a szükségesnél több kalóriát vihetsz be a szervezetedbe. Az igazság az, hogy a hőmérséklet csökkenésével sokan megfeledkeznek a folyadékfogyasztás fontosságáról. Ha a hidegvíz vagy a hidegebb üdítők nincsenek ínyedre, akkor meleg, kalóriamentes teával gondoskodj a megfelelő folyadékbevitelről.

Azonban, ha annak ellenére tapasztalsz éhségérzetet, hogy elfogyasztottad a megfelelő folyadékmennyiséget, nos, akkor az éhségérzeted „jogos”. Szóval nyugodtan egyél, csak légy bölcs és fontold meg, hogy milyen étellel táplálod a testedet. Ahogy mindig, ebben az esetben is azt tanácsoljuk, hogy egészséges, teljes értékű ételeket fogyassz. Ebből adódóan, kerüld inkább a becsomagolt snackeket, válassz helyettük inkább friss zöldséget, gyümölcsöt, teljes kiőrlésű gabonákat, sovány húsokat, vagy nyers dióféléket, magvakat. Azonban tudjuk, hogy nagyon nehéz feladat folyamatosan biztosítani otthon a megfelelő frissességű nasit, így ezért (is) alkottuk meg a Hammer Bart.

A Hammer Bar valódi étel, és elkészítésekor természetesen figyelembe vettük azokat az étkezési kritériumokat, amelyeket immár csaknem három évtizede hangoztatunk. Nyersek, éppen azért, hogy megőrizzék azokat a tápanyagokat és az enzimeket, amelyeket a benne található összetevők természetesen tartalmaznak, ráadásul gluténmentes és vegán – mindemellett pedig finom is! Valódi gyümölcsöt, teljes kiőrlésű gabonát, diót és magvakat is tartalmaznak, és nincs bennük finomított cukor. Igen, a felsorolás ismerősnek hangozhat – egy bekezdéssel korábban ugyanis leírtuk az ideális nassolnivaló kritériumait. A Hammer Bart pedig ennek megfelelően alkottuk meg.

Címkék : Hammer bar, Raw food
Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST